BeyondGaming

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction ontvangt gratis content bij de release
  • 1
  • 1
Ubisoft heeft meer informatie vrijgegeven omtrent de gratis post-launch content van Tom Clancy's Rainbow Six Extraction. Zo zullen spelers bij de release meteen aan de slag kunnen gaan met het Maelstrom Protocol en de Assignments. Op een later tijdstip zal de Crisis Events-modus beschikbaar worden gesteld.
  • Het Maelstrom Protocol werd ontwikkeld voor de meest ervaren Rainbow Six-spelers en wordt iedere week van nieuwe uitdagingen voorzien. Spelers zullen zich een weg moeten banen door negen subzones. Bij elk checkpoint kiezen jij en je team of jullie het voor bekeken houden en zo jullie punten verzilveren, of jullie alles op alles zetten en blijven doorgaan tot het einde. Het spreekt natuurlijk voor zich dat de moeilijkheidsgraad in iedere zone toeneemt.
  • Crisis Events zijn tijdelijke evenementen waarbij er een nieuwe operator of een nieuwe gevaarlijke Protean-vijand wordt geïntroduceerd. Het eerste event, Spillover genaamd, laat spelers kennismaken met...
Installeer alvast Halo Infinite nu
  • 1
  • 1
Halo Infinites multiplayer lanceert vandaag in een verrassingsrelease van ontwikkelaar 343 Industries. De ontwikkelaar kondigde maandag aan dat de competitieve multiplayer van het spel nu gratis speelbaar is op Windows PC, Xbox One en Xbox Series X.

Halo Infinites vroege multiplayerrelease wordt omschreven als een "multiplayer beta," die een preview biedt van het eerste seizoen van de multiplayer content. De ontwikkelaar zei ook dat alle gemaakte progressie in de bèta van Halo Infinite meegenomen zal worden naar de volledige release volgende maand. De volledige release van Halo Infinite, die de single-player campagne van het spel zal bevatten, is gepland voor 8 december.

Halo-fans hebben alvast veel geduld getoond voor Halo Infinite, dat oorspronkelijk vorig jaar zou lanceren samen met de Xbox Series X. Microsoft en 343 Industries hebben echter de game afgelopen zomer uitgesteld tot 2021 om Halo Infinite meer ontwikkelingstijd te geven, dit na een...
Xbox krijgt meer dan 70 nieuwe backwards compatible games!
  • 0
  • 2
Eén van de beste pluspunten die je op de Xbox-naam kunt plakken, is dat Microsoft sinds de lancering van de Xbox One meer nadruk begon te leggen op compatibiliteit met oudere games, welke afkomstig zijn van de originele Xbox-console tot de Xbox 360. Dit initiatief leidde tot universele innovaties zoals Auto HDR of verfijnde beeldweergave, terwijl de algemene game bibliotheek qua omvang over een aanzienlijke grootte beschikte. "We moeten meer doen!" dacht de firma, want vandaag kondigde men tijdens de Xbox Annivery Celebration stream aan dat meer dan 70 nieuwe titels vanaf nu backwards compatible zullen zijn. Een volledige lijst vind je terug op The Verge, en het bevat niet alleen obscure spellen zoals FROM Software's Otogi of SEGA's Gunvalkyrie, maar ook nog volledige series zoals Dead or Alive, F.E.A.R. of Max...
Review: Sherlock Holmes: Chapter One
  • 1
  • 5
Sherlock Holmes is een personage dat al in heel wat boeken, films, series en videogames ten tonele verscheen. Ook het Oekraïense Frogwares weet er wel weg mee en ontwikkelt al sedert 2002 spellen waarin je met de detective aan de slag kunt. Ik heb enkel de twee laatste iteraties (Sherlock Holmes: Crimes & Punishments en Sherlock Holmes: The Devil's Daughter) gespeeld, maar daar kan ik nu dus ook het nieuwste deel in de serie aan toevoegen. Ik neem je graag mee in het virtuele leven van Sherlock Holmes.
Xbox zendt vanavond verjaardagshow uit
  • 1
  • 4
Hiep hiep hiep, hoeraaa! Xbox mag vandaag twintig kaarsjes uitblazen en dat mag uiteraard gevierd worden. Xbox maakt bekend dat het vanavond om 19 uur een show uitbrengt die toont wat we afgelopen twintig jaar hebben gekregen van het Amerikaans bedrijf, waaronder een pak herinneringen.

Xbox heeft graag dat je meeviert en vermeldt dan ook graag het volgende:
  • We horen graag over je favoriete herinneringen aan de afgelopen 20 jaar gamen, dus geef ons een vermelding @XboxNL of @XboxBelgium (op Facebook) of @Xbox_nederland of @Xbox_belgie (op Instagram) met #Xbox20 om mee te vieren!
  • Pas je sociale-mediaprofiel, Xbox-dashboard, apparaten en videogesprekken aan met Xbox-jubileumachtergronden. Download hier de volledige Xbox 20 Year-toolkit.

De show wordt uitgezonden via YouTube en Twitch.

PlayStation-webwinkel nu ook bij ons beschikbaar
  • 0
  • 0
Vorige week meldde ik nog dat PlayStation eindelijk een eigen webwinkel opent in Duitsland en dat andere landen, waaronder België, snel zouden volgen. Wel, vandaag is die dag aangebroken. PlayStation maakt bekend dat je vanaf vandaag rechtstreeks bij hen kunt aankloppen om games, controllers, headsets en meer te kopen. De PlayStation 5 zelf, die komende vrijdag exact één jaar geleden werd uitgebracht in ons land, is nog altijd moeilijk te verkrijgen. Ook via de PlayStation-webwinkel zelf is de console niet te verkrijgen.
Grand Prix van Saoedi-Arabië vanaf nu speelbaar in F1 2021
  • 0
  • 1
Codemasters en Electronic Arts voegen vandaag, met Jeddah, het laatste gratis circuit toe aan de game F1 2021 in een nieuwe update. Dit nieuwe circuit maakt dit seizoen zijn F1-debuut in de koningsklasse op 5 decemeber, maar is voorafgaand aan de seizoensontknoping al speelbaar in de game. Met deze update volgt Jeddah Imola en Portimao op als gratis extra content voor alle F1 2021-spelers. Om de climax van één van de meest competitieve seizoenen uit de recente geschiedenis te vieren kunnen spelers ook genieten van een speciale Black Friday korting op F1 2021 die start vanaf 19 november.

Jeddah Corniche Circuit is het langste en snelste stratencircuit op de kalender met verwachte topsnelheden van meer dan 250 km/u. Deze locatie heeft de ontwerpers de mogelijkheid gegeven om een unieke baan te ontwikkelen met een focus op snelheid en inhaalmanoeuvres. Deze nieuwe race kan doorslaggevend zijn in de strijd om het wereldkampioenschap, maar spelers van de game kunnen nu al aan...
Eerst DLC-personage voor Guilty Gear -Strive- binnenkort speelbaar
  • 0
  • 0
Happy Chaos, het mysterieuze en grillige individu op zoek naar drama, voegt zich bij de Guilty Gear -Strive- cast.

Happy Chaos is beschikbaar op 30 november voor spelers die de Guilty Gear -Strive- Season Pass 1 hebben gekocht op PlayStation 4, PlayStation 5 en Steam. Hij zal op die datum ook beschikbaar zijn voor individuele aankoop op Steam. Het personage zal op 3 december in de losse verkoop beschikbaar zijn voor PlayStation 4, PlayStation 5.

Review: Football Manager 2022
  • 0
  • 6
Voetbal is een feest, althans als we nu gewoon voor heel even het gedrag van die dronken, gewelddadige hooligans en de steeds terugkerende vermoedens van corruptie aan de nationale en internationale voetbaltop wegdenken. Daarom is het ook altijd leuk als wij weer eens een nieuwe aan voetbal gerelateerde game mogen ontvangen voor een review. Dit keer was het de beurt aan Football Manager 2022. Op 8 november kwam deze uit en ik ging voor mezelf de uitdaging aan om via de pc-editie uit te zoeken of de monopoliepositie van deze welbekende franchise van Sports Interactive, tenminste wanneer we het hebben over voetbalsimulatiegames, nog steeds terecht te noemen is.
Review: Far Cry 6 DLC - Vaas: Insanity
  • 0
  • 3
Hoeveel geluk kan je hebben? Ik had net Far Cry 6 uitgespeeld, toen me werd gevraagd of ik interesse had in de DLC die zou uitkomen. Het zijn er wat minder dan vroeger, maar toch was er geen haar op mijn hoofd dat daar aan twijfelde. Of ik volgende keer nog naar mijn haar ga luisteren is een andere vraag. In elk geval is de DLC Vaas: Insanity de eerste in een rij van drie. Ook bad guys Pagan Min en Joseph Seed zullen nog hun opwachting maken.
Review: Tandem: A Tale of Shadows
  • 0
  • 5
Er zijn zo van die games waarbij je puur op basis van een aantal screenshots al meteen getriggerd bent. Voor mij is Tandem: A Tale of Shadows er daar absoluut eentje van. Ik kende het spel niet op voorhand, maar toen het de revue passeerde om te reviewen, trok het meteen mijn aandacht. Vooral het prachtige leveldesign en de vibrante kleuren spatten direct van het scherm. Dat alleen is uiteraard niet voldoende om van een geslaagde game te kunnen spreken. Of de bijhorende gameplay mij ook beviel, kom je te weten in onderstaande review!
Review: Call of Duty: Vanguard
  • 0
  • 7
Naar ondertussen jaarlijkse gewoonte is er onlangs weer een nieuwe Call of Duty op de markt verschenen, dit keer getiteld Call of Duty: Vanguard. Sinds mensenheugenis staat de CoD-reeks steeds garant voor een spannend verhaal over tijden van oorlog, waar de actie er echt van af spettert en de brutaliteiten niet geschuwd worden. De filmische first-person shooter speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog en bevat, naast de gebruikelijke campaign en multiplayer, ook weer de Zombies-modus. In deze review van de pc-versie van de game hoop ik te kunnen vertellen of Sledgehammer Games, Treyarch (wat Zombies betreft) en Activision ook met deze editie aantonen waarom de franchise nog steeds zo succesvol en geliefd is.
Review: Bonfire Peaks
  • 0
  • 2
Het ritueel verbranden van zaken die negatieve gevoelens met zich meedragen, kan bevrijdend werken en een soort van innerlijke rust laten wederkeren die geruime tijd zoek was. Bij dit fenomeen moet ik meteen denken aan een aflevering van Friends waar de dames valentijn noodgedwongen als vrijgezel moeten vieren en als troost zich dan maar ontdoen van de achtergebleven spullen van hun ex-vriendjes. Wanneer Rachel echter de grappa van haar Italiaanse macho en tevens notoire rokkenjager Paolo in het vuur smijt, ontstaat er een brand die uiteraard door drie knappe en gewillige brandweermannen wordt geblust. Uiteindelijk kan er toch nog worden gesproken van een geslaagde valentijn. Zelf ben ik niet zo avontuurlijk aangelegd en kies ik ervoor om mijn emoties weg te eten. Evenveel plezier en minder drama, daar teken ik voor. De makers van Bonfire Peaks gebruikten dit concept bij de ontwikkeling van hun puzzelgame. Of het spelen even bevrijdend werkte als het verorberen van een berg...
Ontdek het dynamisch weersysteem van Gran Turismo 7
  • 0
  • 1
In de nieuwste video van de wekelijkse Behind the Scenes-featurette van Gran Turismo 7 geeft Kazunori Yamauchi, de CEO van Polyphony Digital, ons wat meer inzicht in de circuits van het spel. Zo vertelt hij hoe de circuits in het spel worden opgebouwd via laserscanning en krijgen we een eerste blik geworpen op het dynamische weersysteem dat zijn opwachting zal maken. Verder vertelt Yamauchi ook over zijn persoonlijke favoriete circuit. Welke dat is, kan je ontdekken in de onderstaande video.

Review: Forza Horizon 5
  • 20
  • 13
Je weet exact dat Forza Horizon 5 een spektakel gaat worden wanneer je de vraag toegeworpen krijgt of je ooit een actieve vulkaan hebt gezien. Je voelt de anticipatie wanneer je door het Mexicaanse platteland scheurt en het pad richting de krater begint te beklimmen. De controller schudt en trilt in je handen om je het gevoel te bezorgen dat de grond onder je banden trilt van de vulkanische activiteit en je adem stokt wanneer je aan de top begroet wordt door een rivier van gesmolten lava. Je zet verder koers langs de La Gran Caldera, navigerend tussen stoomuitbarstingen en langs waterpartijen om vervolgens aan een rotvaart terug af te dalen in je off-road buggy. Je hart klopt in overdrive, je handen zweten van de adrenaline en het enige dat je kan bedenken is hoe fucking gaaf dit is. Welkom bij Forza Horizon 5.
PlayStation 5 blaast vandaag eerste kaarsje uit
  • 1
  • 4
Miljaar, de tijd gaat toch ontzettend snel voorbij. De PlayStation 5 blaast vandaag ondertussen zijn eerste kaarsje uit. De nieuwste console van Sony werd exact één jaar geleden, op 12 november 2020 dus, gelanceerd in Amerika en Japan. Europeanen moesten wachten tot 19 november.

In dat eerste levensjaar werden al enkele absolute toppers uitgebracht, waaronder Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart en Ghost of Tsushima: Director's Cut. Afgelopen jaar nam Sony ook enkele ontwikkelstudio's over: Bluepoint Games, Firesprite, Housemarque en Nixxes. Daarnaast werd de nieuwe PlayStation VR onthuld, al is het daarover de laatste maanden bijzonder stil. Sony meldt ook dat er ondertussen 25 games van PlayStation Studios in ontwikkeling zijn voor de PlayStation 5. Daaronder horen onder andere Gran Turismo 7, Horizon Forbidden West en God of War Ragnarok en de onlangs aangekondigde Marvel-games.

Daarnaast...
Review: Mario Party Superstars
  • 0
  • 1
Mario Party was een van de weinige Nintendo-franchises waar ik altijd wat wantrouwig tegenover stond … Ik had het als kind eens gespeeld op de GameCube bij een kameraad thuis, en volgende titels op familiefeestjes, maar het hele concept kwam wat raar over. De bordspellen dan toch … De minigames waren volledig mijn ding. Mijn eerste Switch-game was Super Mario Party, maar dat was vreemd, traag en volledig verpest door motion controls. De trailers voor de nieuwe Mario Party: Superstars zagen er dan weer wel prachtig uit, en ik besloot om mij aan een recensie te wagen. Mijn verwachtingen waren eerlijk gezegd wat getemperd door en aan mijn eerste ervaring als achtjarig kind, en aan de enige andere SMP Switch game terug te denken. Bleek niet nodig. Ik werd bij Super Mario: Superstars niet enkel terug gekatapulteerd naar een 8achtjarige iCruysberghs, maar ook mijn verwachtingen werden volledig overtroffen!
Sherlock Holmes in actie in nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Vanaf dinsdag 16 november is het weer zover, dan kunnen echte speurneuzen aan de slag als de enige echte Sherlock Holmes. Deze keer gebeurt dat in Sherlock Holmes: Chapter One van ontwikkelaar Frogwares. De game verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc op die datum. PlayStation 4 en Xbox One volgen later, al is nog niet bekendgemaakt wanneer precies dat wordt.

In Sherlock Holmes: Chapter One kruip je virtueel in de huid van het titelpersonage tijdens zijn jonge jaren om moorden en andere intrigerende zaken op te lossen. Daarbij moet je op zoek naar bewijsmateriaal, bestudeer je verdachten, ondervraag je wat mensen en moet je deduceren om tot een conclusie te komen. Hopelijk trek je hierbij de juiste conclusie, want je kan ook de verkeerde persoon achter slot en grendel steken, terwijl de echte dader dan nog vrij rondloopt.

15 november wordt toekomst van Outriders onthuld
  • 0
  • 0
Square Enix kondigt met veel plezier aan dat een nieuwe aflevering van de Outriders Broadcast op 15 november wordt uitgezonden. Dit is de eerste uitzending sinds de lancering van Outriders, de intense RPG-Shooter waarin overleven agressie vereist, van People Can Fly, de ontwikkelaars van Gears of War: Judgment en Bulletstorm, en Square Enix External Studios, de mensen achter Sleeping Dogs en Just Cause.

De volgende Outriders Broadcast biedt spelers een eerste blik op de gigantische gratis content-update die binnenkort naar Ourtiders komt, naast een overzicht van de vele verbeteringen die de game sinds de lancering in april heeft gekregen. De Outriders Broadcast wordt uitgezonden op 15 november om 18:00 uur. Bekijk de aflevering hier: www.twitch.tv/squareenix.

Spider-Man eindelijk in actie in Marvel's Avengers
  • 0
  • 0
Gamingwebsite IGN heeft de eer een nieuwe, exclusieve trailer van Marvel's Avengers te mogen delen. Daarin wordt de opwachting van Spider-Man aangekondigd; een held waarop heel wat gamers al heel lang wachten. Spider-Man zal vanaf 30 november beschikbaar zijn en dat exclusief voor de PlayStation-versies van de game.

Marvel's Avengers verscheen vorig jaar en werd maar lauw onthaald. Ondertussen deed Crystal Dynamics er alles aan om van Marvel's Avengers een erg goede game te maken. Er verscheen inmiddels heel wat gratis downloadbare content, waar vanaf eind november dus ook Spider-Man wordt toegevoegd.

Terug
Bovenaan