BeyondGaming

Streamer van de maand: abulic
 • 14
 • 5
Streamers zijn de laatste jaren ontzettend populair. Hoog tijd dus om enkele streamers in de schijnwerpers te plaatsen. Deze maand kozen we voor abulic.
Carcassonne viert 20 jaar met jubileumeditie van het spel
 • 0
 • 0
Carcassonne, één van de grootste klassiekers in de bordspellenwereld, viert dit jaar zijn twintigjarig bestaan! Een jubileum dat ook de uitgever van het spel, 999 Games, niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Ze brengen namelijk een jubileum-editie uit van het spel, die volgens de uitgever zelf "veel extra's" zal bevatten, waaronder tal van verrassingen en een verbeterde vormgeving van het spel:

Carcassonne Jubileum is een luxe versie van het beroemde familiespel. Deze editie is in een feestelijk jasje gestoken en heeft veel extra’s, zoals mini-uitbreidingen, extra tegels en speciale stickers. De tegels van Carcassonne Jubileum zijn prachtig uitgevoerd met glanzende details. Met de stickers kun je je eigen meeples feestelijk opvrolijken.

Aan de basis van het spel zal niks veranderen, je zal nog steeds tegels moeten leggen en je meeples moeten neerplaatsen op wegen, steden en...
Inschrijven nu mogelijk voor Diablo II: Resurrected alpha's
 • 2
 • 0
Vanaf nu kun je je inschrijven voor de twee alphatests van Diablo II: Resurrected, de remaster van Diablo 2 welke later dit jaar zou moeten uitkomen. De game krijgt zowel een single player test als een multiplayer stresstest.

Inschrijven is volledig gratis. Je hebt er wel een Blizzard-account voor nodig, maar deze is snel aangemaakt natuurlijk. Voor meer informatie over Diablo II: Resurrected kun je onze vorige post over deze toprelease nalezen.

Streamz onthult de trailer van 'Déjà-Vu'
 • 0
 • 0
Streamz bestaat nu reeds een slordige zes maanden. Naast series van eigen bodem zoals Black-out, De Bende van Jan de Lichte en Fair Trade, kunnen we vanaf 15 maart aan de slag met 'Déjà-Vu'. Hier maken we kennis met Florence Fierens (Natali Broods), moeder, carrièrevrouw en radiohost. Dochter Louise (Xenia Borremans), ex-man Nick (Koen De Graeve) en hun zoon Max (Willem De Schryver).

Florences leven komt echter helemaal op zijn kop te staan wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Pas als ze opnieuw oog in oog met haar levende dochter komt te staan, exact één maand voor haar dood, beseft Florence dat ze een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

Kan teruggaan...
Vijfde seizoen van For Honor komt eraan
 • 0
 • 0
Ubisoft kondigde eerder vandaag het vijfde seizoen van For Honor aan. Dat vijfde seizoen krijgt de naam Asunder en gaat volgende week, om 11 maart om precies te zijn, van start. De nieuwste update is voor iedereen gratis te downloaden en brengt een tijdelijk in-game event naar For Honor: Horkos Masquerade. In Horkos Masquerade moeten spelers zichzelf in de nieuwe 4vs4-modus Carousel of Horkos bewijzen aan de Orde van Horkos. Er hangen ook tal van beloningen vast aan dit event.

Naast de nieuwe multiplayermodus, mogen spelers nog tal van andere nieuwigheden verwachten. Zo komt er een update voor Warden, zullen er nieuwe pantservarianten en wapens beschikbaar zijn en volgen er nog tal van in-game event. Via de Battle Pass kunnen er dit seizoen ook nieuwe cosmetische beloningen vrijgespeeld worden.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 aangekondigd
 • 0
 • 0
Goed nieuws voor de fans van de Sniper Ghost Warrior-games, want CI Games maakte vandaag bekend dat Sniper Ghost Warrior Contracts 2 komende lente verschijnt. De releasedatum staat vastgeprikt op 4 juni 2021.

Bij een aankondiging hoort natuurlijk een bijpassende trailer. In onderstaande trailer krijg je een allereerste blik te zien van de Sniper Ghost Warrior Contracts 2-gameplay. Je kruipt in de huid van huurmoordenaar Raven en uiteraard word je uitgerust met een sniper. Daarmee moet je tal van targets elimineren in sandbox-omgevingen met authentieke uitrusting en wapens. Sniper Ghost Warrior Contracts 2 belooft het meest spectaculaire deel tot op heden te worden en voegt compleet nieuwe uitdagingen toe met extreme-range-sniping, waarbij doelwitten zich op meer dan 1.000 meters afstand van de schutter bevinden, naast andere nieuwe features:
 • 1000m+ extreme-range-sniping
 • Een single-player-campaign die zich afspeelt in het hedendaagse Midden-Oosten
 • 5 gevarieerde...
Archief is live!
 • 31
 • 26
In ruil voor de aangekondigde downtime van enkele dagen geleden staat nu de laatste grote update voor eventjes live. En wat voor eentje: Telenet wilde net zoals wij het 9lives-archief niet verloren zien gaan, en heeft het ons geschonken. Dat heeft de crew (oa @Tyfius en @moonstorm) quasi seamless geïntegreerd naast het huidige forum zonder dat dit de huidige database ook maar enigszins belast. Het is volledig gescheiden van het huidige forum. Je vindt het onder Forums - Archief.

Bij dat archief hoorden wel enkele regels. Onder andere dat het allemaal geanonimiseerd moest worden, en GDPR-proof moest blijven. En dat is gelukt. Alle persoonlijk identificeerbare informatie is weg, geen e-mailadressen, wachtwoorden, IP adressen, namen, geboortedatum, PM's, hobby's en interesses... Het archief is een read-only bibliotheek geworden, niet meer dan tekstvelden met een fancy layout.

Dat houdt ook in dat het archief voorlopig niet doorzoekbaar is. Als we dat...
Het De Mol-speurwerk begint op 21 maart
 • 1
 • 0
Een paar dagen geleden meldden we jullie dat er een eerste teaser gepost werd met de introductie van een nieuw oranje scherm. Zonet werd een nieuw filmpje gepost met meer informatie. Zo kunnen we heuglijk uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen dat zijn introductie maakt op 21 maart. Verder krijgen we meer informatie over het nieuwe oranje scherm. "Niemand is zeker van zijn plaats", klinkt het in het nieuwe filmpje. Meer dan 30.000 geïnteresseerden schreven zich in. De trailer kan je op de website van Play4 bekijken.

Haal je Mol-boekje maar boven, scherp je potlood en maak je klaar voor opnieuw een spannende speurtocht naar De Mol. Speculaties en gezellig meepraten kan nog steeds in ons desbetreffende...
Review: Maquette
 • 1
 • 4
PlayStation Plus-gebruikers krijgen iedere maand de kans om games te ontdekken. Vaak valt er nogal wat gemor op te merken onder de abonnees telkens deze worden aangekondigd. Ze zijn ofwel te bekend waardoor iedere PlayStation Plus-bezitter deze reeds in het bezit heeft, ofwel bieden ze een obscure indie aan. Sony lijkt het geweer van schouder te veranderen en nu ook games rechtstreeks op de release naar PlayStation Plus te brengen. Zo zal in april Oddworld: Soulstorm meteen beschikbaar zijn en ook deze maand krijgen we met Maquette een nieuwe game voorgeschoteld. In deze review kom je te weten of deze puzzelgame de moeite waard is om te spelen.
Nieuwe games toegevoegd aan Xbox Game Pass
 • 4
 • 0
Microsoft heeft op hun website aangekondigd welke games zullen worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Dit abonnement geeft je toegang tot meer dan honderden games die je kan downloaden en spelen op Xbox One of Xbox Series X/S. Indien je upgradet naar de Xbox Game Pass Ultimate, krijg je ook toegang tot Xbox Live Gold, Xbox Game Pass voor pc, EA Play en de Cloud Gaming-service.

Hieronder vind je een overzicht van de games met het platform en datum waarop ze beschikbaar zullen zijn:
 • Madden NFL 21 (console) EA Play – Nu beschikbaar
 • Football Manager 2021 (pc) – 4 maart
 • Football Manager 2021 Xbox Edition (console en pc) – 4 maart
 • NBA 2K21 (cloud en console) – 4 maart
 • Star Wars : Squadrons (console) EA Play – Beschikbaar in maart
 • NHL 21 (console) EA Play – Beschikbaar in april
Nieuwe Switch vermoedelijk dit jaar nog in de winkelrekken
 • 0
 • 1
Nintendo zou van plan zijn om nog dit jaar een nieuwe versie van de Nintendo Switch op de markt te brengen. Dat is althans het nieuws dat Bloomberg vandaag naar buiten bracht. Dit nieuwe model zou voorzien worden van een groter OLED-scherm. Samsung zou in juni al van start gaan met de productie van dit beeldscherm, dat een schermdiagonaal van 7 inch zou hebben en een beeldformaat van 720p.

De huidige Switch moet het doen met een schermgrootte van 6,2 inch, de Switch Lite zelfs met slechts 5,5 inch. Dit nieuwe model zou ook in staat zijn om games af te spelen in 4K 2160p wanneer het wordt aangesloten op een televisie. Zowel Nintendo als Samsung wensten geen commentaar te geven op deze geruchten.
Review: My City
 • 3
 • 3
Reiner Knizia, bekend van onder andere De zoektocht naar El Dorado, Regenwormen & Lost Cities, is een waar begrip in boardgameland. Niet alleen omdat hij al meer dan 500 spellen en uitbreidingen heeft ontworpen, maar vooral omdat de meeste van zijn spellen toegankelijk zijn voor iedereen, van de occasionele boardgamer tot de veelspeler. Velen waren dan ook benieuwd of zijn laatste worp even succesvol zou zijn, gezien het legacy-aspect van My City.
Finished  06/03 20u30: Booka speelt Among Us
 • 21
 • 2
Among Us is een online computerspel uit 2018 van de Amerikaanse spelstudio InnerSloth.

Het spel is gesitueerd in een ruimteschip, waar de spelers verdeeld worden in twee groepen: bemanningsleden (Crewmates) en bedriegers (Impostors). De spelers die tot de bemanningsleden behoren, weten echter niet wie tot welke groep behoort. Doel van de bemanningsleden is om bepaalde taken uit te voeren, de sabotageacties van de bedriegers ongedaan te maken en uit te vinden wie de bedriegers zijn. De bedriegers proberen te saboteren en te moorden zonder dat bekend wordt dat zij bedriegers zijn.
Coöperatieve VR-shooter After the Fall aangekondigd
 • 0
 • 0
Vertigo Games, de in VR gespecialiseerde uitgever en ontwikkeltak van de Koch Media Group, maakt vandaag bekend dat hun volgende VR-titel After the Fall in de zomer van 2021 zal verschijnen voor PlayStation VR, pc VR en nog niet aangekondigde VR-platformen.

Vertigo Games is vooral bekend van hun platina-verkopende VR-FPS Arizona Sunshine. Met deze nieuwe game in het VR-FPS-genre brengen ze hectische coöperatieve actie voor 4 spelers naar VR-gamers. In de game moeten spelers samen met hun vrienden proberen te overleven in een vijandig en evoluerend, post-apocalyptisch Los Angeles.

After the Fall is vanaf de grond opgebouwd voor een gelijktijdige release op verschillende VR-platformen, met volledige cross-platform-ondersteuning van de co-op multiplayer voor 4 spelers, en ondersteuning van een breed scala aan VR-speelstijlen, zodat zowel ervaren VR-gamers als VR-nieuwkomers kunnen genieten van een meeslepende sensatie in de geïnfecteerde, stedelijke woestenij van het Los Angeles...
Asus lanceert eerste moederbord met Thunderbolt 4, voor AMD!
 • 1
 • 2
Fabrikant Asus heeft als eerste een moederbord gelanceerd dat Thunderbolt 4-ondersteuning biedt. De ProArt B550-Creator heeft op zijn achterpaneel twee type-c poortjes die de interface ondersteunen. Daarmee maakt de in juli 2020 door Intel gelanceerde standaard ook zijn intrede bij AMD-processors. Pittig detail: er is nog geen Intel-moederbord met deze interface op de markt.
DOOM 3: VR Edition verschijnt nog deze maand
 • 0
 • 0
Degenen met een PlayStation VR mogen eind deze maand in hun handen wrijven, want op 29 maart ligt DOOM 3: VR Edition eindelijk in de (digitale) winkelrekken. Bethesda kondigde dit eerder deze avond aan.

Bethesda belooft met DOOM 3: VR Edition een volledige en verbeterde DOOM 3-ervaring. Met zowel DOOM 3 als de twee uitbreidingen Resurrection of Evil en The Lost Mission, herwerkt DOOM 3: VR Edition id Software’s horror-action classic voor de PSVR-technologie. Onthul de waarheid achter de duistere experimenten van de UAC, vecht tegen demonische wezens in angstaanjagende omgevingen en hanteer een arsenaal aan iconische wapens met nieuwe texturen, shaders en geluidseffecten terwijl je probeert te overleven tegen de krachten uit de hel gespreid over 15 uur aan bloedstollende actie.

Dompel jezelf dieper onder in de terreur dankzij geheel nieuwe verbeteringen voor virtual reality, waaronder head tracking om door hoeken te kijken, hengelschoten met je zaklamp-gemonteerde wapens...
Crash Bandicoot komt naar iOS en Android
 • 1
 • 1
Crash Bandicoot was erg lange tijd exclusief beschikbaar voor PlayStation-gamers, maar enkele jaren geleden kwam daar verandering in. Zowel Xbox-, Switch- als pc-gamers konden reeds kennismaken met het buideldier. Binnenkort wordt daar nog een platform aan toegevoegd ...

Op 25 maart verschijnt Crash Bandicoot: On the Run! voor iOS en Android. Dit laat ontwikkelaar King Online Games weten in onderstaande trailer. Daarin zien we hoe Crash net zoals in de volwaardige spellen allerlei obstakels moet ontwijken die op zijn pad liggen. Er is heel wat content te ontgrendelen waarbij de vaardigheden een upgrade kunnen krijgen. Dit bereik je door geheime paden te ontdekken.

Crash Bandicoot: On the Run! bevat twaalf eilanden en vijftig eindbazen, waaronder Dingodile en Nina Cortex. Met meer dan honderd uur aan content is er alleszins genoeg te ontdekken, maar de gekende microtransacties zijn ook aanwezig.

Review: Breathedge
 • 1
 • 4
Nu de pc-versie van Breathedge de Early Access-fase verlaten heeft, wilden wij ons ook wel eens aan dit gekke ruimteavontuur wagen. De game was al beschikbaar sinds oktober 2018 terwijl er nog verder aan ontwikkeld werd, maar toen al werd meermaals in dezelfde ademstoot de metafoor “Subnautica in de ruimte” aangehaald wanneer men het over Breathedge had. Die vergelijking gaat in een bepaald opzicht zeker op.
Nieuwe game aangekondigd in het Alien-universum
 • 3
 • 0
Goed nieuws voor de Alien-fans onder ons, want er wordt binnenkort een nieuwe game aan het Alien-universum toegevoegd. Komende zomer verschijnt Aliens: Fireteam voor PlayStation 4 en 5, Xbox Series X, Xbox One en Steam. Ontwikkelaar Cold Iron omschrijft het spel als een co-op survival shooter waarbij de nadruk dus ligt op het overleven in een omgeving die krioelt van Xenomorphs.

De game speelt zich 23 jaar na de originele trilogie af aan boord van de USS Endeavor. Je neemt de rol op van een Colonial Marine die een noodsignaal ontvangt van buitenaf. Maak je maar op voor een reis door onder meer achtergelaten onderzoekscentra en verlaten ruïnes. Je kan alle missies samen met twee teamgenoten doorlopen. Iedere speler kan een klasse op zich nemen, zo zijn er vijf beschikbaar: Gunner, Demolisher, Technician, Doc en Recon. Elke klasse komt met zijn eigen vaardigheden en perks.

Hopelijk benadert deze game de kwaliteit van Alien: Isolation en niet die van Aliens: Colonial Marines. Bekijk...
Pak nieuwe screenshots voor Final Fantasy VII Remake Integrade
 • 0
 • 1
Uitgever Square Enix heeft een pak nieuwe screenshots gepubliceerd van Final Fantasy VII Remake Integrade die ons doen watertanden. Het spel, dat uitgebracht op 10 juni voor de PS5, maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en opties:

 • Betere textures, lightning en achtergronden, waarbij spelers kunnen wisselen tussen 2 modi:
  • "Graphics Mode" geeft prioriteit aan graphics in 4K-resolutie.
  • "Performance Mode" geeft prioriteit aan vloeiende actie met 60 frames per seconde.
 • Volledig aanpasbare Photo Mode.
 • Haptische feedback en adaptieve triggers zorgen voor meeslepende ervaringen tijdens gevechten en races.
 • Nieuwe moeilijkheidsgraden voor Classis Mode
 • Kortere laadtijden
Daarnaast biedt Square Enix de PlayStation 4-gebruikers een gratis upgrade als het spel op een PlayStation 5 wordt gespeeld.

Naast de hierboven beschreven verbeteringen, bevat Final Fantasy VII...
Terug
Bovenaan