BeyondGaming

Nieuwe versie van Pokemon Battle Academy nu verkrijgbaar
  • 0
  • 0
Pokémon is de laatste jaren weer aan een serieuze opmars bezig. De vele nieuwe sets aan verzamelkaarten verkopen als zoete broodjes. Dat vertaalt zich nu ook naar de uitgave van een nieuwe versie van Pokémon Trading Card Game Battle Academy.

Battle Academy is de vernieuwde bordspelvariant van de succesvolle Pokémon TCG. Hiermee kan het hele gezin het klassieke kaartspel op een gemakkelijke en leuke manier leren. De nieuwe versie introduceert het Pokémon V-spelmechanisme en bevat nieuwe populaire Pokémon, onder wie Pikachu, Eevee en Cinderace. In elk Battle Academy-product (2022) zit alles wat nodig is om de beginselen van de Pokémon TCG te leren, waaronder een speelbord voor twee spelers, drie decks met zestig kaarten, spelregels en spelaccessoires. Dit maakt het ideaal om het met familie en vrienden te spelen.

Ga voor meer informatie over de Pokémon TCG naar...
GTA+ abonnement voor GTA Online aangekondigd
  • 2
  • 2
Rockstar Games, de uitgever achter de GTA-franchise, onthulde afgelopen weekend een abonnement voor GTA Online waarbij spelers voor amper 5,99 dollar per maand in-game content en extra geld krijgen. Het abonnement, dat GTA+ meekreeg als naam, is vanaf morgen beschikbaar voor zowel de Xbox Series X|S als voor de PlayStation 5- versie van de game.

Voor de prijs van $5,99 krijg je iedere maand GTA$500,000 gestort op je virtuele Maze Bank-bankrekening, krijg je exclusieve toegang tot content uit eerdere evenementen en krijg je iedere maand nieuwe extra bonussen. In de eerste maand (tussen 29 maart en 27 april) zal je zo kunnen gebruik maken van speciale kledingstukken, gratis upgrades voor bezitters van een jacht, toegang tot een selectie aan exclusieve verven, gratis lidmaatschap voor de LS Car Meet Membership en zal je early access krijgen tot de Hao's Special Works-upgrade. Geniale zet van Rockstar Games of toch wat uitmelkkerij mee gemoeid?

Uitdaging  Foto Uitdaging | POLL | Maart | Symmetrie
  • 36
  • 6
Elke maand dagen de fotografen (of eerder creatievelingen) van BeyondGaming zichzelf uit met een fotochallenge! De bedoeling hierbij is vooral om beter te worden en elkaar wat constructieve feedback te geven. Maar uiteraard is het extra leuk als je wint want dan mag je het onderwerp van de volgende ronde kiezen. Stem nu op jouw favoriete foto en beslis mee de winnaar van deze maand!

Thema van deze maand:
Symmetrie

DE POLL

Stemmen kan tot 1 april en nakeuvelen (feedback geven, raden welke foto van wie is, etc) kan ook in deze thread.
Op 2 april start de nieuwe challenge met een onderwerp gekozen door de winnaar van deze maand.

Eigenlijk is iedereen die meegedaan heeft weeral een winnaar :coolbrows:

REGELS
Stemmen tot 1 april (hihi)
Niet op jezelf stemmen
Gelieve je foto niet bekend te maken zodat we kunnen raden achteraf
Feedback mag maar hou het leuk en contructief

PRIJS
"Foto Challenge Winner Of March 2022" mag...
Tiny Tina's Wonderlands ontvangt actievolle lanceringstrailer
  • 0
  • 1
Tiny Tina's Wonderlands is eindelijk beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Uiteraard hoort bij zo'n release ook een lanceringstrailer.

In Tiny Tina's Wonderlands maken spelers de reis van de Fatemaker door een uitzonderlijke tabletop-wereld waar regels zelden gelden. Samen met een all-star celebrity cast, kunnen spelers hun eigen multiclass helden creëren en aanpassen terwijl ze zich een weg banen door bizarre monsters en kerkers vol schatten op een zoektocht om de tirannieke Dragon Lord te stoppen. De chaotische fantasiewereld wordt tot leven gebracht door de uiterst onvoorspelbare Tiny Tina, die de regels bepaalt, de wereld in een oogwenk verandert en spelers begeleidt op hun respectieve reizen.

Nieuwe LEGO Star Wars: The Skywalker Saga-video toont de Dark Side van de Force
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games, TT Games, de LEGO Group en Lucasfilm Games hebben vandaag 'Darkness is Rising' uitgebracht: een nieuwe trailer met schurken uit LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, dat op 5 april 2022 verschijnt op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Van de grootste en visueel krachtigste LEGO Star Wars-game ooit, werpt de trailer een blik op de duistere kant van de Force met de grootste schurken uit de negen films van de saga. Spelers worden verleid om zich aan te sluiten bij de duistere kant door een aantal beruchte schurken, waaronder Keizer Palpatine, wiens schaduw alom aanwezig is in de saga. Palpatine kan bliksemstralen afvuren vanuit zijn vingertoppen en is extreem gevaarlijk en dreigend.

Generaal Grievous, een spichtige, vierarmige droid, is vooral bekend om zijn sterke aanwezigheid en vaardigheid in het hanteren van vier lichtzwaarden tegelijk. Darth Maul is een geduchte krijger van de duistere kant. Kylo Ren bewondert zijn...
Turbo Golf Racing: bestuur wagens om golf tegen hoge snelheden te spelen
  • 0
  • 1
Eerder vandaag kwam de nieuwste trailer van Cursed to Golf aan het licht, maar uitgever Secret Mode en ontwikkelaar Hugecalf Studios doen daar nu een schepje bovenop. Golfen in het hiernamaals was klaarblijkelijk niet ludiek genoeg, want samen onthulden ze het bestaan van Turbo Golf Racing. Hierin rijd je razendsnel rond in wagens die dichter in de buurt komen van de acrobatische voertuigen in Rocket League dan de quasi realistische auto's in Gran Turismo, dit een multiplayer-omgeving waar je tegen meerdere spelers tegelijkertijd concurreert. Ruimte genoeg dus voor overdreven apenstreken, zeker wanneer je weet wat voor content dit spel zal aanbieden en wanneer je de onderstaande trailer bezichtigt!

Een releasedatum is momenteel niet bekend, maar de betrokken partijen lieten wel weten dat Turbo Golf Racing hoe dan ook start met een Early Access-fase, welke minstens...
Ontrafel het mysterie en stop de chaos in Rune Factory 5
  • 0
  • 0
Om de release van het nieuwste deel in de Rune Factory-serie te vieren, hebben Mindscape en Marvelous Europe een lanceringstrailer voor Rune Factory 5 klaargestoomd. Het spel is sinds gisteren beschikbaar voor de Nintendo Switch, zowel als standaardversie als in een speciale limited edition Limited Edition boxset met artwork van illustrator Minako Iwasaki, een exclusieve SteelBook-case, een artbook met 70+ pagina's en de soundtrack.

Rune Factory 5 speelt zich af in het slaperige grensstadje Rigbarth waar er mysterieuze gebeurtenissen plaatsvinden die invloed hebben op de runen die de balans tussen mens en natuur bepalen. Als de nieuwste ranger van de vredesorganisatie SEED bescherm je het grensstadje door ruige monsters te verslaan of werk je samen met een bondgenoot voor linkaanvallen. Als je niet op missie bent, werk je samen met de inwoners...
Cursed to Golf komt uit in de zomer; ook voor Xbox-consoles
  • 2
  • 0
In september vorig jaar maakten we kennis met een originele roguelite: als geest beland je in het domein van Golf Purgatory en hier in het zogezegde hiernamaals staat, verrassend genoeg, golf absoluut centraal! Geen concept voor een survival horror-game, want Cursed to Golf komt uit de hoek met kleurrijke en cartoonesque pixel art, laat staan dat het met een luchthartige houding spelers uitdaagt. Van zandbanken of ruig gras is er geen sprake en in plaats daarvan trotseer je in deze game hindernissen zoals explosieve kratten of putten met pieken! Paar dit met inspiraties uit het Metroidvania-genre, plus over-the-top vaardigheden die krachtige slagen op de golfbal (zoals Rocketball of Scattershot) toelaten en je ziet meteen waarom het een komische belevenis belooft te worden! Verwacht daarnaast ook minstens 80 holes (lees: het putje waarin de bal...
Deliver Us Mars aangekondigd met cinematografische reveal trailer
  • 0
  • 0
De titel zal misschien een belletje doen rinkelen, want Deliver Us Mars is de opvolger van Deliver Us The Moon, de in 2018 uitgekomen science-fiction adventure game van de Nederlandse uitgever KeokeN Interactive. In die game kroop je in de huid van 's werelds laatste astronaut die een gevaarlijke missie naar de maan moet ondernemen. In het aangekondigde vervolg zal een soortgelijke missie tot een goed einde moeten gebracht worden, maar zal de actie plaatsvinden op Mars, zo mogen we denk ik wel concluderen uit de titel van de game.

Het spel is de opvolger van Deliver Us The Moon, maar zal onafhankelijk van het eerste spel gespeeld kunnen worden, liet KeokeN Interactive alvast weten. Op een releasedatum is het voorlopig nog even wachten, maar het werd wel al bekend gemaakt dat de game naar pc (Steam en Epic Games Store), Xbox Series X|S, Xbox One en Playstation 4 en Playstation 5 zal komen.

Team achter GT7 legt verklaring af betreffende toekomstige verbeteringen
  • 1
  • 3
Gran Turismo 7 kwam eerder deze maand uit en viel bij velen in de smaak, wat je ook in de recensie van BeyondGaming kon lezen. Na diens uitgave ontstonden er echter een aantal problemen, zoals dure microtransactions die na de officiële release van het spel opdoken, om nog maar te zwijgen over de problematische storingen (wat betreft de servers) die recent voor meer dan 24 uur duurden. Toen die servers helemaal kaduuk waren, werden de laadtijden plotseling drastisch verlengd, laat staan dat spelers toen geen toegang meer hadden tot het merendeel van de in-game content. Deze hele situatie brak zuur op voor de ontwikkelaars van Gran Turismo 7 en vandaag schreef Polyphony Digital een bericht waarin men stappen voor de nabije toekomst detailleerde.

Het hoofddoel van Kazunori Yamauchi is overduidelijk wanneer je...
Bloodborne PSX (fan-made game) wordt opgevolgd met Bloodborne Kart!
  • 0
  • 0
Eind januari was het moment wanneer een onofficiële 'demake' van de PlayStation 4-topper Bloodborne online verscheen, waarmee een deel van FromSoftware's actiespel (dat men onderdompelde met gotisch Victoriaanse horror) de gedaante aannam van een PS1-titel. Op grafisch niveau bracht het alvast herinneringen naar boven van Sony's allereerste console, en als een volwaardige retro-geïnspireerde hulde wist Bloodborne PSX veel fans te vergaren. Zij die de demake maakten verlangen echter meer: vandaag onthulden ze plotseling het bestaan van Bloodborne Kart, zoals je kunt zien in de onderstaande teaser trailer! Meer informatie bestaat er momenteel niet, behalve dat het project wel degelijk bestaat en dat geïnteresseerden...
Review: Chocobo GP
  • 0
  • 0
Crash Bandicoot, Sonic, Sackboy, Garfield, en zelfs Spongebob Squarepants: allemaal hebben ze hun eigen kartspel. Maar met Super Mario Kart blijft de geliefde Italiaanse loodgieter heer en meester van het genre. Toch probeert Square Enix een gooi naar de troon te doen door een vergeten PlayStation-klassieker vanonder het stof te halen. Chocobo Racing verscheen oorspronkelijk in 1999 en meer dan twintig jaar later krijgt het spel met Chocobo GP eindelijk een opvolger.
Far Cry 6 voegt Stranger Things-crossover missie toe
  • 0
  • 0
Far Cry 6 is vanaf nu tot en met 27 maart gratis te spelen op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Spelers hebben toegang tot de volledige game in zowel single- als multiplayer, inclusief alle gratis updates en crossovers die tot nu toe zijn verschenen. Voor hen die na het gratis weekend het eiland Yara wil blijven verkennen, wordt de spelvoortgang behouden. Als kers op de taart is er vandaag een gratis crossover missie gebaseerd op Netfix’ Stranger Things toegevoegd aan de game!

In Far Cry 6 ontdekken spelers de uitgestrekte open wereld van het eiland Yara, terwijl ze vanuit guerillakampen een rebellenleger opbouwen om het regime van de dictator Antón Castillo te ondermijnen. Voor alle informatie over de gloednieuwe Stranger Things-missie, zie dit artikel. Sinds de wereldwijde lancering op 7 oktober 2021 is Far Cry 6 al flink uitgebreid met nieuwe content. Denk hierbij aan nieuwe...
Veiling KOTK t-shirt!
  • 3
  • 2
Zoals Gedragen Door Uw Helden!*

Altijd al van gedroomd om erbij te lopen zoals uw helden van op de frontpage? Wil je koppen doen keren en knieën doen knikken in de fitness? Of ons vertegenwoordigen op het padelveld? Doe dan mee aan deze veiling vanaf € 0 van een origineel (ongedragen) loopshirt ter waarde van € 27!

Plaats je bod hier voor 31/03 om 20u. Minimaal opbieden per € 0,50. Als je naast deze grijpt, niet getreurd. Een aangepaste versie is nog te koop in onze webshop!

*Lees altijd de instructies van de fabrikant grondig. Overleg altijd met uw dokter voor u grote wijzigingen aanbrengt in uw sport- of dieetprogramma of voedingssupplementen begint te nemen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verhoogde mannelijke of...
Netflix neemt opnieuw gamestudio over
  • 0
  • 0
Sinds eind vorig jaar kan je een beperkt aantal games spelen op Netflix Games (Stranger Things: 1984, Stranger Things 3, Shooting Hoops, Card Blast en Teeter Up). Netflix is duidelijk niet van plan om het hierbij te laten, want het liet middels een persbericht weten dat het Boss Fight Entertainment heeft overgekocht voor een voorlopig onbekend bedrag. Hiermee staat hun teller op drie overgekochte gamestudio's, na Night School en eerder dit jaar nog Next Games te hebben opgekocht.

Boss Fight Entertainment is voornamelijk bekend van de mobiele rpg Dungeon Boss, maar biedt daarnaast ook nog verschillende andere - weliswaar minder gekende - mobiele games aan. De oprichters van de gamestudio kwamen van Zynga (gekend van FarmVille en Zynga Poker) en van Ensemble Studios (Age of Empires), dus met deze overname is wel wat kennis aan boord gekomen van Netflix Games. Benieuwd waar dit naar...
Met LEGO Bricktales is er een nieuw LEGO-spel op komst
  • 1
  • 4
Thunderful heeft vandaag een nieuw LEGO-spel aangekondigd; een nieuw avontuurlijk spel dat ontwikkeld wordt door Clockstone, de makers van onder andere Bridge Constructor. LEGO Bricktales verschijnt dit jaar op pc. Of de game later ook op consoles verschijnt, is op dit moment nog niet bekend.

De speler belooft in LEGO Bricktales heel wat vrijheid te krijgen. Zo krijg je telkens een diorama voorgeschoteld dat volledig is opgebouwd uit LEGO-steentjes. In die diorama's zitten minifigures die hulp nodig hebben. Hulp die enkel jij kunt aanbieden. Hiervoor moet je oplossingen creëren, bestaande uit LEGO. Zo zie je in de trailer hoe je met een vooropgesteld aantal steentjes een helikopter moet zien te bouwen. Liefst eentje dat deftig vliegt ... Kijk en aanschouw vooral zelf.

Accolades-trailer toont waarom je Ghostwire: Tokyo in huis moet halen
  • 0
  • 0
Ghostwire: Tokyo valt bij velen in de smaak. Dat is ook duidelijk zichtbaar in onderstaande accolades-trailer die uitgever Bethesda heeft gepubliceerd. Daarin passeren heel wat quotes van diverse media, quotes die aangeven waarom jij als speler de game in huis moet halen.

Ook onze eigenste FreakyJP is die mening toegedaan. In zijn review gaf hij Ghostwire: Tokyo een mooie acht op tien. Ghostwire: Tokyo ligt vanaf vandaag in de winkelrekken voor PlayStation 5 en pc.

Halo is vanaf vrijdag 25 maart te bekijken op Streamz
  • 1
  • 0
Halo is het paradepaardje van de nieuwe streaming service Paramount+. Fans van Master Chief keken dan ook al een tijdje reikhalzend uit naar de komst van de streamer in onze contreien. Dat lijkt er voorlopig nog niet in te zitten, maar dat betekent niet dat de show hier niet bekeken kan worden. Streamz laat namelijk weten dat ze de afleveringen vanaf morgen zullen aanbieden.

De epische oorlog tussen de mensheid en de Covenant kan dus ook bij ons bekeken worden. Heeft acteur Pablo Schreiber de aantrekkingskracht om de Chief overtuigend neer te zetten? Weet Halo de banvloek die over verfilmingen hangt te breken? Komt Halo in de buurt van The Mandalorian wanneer het op hype aankomt? Je ontdekt het vanaf morgen op Streamz en binnenkort in de View-Master.

Horror-studio Red Candle Games onthult handgetekende en 2D "Sekiro-lite" Nine Sols
  • 0
  • 0
Nine Sols: dat is de naam van het project waarmee Red Candle Games een andere richting bewandelt, ten minste qua genre. In het verleden specialiseerde dit Taiwanees bedrijf zich in horror via Detention en Devotion, maar in de toekomst zullen ze verantwoordelijk zijn voor een tweedimensionale action-platformer. Niet zozeer het type spel dat lijkt op een Nintendo-titel zoals Super Mario, maar wel ééntje dat volgens de developers deels geïnspireerd is door FromSoftware's Sekiro: Shadows Die Twice! Paar dit met handgetekende visuals en Nine Sols sloeg erin om meteen op te vallen wanneer je het vergelijkt met de stijl van met hun vorige creatieve ondernemingen. Hoe zit deze game echter in elkaar?

Red Candle Games omschrijft Nine Sols als "Taopunk," een samensmelting van taoïsme en cyberpunk. Deze combinatie van oosterse mythologie en science-fiction elementen staat centraal in het verhaal, de verscheidene omgevingen (die trouwens met...
Agent Intercept: Spy Hunter-achtige capriolen vanaf 30 maart!
  • 0
  • 0
Eerder vandaag kon je op BeyondGaming lezen hoe Shatter Remaster zich vanaf nu op Netflix Games bevindt, en het ontwikkelingsbedrijf PikPok (vroeger bekend als Sidhe Interactive) laat het daar niet bij wat betreft nieuwe releases voor deze maand. Recent kondigde men namelijk aan dat Agent Intercept vanaf 30 maart 2022 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S | X en Nintendo Switch zal verschijnen, iets wat werd gevierd met de onderstaande gameplay trailer. Het concept hiervan oogt als een moderne iteratie van de arcadey klassieker Spy Hunter, waar je eveneens met een transformerend voertuig zowel machines als vijandelijke manschappen van een kwaadaardige organisatie neerknalt, vaak met explosieve gevolgen vandien.

Beleef drie actievolle hoofdstukken in de Campaign Mode, of blaas alles op in onafhankelijke Side Missions om zo nog meer unieke...
Terug
Bovenaan