BeyondGaming

Rage Quit: The Witcher 3
 • 6
 • 2
Tegenwoordig staat ontwikkelstudio CD Projekt RED bekend om de leugens die het verspreidde over het catastrofale Cyberpunk 2077, de game die het open world genre moest heruitvinden. Helaas is het op alle platformen geflopt en zit er een onherstelbare deuk in de reputatie van de Polen. Een aantal jaar geleden werden ze nog geprezen voor The Witcher 3, volgens velen de beste game van het laatste decennium. Voor mij (net zoals Cyberpunk) een overroepen, onhandige en enorm slechte game. “WAT?!” hoor ik je denken. Hou de rieken en fakkels nog maar even op zak en blaas de manhunt af. Ik ga in deze Rage Quit proberen uit te leggen wat er zo verschrikkelijk is aan het ‘fantastische’ Witcher 3.
Tiny Tina's Wonderlands onthult enkele classes in nieuwe trailer
 • 0
 • 2
2K en Gearbox Entertainment hebben via een nieuwe trailer enkele gameplaydetails vrijgegeven voor Tiny Tina's Wonderlands, de langverwachte fantasy looter shooter die op 25 maart 2022 gelanceerd wordt.

In Tiny Tina's Wonderlands creëer je je held onder andere door het gebruik van een multiclass-systeem waarmee je zes unieke personage-skilltrees kunt mixen en matchen. In de trailer worden twee van die classes belicht, namelijk de Stabbomancer en Brr-Zerker. Stabbomancers zijn ideaal voor degene die graag stealth spelen. Het zijn sluwe, op critical-hit gerichte moordenaars die magisch wervelende messen op het slagveld oproepen en naar believen in de schaduwen verdwijnen. Voor mensen die niet zo subtiel te werk willen gaan, zijn er de Brr-Zerkers. Dit zijn echte vechtersbazen die hun vuurkracht aanvullen met een reeks brutale melee-aanvallen.

Zoals gezegd wordt Tiny Tina's Wonderlands op 25 maart 2022 gelanceerd op de Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc...
Niet wachten op de komeetinslag met Instinction
 • 1
 • 0
Wat zou jij doen als je de kans had om naar de tijd te reizen waarin dinosaurussen deze planeet bewoonden? Persoonlijk zou ik hartelijk bedanken voor deze kans aangezien ik geen snack wil worden voor deze beesten. Het is goed vertoeven in mijn gaming chair.

Hashbane lanceert echter de officiële trailer van hun game Instinction en hierin reis je naar de dinosaurustijdsperiode met de bedoeling er een paar (of veel) om te leggen. Laat die komeet maar, in deze game ben jij de brenger des doods en dat zelfs met moderne wapens. De cutscenes zien er in elk geval prachtig uit. Qua gameplay is er al iets te zien, maar het is nog maar bitter weinig. We hopen op meer trailers. Instinction zou volgend jaar in september verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Switch, pc en Stadia.

Polyphony Digital neemt ons mee achter de schermen van Gran Turismo 7
 • 0
 • 0
Nog enkele maandjes wachten en we kunnen eindelijk aan de slag met het langverwachte Gran Turismo 7. In afwachting neemt Polyphony Digital ons vandaag mee achter de schermen in een nieuwe video genaamd The Starting Line. In deze Behind the Scenes-video krijgen we niet enkel nieuwe beelden te zien van het spel, maar is ook de regisseur van de reeks, Kazunori Yamauchi, aan het woord. Hij vertelt ons over de filosofie achter het spel, zijn liefde voor auto's en wat de autocultuur voor hem betekent. Benieuwd naar wat hij te vertellen heeft? Bekijk dan snel de video hieronder.

Specialists stelen de show in nieuwe Battlefield 2042-trailer
 • 0
 • 0
Vandaag heeft ontwikkelaar DICE vijf nieuwe Specialists onthuld. Battlefield 2042 zal er uiteindelijk tien bevatten, waarvan de eerste vijf al in de open bèta speelbaar waren. Middels onderstaande video wil DICE de spelers nieuwe inzichten geven over de mogelijkheden van de nieuwe specialisten. Onderstaande video toont alvast de uitgebreide mogelijkheden. Onder andere een hacker komt aan bod. Hij kan vijandelijke uitrustig hacken zodat die tegen zijn tegenstanders gebruikt kan worden. Ook een medic en een tank komen aan bod.

Daarnaast maakte DICE bekend welke aanpassingen het zal doorvoeren naar aanleiding van de feedback die het team na de bèta ontvangen heeft. Zo zouden de servers onder handen worden genomen, zodat er niet telkens te veel bots aanwezig zijn op een map. Het aantal tanks op Orbital wordt verhoogd van vier naar acht en komt er een indicator voor granaten. Daarnaast zal ook de user interface onder handen worden genomen. Ook het ping-systeem, het kompas en andere...
Oktoberupdate voor WRC 10 voegt de Rally van Ieper toe
 • 0
 • 1
Velen waren teleurgesteld toen ze vernamen dat de Rally van Ieper niet beschikbaar was bij de release van WRC 10. We hebben er vervolgens eventjes op moeten wachten, maar sinds vandaag kan je eindelijk door de Vlaamsche velden crossen met je rallywagen in de Rally van Ieper.

Wat je verder nog mag verwachten in deze nieuwe update is een geüpdatete Co-driver modus, drie nieuwe Anniversary Events, drie nieuwe historische rallywagens, 250 nieuwe stickers voor de Livery Editor en tal van fixes en andere verbeteringen. De volledige patch notes kan je lezen op de Reddit-pagina van het spel.

Eerste trailer voor Uncharted
 • 4
 • 1
Na jaren van problemen met de productie, komt Nathan Drake eindelijk naar het witte doek. Uncharted, met in de hoofdrollen Tom Holland als Nathan Drake, Mark Wahlberg als Victor "Sully" Sullivan, en Sophia Ali als Chloe Frazer, zal op 18 februari 2022 in de bioscoop verschijnen. Sony heeft vandaag de eerste trailer van de film vrijgegeven.

De eerste trailer voor Uncharted toont Holland als een jongere Nathan Drake, ergens tussen de 30-jarige Drake die we zien in de eerste Uncharted-game en de jonge Drake die we kennen van Uncharted 3. Voor dit avontuur is Nate op zoek naar de schat van Magellan, en komt hij toevallig een schatzoeker tegen die op zoek is naar hetzelfde, Sully. Het lijkt erop dat Nate, Sully, en één van Drakes liefdes uit de games, Chloe, het zullen opnemen tegen een nog naamloze slechterik, gespeeld door Antonio Banderas.

In de film zullen verschillende iconische momenten uit de PlayStation-franchise worden nagespeeld, waaronder de vrachtvliegtuigsequentie uit...
Review: The Dark Pictures Anthology: House of Ashes
 • 8
 • 4
Halloween staat voor de deur en dat betekent dat we weer mogen griezelen. Ook The Dark Pictures Anthology: House of Ashes zal hierbij z'n steentje bijdragen. De derde game in de reeks die ooit uit acht games moet bestaan, doet weer het nodige om voor een spannende ervaring te zorgen. Horrorelementen moet je niet verwachten, maar het spel doet er alles aan om je continu op het puntje van je stoel te zetten. Mijn ervaring met House of Ashes lees je in deze review.
Destiny 2 spelers zullen meer moeten betalen om dungeons te kunnen spelen
 • 11
 • 0
Als Destiny 2 trending is op Reddit en Twitter is dat meestal geen goed nieuws, want dat gebeurt meestal alleen als mensen boos zijn en er is één zaak duidelijk, boos zijn ze. Dit komt in het kielzog van een verduidelijking van Bungie over twee aankomende dungeons volgend jaar. Hoewel ze vanaf het begin werden vermeld als onderdeel van de Witch Queen Deluxe Edition, gingen veel spelers ervan uit dat ze er toegang toe zouden krijgen in de seizoenen waarin ze later werden gelanceerd, als ze die prijzige bundel niet hadden gekocht.

De nieuwe dungeons die komen als onderdeel van Destiny 2's aankomende The Witch Queen-uitbreiding zullen niet worden opgenomen in de Standard Edition of Season Pass. Ze zullen alleen beschikbaar zijn als standalone aankopen, of als onderdeel van de Deluxe Edition. Dit werd aangekondigd door de community manager van Bungie als verduidelijking via een...
Datums en locaties bekendgemaakt voor Pokémon-kampioenschappen
 • 0
 • 2
The Pokémon Company International heeft gisteren aangekondigd dat de Play! Pokémon Regionale en Internationale Kampioenschappen van Europa en Noord-Amerika weer hervat worden. De eerste events staan gepland voor maart 2022. De Play! Pokémon Championship-serie 2022, die uitmondt in het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 in Londen in augustus 2022, omvat vier verschillende Pokémon-producten: de Pokémon Trading Card Game, de Pokémon-videospellen, Pokkén Tournament DX en voor de eerste keer Pokémon GO in samenwerking met Niantic.

Bij de Pokémon Internationale Kampioenschappen van Europa en Noord-Amerika staan veel Championship Points en honderdduizenden dollars aan prijzengeld op het spel tijdens de Pokémon TCG-, videospel- en Pokkén Tournament DX-wedstrijden en de Pokémon GO-kwalificatietoernooien voor het Pokémon Wereldkampioenschap 2022. De datums en locaties van de events luiden als volgt:

Pokémon Internationaal Kampioenschap van Europa 2022
 • 22–24 april 2022
 • Messe...
Review: Knockout Home Fitness
 • 0
 • 0
Fitnessgames, ik blijf het een uniek fenomeen vinden. De ultieme gamification van een fysieke activiteit dat als doel heeft om fitter te worden. Toch is het genre vrij populair, vooral op de consoles van Nintendo. Kijk maar naar titels als Wii Fit, Ring Fit Adventure, Zumba Fitness en Fitness Boxing. Die laatste kreeg deze maand een nieuwe concurrent in de vorm van Knockout Home Fitness, een nieuwe fitnessgame die zich baseert op martial arts-workouts.
Halloween komt naar Pokémon Unite
 • 0
 • 1
Ook in de wereld van Pokémon kennen ze Halloween en dan voornamelijk op Aeos Island. Trainers worden in Pokémon Unite overspoeld met pompoenen. Tot 10 november 2021 bevat het spel 'tricks' (plaagstootjes) en 'treats' (lekkers) in alle soorten en maten, waaronder leuke nieuwe gevechten in het Mer Stadium, speciale bonussen waarmee spelers pompoenen verdienen, en feestelijke nieuwe manieren om hun personage en Pokémon uit te dossen. Het spel kan er bovendien zelfs iets griezeliger uitzien dan normaal.

Trainers kunnen gebruikmaken van speciale aanvallen zoals Pumpkin Toss en Pumpkin Push wanneer ze een snel gevecht voeren in het Mer Stadium. Door deelname aan de feestelijke gevechten in het Mer Stadium kunnen spelers tevens verzamelpompoenen verdienen die ingewisseld kunnen worden voor tijdelijk verkrijgbaar Halloween-items. Het Mer Stadium zal slechts tot 10 november voor Halloween versierd zijn.

Daarnaast kun je nog op andere manieren pompoenen verdienen. Tot 7 november zijn er...
For Honor krijgt Dead by Daylight-crossover
 • 0
 • 0
Halloween komt steeds dichterbij en dat zullen we geweten hebben. Ook Ubisoft doet mee. Het bedrijf kondigde namelijk aan dat For Honor een Dead by Daylight crossover krijgt. Het tijdelijke event genaamd Survivors of the Fog start morgen, 21 oktober, en is tot en met 11 november gratis speelbaar voor alle spelers van For Honor. In Survivors of the Fog is de Trapper uit Dead by Daylight niet van plan om ook maar iemands leven te sparen...

Survivors of the Fog introduceert de gloednieuwe, griezelige gamemodus genaamd Survivors in een sinistere omgeving uit het Dead by Daylight-universum. In deze 4 tegen 4, PvP gamemodus strijden spelers tegen een sterke AI, de Trapper, die de standaard minions heeft vervangen. De Trapper baant zich een weg door de map in een bloeddorstige jacht op spelers. Het is aan spelers om in leven te blijven terwijl het gevaar constant op de loer ligt...

Het nieuwe event komt samen met een gratis Event Pass waarin verschillende beloningen vrij te spelen zijn...
Tomb Raider: Ascension, het geannuleerde horror-project uit 2013
 • 0
 • 0
Wat gebeurt er als je survival horror games zoals Resident Evil en Silent Hill combineert met elementen uit Shadow of the Colossus, om het vervolgens samen te smelten met een Metroidvania-achtige structuur? Niets minder dan Tomb Raider: Ascension zo blijkt, een geschrapte visie die Square-Enix en Eidos overwogen alvorens het publiek in plaats daarvan de third-person shooter trilogie kreeg. Voor sommigen wellicht een meer beloftevol concept, dus het is wel leuk dat (wegens de 25ste verjaardag van de serie) beide bedrijven vandaag besloten om voormalig geheime behind-the-scenes footage ervan te tonen. Vroeger hoorden we er af en toe iets over via een aantal officieuze bronnen zoals PC Gamer of een artikel van Geoff Keighley, maar bij deze is...
Next-gen updates voor Cyberpunk 2077 en The Witcher 3 weer uitgesteld
 • 0
 • 0
CD Projekt RED heeft niet zo goed nieuws voor de fans die uitkeken naar de next-gen versie van zowel Cyberpunk 2077 als van The Witcher 3. Normaal gezien zou eerstgenoemde nog dit jaar het levenslicht zien, maar via Twitter liet de ontwikkelaar weten dat de update voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S pas in het eerste kwartaal van 2022 verwacht wordt. Op de next-gen update voor The Witcher 3 is het zelfs wachten tot het tweede kwartaal van volgend jaar.

God of War (2018) vanaf 14 januari 2022 op PC
 • 1
 • 1
Sony's Santa Monica Studio nam enkele jaren geleden een risico met de 2018-editie van God of War: een nieuwe titel die tegelijkertijd zowel een pseudo reboot als een opvolger ging zijn, qua verhaal én qua fundamentele gameplay. Een relatief gewaagde poging waar uiteindelijk velen laaiend enthousiast over werden, want actie liefhebbers bleven het spel sindsdien maar ophemelen. Weldra zullen niet alleen PlayStation-eigenaars ervan kunnen genieten, want Sony onthulde vandaag dat het nu ook een weg zal banen naar relevante PC-marktplaatsen. Specifiek vanaf 14 januari 2022; net op tijd om de hype vlammen voor God of War: Ragnarok verder aan te wakkeren!

God of War maakt dus een gelijkaardige overgang naar (in dit geval) Steam en de Epic Games Store - zoals de firma dat eerder deed voor...
Netflix brengt miniverhaal in teaser van ruimtewesternserie Cowboy Bebop
 • 0
 • 2
Netflix brengt een teaser uit voor de liveactionversie van de klassieke anime van Shinichiro Watanabe met John Cho, Mustafa Shakir en Daniella Pineda. De serie gaat over de stijlvolle maar arme premiejagers Spike Jet en Faye die door het zonnestelsel reizen op zoek naar werk. Spike heeft echter een verleden dat hij probeert achter zich te laten, maar de vraag is of dit ook wel zal lukken. De trailer leert ons dat er buiten stijlvolle gevechten ook heel wat interactie - lees gekibbel - zal zijn tussen de drie hoofdpersonages. Plusje voor de leuke spielerei met de splitscreen doorheen de trailer.

Aangezien de originele anime uit zesentwintig delen bestaat en Netflix tien episodes belooft, is het de vraag of ze heel de serie gecomprimeerd hebben of dat het de bedoeling is om meerdere seizoenen te produceren. De toekomst zal het ons leren. Wat we wel al weten is dat de serie vanaf 19 november beschikbaar zal zijn.

Review: Insurgency: Sandstorm
 • 0
 • 1
Soldaatje spelen, het is iets dat velen onder ons in hun jeugd waarschijnlijk veel gedaan hebben. Sommigen zijn deze fase nooit volledig ontgroeid, en gooien zich met plezier op paintball, lasershooting of airsoft. Al blijft het veiliger om online oorlogje te voeren en spellen als Call of Duty en Battlefield blijven razend populair. Het aantal spellen dat een meer realistische ervaring probeert te brengen blijft echter beperkt en vooral het PC-publiek kan rekenen op goede simulaties zoals ArmA 3, Squad of Insurgency. Het nieuwste deel in deze laatste reeks, Insurgency: Sandstorm, maakte onlangs wel zijn langverwachte opwachting op consoles.
Dbrand slaat terug en biedt opnieuw PlayStation 5-faceplates aan
 • 5
 • 4
Eerder deze week konden jullie lezen dat dbrand stopte met de verkoop van PlayStation 5-faceplates op eis van Sony. Enkele dagen later slaat het bedrijf terug. Zo is op de website te zien dat dbrand vanaf heden faceplates 2.0 verkoopt. Het probleem met de vorige faceplates is dat het originele ontwerp ervan werd gebruikt. Met enkele slimme aanpassingen is dat niet meer het geval. Daardoor heeft Sony geen redenen meer om het bedrijf aan te klagen en de verkoop van de faceplates te stoppen.

Naast afgeronde hoeken hebben de nieuwe faceplates ook openingen om voor betere ventilatie te zorgen. Daarnaast biedt het bedrijf ook ledstrips aan om de PlayStation 5 wat verder te pimpen. Goedkoop is het allemaal niet. De faceplates alleen al kosten een kleine zestig dollar.
Discovery Tour voor Assassin's Creed Valhalla nu gratis beschikbaar
 • 0
 • 0
Discovery Tour: Viking Age is een nieuwe educatieve modus in videogame Assassin’s Creed Valhalla, waarmee spelers de geschiedenis en cultuur van de Vikingtijd verkennen en er interactie mee hebben. De Discovery Tour is gratis voor alle bezitters van Assassin’s Creed Valhalla en is ook los verkrijgbaar voor PC. Tevens is deze Discovery Tour voor de allereerste keer ook los verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Stadia en Luna in begin 2022.

Na Discovery Tour: Ancient Egypt en Discovery Tour: Ancient Greece, kunnen spelers in deze nieuwe educatieve modus voor Assassin’s Creed Valhalla het Vikingtijdperk ontdekken en zo meer te weten komen over de geschiedenis en tradities van die tijd. Discovery Tour: Viking Age is ontworpen in nauwe samenwerking met historici, archeologen en verschillende musea. Dit alles vormt een interactieve, meeslepende leerervaring, zonder conflicten of tijdsdruk, in een reconstructie van Noorwegen en Engeland in de...
Terug
Bovenaan