Achter de schermen van 's werelds notoirste sportteams in Legacy: The True Story of the LA Lakers-teaser

Recent haalden de Golden State Warriors de befaamde NBA Finals-titel binnen. Voor de LA Lakers was de laatste winst in 2020. Hoewel nog vrij recent, zitten ze momenteel toch eerder in een mindere (en dat is nog voorzichtig uitgedrukt) periode. Dat er veel te doen is rond het team waarin LeBron James schittert, spreekt voor zich. Voor fans van de ploeg, maar ook voor liefhebbers van de sport in het algemeen, zal de onthulling van de Disney+ teaser voor Legacy: The True Story of the LA Lakers een welkome boodschap zijn!

In deze documentairereeks over het legendarische basketbalteam, wordt ingezoomd op de opkomst en succes van één van de meest iconische franchises in de professionele sportwereld. LA Lakers CEO, Jeanie Buss, neemt ons als executive producer mee achter de schermen van de familie Buss en brengt ons diepgaande, onthullende interviews met spelers, coaches en managers. De reeks gaat over familie, zaken en macht – en hoe elk van die drie cruciaal zijn voor ware glorie.

Op een officiële release is het voorlopig nog even wachten, maar de reeks zal binnenkort te zien zijn via Disney+ in België!

 
Bovenaan