Annapurna Interactive kondigt muzikale game Mixtape aan

Beethoven & Dinosaur, de ontwikkelstudio achter The Artful Escape, heeft aangekondigd dat het volgend jaar Mixtape zal uitbrengen. Een game die op het eerste zicht wat doet denken aan Life is Strange, maar meer gameplay lijkt te bevatten. Op hun laatste avond van de middelbare school beginnen drie vrienden aan een laatste avontuur samen. Onderweg naar hun laatste feest samen worden ze door een perfect samengestelde afspeellijst meegesleept in droomachtige heropvoeringen van hun vormende herinneringen.

Dompel jezelf onder in het tienerlandschap en speel door verschillende verhalende vignettes die de bepalende momenten verkennen die hen hebben gevormd. Het verhaal wordt verteld door middel van een mixtape van komische, vreugdevolle gameplay, van skateboarden en vliegen tot foto's maken na sluitingstijd in een verlaten pretpark, en nog veel meer. Het zijn de grootste hits van tienervriendschap, van de eerste kus tot de laatste dans. Net als in spellen zoals What Remains of Edith Finch, verbindt Mixtape zijn verhaal aan een unieke, op vignettes gebaseerde structuur die variëteit, verrassing en humor in de gameplay benadrukt.

Met muziek van DEVO, Roxy Music, Lush, The Smashing Pumpkins, Iggy Pop, Siouxsie and the Banshees, Joy Division en meer. Mixtape mengt effectief gameplay, verhaal en muziek. Sluit je aan bij de crew op hun laatste avond samen terwijl ze een mixtape van herinneringen beleven, op de soundtrack van een generatie. Mixtape zal in de loop van 2025 beschikbaar zijn voor PlayStation 5, de Xbox-consoles en pc.

 
Terug
Bovenaan