Cult of the Lamb-uitbreiding Unholy Alliance verschijnt op 12 augustus, voegt coöp toe

Unholy Alliance, de nieuwste gratis update voor de hit Cult of the Lamb, introduceert een nieuw speelbaar personage: de Goat! Deze boosaardige nieuwe bondgenoot, die door bloed is opgeroepen en in corruptie is geboren, kan zich bij het heilige Lam aansluiten in lokale coöp. Kruistocht door kerkers, slacht ketters af, bouw je cultus op en ga samen op zoek naar nieuwe krachten op 12 augustus.

Beleef de volledige Cult of the Lamb-campagne in lokale coöp, waarbij de ene speler de rol van de Lamb speelt en de andere de mantel van de Goat aanneemt. Geniet van nieuwe tweespeler-twists op bestaande minigames zoals vissen en knokkelbenen, en kies uit een selectie corrupte wapens, tarotkaarten, vloeken en relikwieën terwijl je aan je gezamenlijke kruistochten begint. De Lamb en de Goat kunnen van wapen wisselen, extra schade toebrengen als ze rug-aan-rug vechten of een kritieke klap uitdelen als hun aanvallen synchroon lopen. Solospelers krijgen ook een hoop nieuwe krachten en vaardigheden om mee te spelen.

Naast de toevoeging van coöp, voegt de uitbreiding Unholy Alliance ook nieuwe tarotkaarten, relikwieën, gebouwen, vachten, volgerstrekken, volgerquests en andere geheimen toe om te ontdekken!

Over

Bron

  1. Persbericht
 
Terug
Bovenaan