Alan Wake 2-DLC Night Springs nu beschikbaar

Van een verrassing gesproken. Dat Alan Wake 2 downloadbare content zou krijgen, stond in de sterren geschreven. Maar dat we die een dag na de aankondiging zouden kunnen spelen? Dat verwachtte niemand. Remedy Entertainment en Epic Games maakten gisteren tijdens het Summer Game Fest bekend dat we vanaf vandaag met Alan Wake 2: Night Springs aan de slag kunnen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

De aankondiging werd begeleid met een nieuwe trailer én het nieuws dat er ook een gratis update is voor Alan Wake 2. Deze update bevat de veelgevraagde Photo Mode. Dit stelt spelers in staat foto's te nemen van in-game gebeurtenissen met tal van filters en aanpassingsmogelijkheden.

In deze surrealistische uitbreiding gebruikt Alan Wake, gevangen in de Dark Place, zijn verbeelding om afleveringen te schrijven voor de tv-show "Night Springs", terwijl hij probeert zichzelf eruit te schrijven. Deze reis transformeert het bekende in het bizarre door drie gestileerde afleveringen, met drie gewijzigde versies van bekende personages die hun eigen unieke afleveringen hebben. Duik diep in deze veranderde realiteit—zal jij ontsnappen aan de lus, of word je gewoon weer een verloren echo in de Dark Place?

 
Terug
Bovenaan