BeyondGaming

Steam stunt weer met zotte kortingen
 • 11
 • 1
Steam stunt wel meerdere keren per jaar met zotte kortingen en de eerstkomende gelegenheid om dat te doen is Chinees Nieuwjaar. Wie een pc in huis heeft, kan genieten van flinke kortingen.
Escape Room: The Game krijgt nieuwe variant
 • 6
 • 0
Leuk nieuws voor degenen die graag met de Escape Room-games van Identity Games aan de slag gaan. Het Nederlandse bedrijf maakte bekend dat het komende maandag een nieuw spel in de franchise zal uitbrengen.
Nieuw The Witcher-bordspel op komst
 • 2
 • 2
Alsof CD Projekt RED nog geen werk genoeg heeft met het fixen van alle bugs in Cyberpunk 2077 en de release ervan op de next-gen consoles, kondigde het Poolse bedrijf aan dat het aan een bordspel over The Witcher werkt.
Eindelijk releasedatum voor Ratchet & Clank: Rift Apart
 • 1
 • 0
We hebben er lang op moeten wachten, maar ontwikkelaar Insomniac Games en uitgever Sony hebben eindelijk bekendgemaakt wanneer we met Ratchet & Clank: Rift in Time aan de slag kunnen.
BeyondGaming DARK Theme gaat in beta!
 • 127
 • 13

Na wekenlang zwoegen en zweten van onze dappere lay-out mannen @sharpshot en @FLT (onder het toeziend oog van @Loser himself) en een eerste feedback ronde van onze crew, besloten ze dat ze er ondertussen zelf al genoeg naar getuurd hebben. Het is nu jullie beurt om er ook van te genieten! Onderaan links (op elke pagina) kan je vanaf heden de "BeyondGaming Dark" theme terugvinden.

Indien jullie er nog feedback over vinden/hebben, deponeer deze voorlopig gerust in deze thread (check aub of het al niet werd gepost) en ons "design-team" zal dit allemaal zorgvuldig opvolgen!

Een light versie zal binnenkort ook volgen, but first things first :)
Finished  13/02 - 20u30: Marbles on stream (en win de wisselbeker-tag)!
 • 3
 • 2
Beschrijving:
Op zaterdag 13/02 om 20u30 gaan we onze eerste BeyondGaming interactieve stream doen.
Game van dienst: Marbles on stream.

Voor zij die het spel niet kunnen, wees gerust. Je hoeft er helemaal niks voor te kunnen.
Buiten 1 ding dan toch: surfen naar https://twitch.tv/bookashadebe en !join te typen in de chat.

Eens je zover bent geraakt, ligt je lot in de handen van je knikker. (ik stel voor je knikkers al goed in te smeren tegen zaterdag)

En de winnaar van onze grandprix mag als allereerste pronken met de wisselbekertag: BG Champion (of iets anders).
Aan hem of haar om de volgende stream hun titel te verdedigen of uit handen te moeten geven.

Tot zaterdag, knikkeren maar!

Prijzen:
Wisselbeker-tag: BG Champion

Inschrijven:
Niet nodig, gewoon aanwezig op de stream en !join typen in de twitch-chat.

Wanneer:
Zaterdag 13 februari om 20u30

Finished  BG's 7e bordspelquiz

 • 50
 • 0
15 vragen over bord- en kaartspellen. Inclusief instinkers. Verdien jij met je kennis een podiumplaats? Je komt het op 17 februari te weten!

llQHEYc.png

Stem op de BeyondGaming Tagline!

 • 117
 • 0
Beste leden,

De Crowdfunders onder ons zijn er al enkele weken mee bezig; naast de naam en het logo, zijn we nu op zoek naar een geschikte tagline voor het forum.
Eentje die het forum en onze community op een originele manier beschrijft, niet noodzakelijk op "games" gericht.
Uit alle inzendingen hebben de moderators een eerste schifting gemaakt en vervolgens hebben de Crowdfunders op hun 3 favorieten kunnen stemmen.
Daaruit is deze top drie gevolgd:

- Uw favoriete online toogpraat
- Het grootste forum van Vlaanderen
- Voor al uw geklaag, gezaag en zelfs prangende vraag

Welke wordt het? Stemmen maar!

Finished  Warzone Streamer Wars achtste editie vrijdag 19 februari 20u00 - 23u00

 • 26
 • 0
ACHTSTE editie op vrijdag 19 februari. BR Squads! Het team met de meeste punten na 3 uur spelen wint, enkel de top 3 beste games telt.
De live scores en standings zullen te volgen zijn via boom.tv.

Banner_Warzone_1902.png

Dungeon Alchemist, the AI-powered Map-making Tool

 • 6
 • 1
Twee Belgen halen hun crowdfund goal in 3 uur met hun map-making tool voor Tabletop Roleplaying Games en Virtual Tabletops!

b657f7_102baf3bb787404b9d65447e1191d27a~mv2.jpg

BeyondGaming-logo is er! Aan de nieuwe stijlen wordt nog hard gewerkt!

 • 138
 • 3
Ladies and gentlemen,

We zijn achter de schermen nog steeds heel hard aan het werk in het kader van de opstart van BeyondGaming maar vandaag kunnen we eindelijk een tipje van de sluier oplichten van het enige, echte BeyondGaming-logo!

Livestream 30 en 31 januari: in schoonheid afscheid nemen van 9lives

 • 207
 • 33
Beste leden,

Nog minder dan een maand te gaan en we nemen voorgoed afscheid van 9lives. We gaan dit echter niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Daarom zal Booka Shade, ter ere van 9lives (en in het bijzonder Praga&Nariwari) op zaterdag 30 en zondag 31 januari livestreams organiseren waar hij tal van prijzen zal weggeven!

Tijdens de livestream gaan we niet alleen games spelen, we gaan ook nog eens een kijkje nemen naar de meest memorabele topics van 9lives, we halen nostalgisch wat herinneringen op en gaan samen zien wat de toekomst op BeyondGaming te bieden heeft.
Volg onze BeyondGaming Community Streamers (of word er zelf een)!
 • 2
 • 3
🥳 KOM DAT ZIEN, KOM DAT ZIEN 🥳

Ook op BeyondGaming mogen onze Community Streamers niet ontbreken, dus ook hier ga je ze ten allen tijde in de gaten kunnen houden via https://www.beyondgaming.be/streams/ (geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via [email protected])

Om een BeyondGaming community streamer te worden, dien je wel akkoord te gaan met de volgende regels:

1. BeyondGaming staat volledig achter de communityregels van Twitch, en we verwachten dat onze Streamers zich daaraan houden.
https://www.twitch.tv/p/nl-nl/legal/community-guidelines/

2. Je kunt je dan overal adverteren als BeyondGaming Community Streamer. Ons logo of onze naam mag je echter niet gebruiken voor je Twitch-kanaal of je Discord.

3. Onze Discord joinen. Op deze manier ben je ook daar zichtbaar als zijnde Community Streamer.

4. Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met...

Publieke uitnodigingsgolven gestart -- Crowdfunders aanmelden aub!

 • 30
 • 10
Vanaf heden gaan we in golven een gelimiteerd aantal uitnodigingssleutels genereren om niet-crowdfunders al te laten overstappen.

Hierdoor wordt het overzicht voor mij wat moeilijk om de crowdfunders er uit te gaan filteren. Indien je als crowdfunder vanaf nu geregistreerd bent en je merkt dat je de tag nog niet hebt, stuur mij gerust een PM op dit forum met je gebruikte paypal-adres en bedrag en dan fix ik je tag zodra ik een gaatje tijd vind :)

De firma dankt u!

meme.jpg

Welkom op BeyondGaming

 • 302
 • 10
Van een bewogen dag gesproken.

We hadden gehoopt dat we een statement als dit nooit zouden moeten maken, en al zeker niet zo snel. Helaas hebben we deze beslissingen niet in de hand en is het belangrijk wat we hier nu mee doen. Gooien we op 31/01/2021 de handdoek in de ring en nemen we voorgoed afscheid van onze dierbare 9livers en alle vriendschappen die zijn opgebouwd? Of proberen we 100% in te zetten op een nieuwe, frisse doorstart?

Veel tijd om na te denken is er niet en daarom hebben we de koppen heel vlug bij mekaar gestoken en zijn we met onze hele crew voor optie 2 gegaan, de doorstart.
Momenteel delen we nog veel vragen met jullie. Maar we hopen daar snel antwoorden op te kunnen bieden.

Wat wel al zeker is, "BeyondGaming" is vandaag geboren! Een voorstel van onze @Cyberkef dat dateert van de tijd dat er gezocht werd naar een nieuwe naam voor games.telenet.be, en nu meer dan ooit de lading dekt.

We bekijken nu volop wat de mogelijkheden zijn en zodra we...
Bovenaan