BeyondGaming

Zomervibes in Pixars nieuwste animatiefilm 'Luca'
 • 1
 • 0
De eerste winterzon deed ons reeds verlangen naar betere tijden. Wie het echter opnieuw warm wilt krijgen en zich aan de 'Costa Italia' wilt wanen, raden we de trailer aan van Pixars nieuwste animatiefilm: Luca.

In dit zonovergoten avontuur zien we hoe Luca en zijn nieuwe vriend Alberto een fantastische tijd beleven aan de Italiaanse Rivièra. Terwijl ze tijdens hun vakantie genieten van gelato's en pasta's lijkt alles doodnormaal. Wanneer ze echter in aanraking komen met water wordt duidelijk dat er meer aan de hand is. Van zodra de vrienden worden ondergedompeld veranderen ze namelijk in zeemonstertjes!

Pixar staat bekend voor het overbrengen van emoties in hun animatiefilms. De verwachting is dat het voor "Luca" ook niet anders zal zijn. Een verhaal waar twee andere jongens opgroeien en waar vriendschap en liefde centraal staan, iets waar veel mensen zich sowieso in zullen vinden. Wij kijken er alvast naar uit!

Pc-release Super Seducer 3 uitgesteld op Steam wegens "te sexy"
 • 1
 • 0
De jongste telg van de succesvolle Super Seducer-franchise op de pc laat helaas nog iets langer op zich wachten. Super Seducer 3 stond klaar voor vrijgave op het Steam-platform op 15 februari, maar helaas stak Valve daar een stokje voor.

Reden was dat de game tijdens de finale review nog "te sexy" bevonden werd. Op zich een opmerkelijk gegeven, aangezien er op Steam zoveel andere games te vinden zijn die wel nog een stapje verder gaan. Bij de Super Seducer-serie ligt de inhoudelijke focus voornamelijk op de kunst van het verleiden, en de gevolgen (strekkend van komisch tot catastrofaal) van een foute tactiek.

Het verschil zit hem volgens Valve echter in het feit dat er in Super Seducer 3 door levensechte dames en heren geacteerd wordt, en hierdoor moet er aan extra strenge regels worden voldaan. Ontwikkelaar en uitgever RLR Training heeft naar eigen zeggen ondertussen de nodige censuur...
Wat BlizzCon 2021 ons meer leerde over Diablo IV
 • 1
 • 1
Tijdens de openingsceremonie van het BlizzCon 2021-event van vorige week leerden we meer over wat we zoal kunnen verwachten in de aankomende toptitel Diablo IV. Al blijft de datum van de release nog een vraagteken, toch kunnen we alvast watertandend verder fantaseren door onderstaande nieuwtjes.

Eerste belangrijke weetje is dat, naast de al eerder bekendgemaakte klassen van barbaar, tovenares en druïde, nu ook de boogschietende schurk (rogue) uit de eerste Diablo terugkomt, zij het in een iets flexibelere vorm. Naast het schieten van pijlen zal deze klasse namelijk gebruik kunnen maken van zwaarden, dolken, kruisbogen, vallen en schaduwmagie. Een aantal van de speciale vaardigheden van de rogue zijn overgeërfd van andere klassen uit Diablo II: Lord of Destruction en uit Diablo 3. Ook zouden er op elke klasse specifieke quests gebaseerd zijn.

Een tweede interessant nieuwtje is dat Diablo IV een gedeelde open wereld zal hebben met optionele PvP. Dit zou...
Skyrim krijgt een officieel bordspel via crowdfunding op Kickstarter-concurrent
 • 0
 • 1
Ontwikkeld door Modiphius Games krijgt The Elder Scrolls V: Skyrim binnenkort ook zijn eigen bordspelversie. Opvallend is dat de crowdfunding hiervoor niet op het populaire Kickstarter wordt opgestart, maar wel op het gloednieuwe Gamefound.

Eind vorig jaar kwam Kickstarter nog in het nieuws door het massale succes van Frosthaven en Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes. Laatstgenoemde haalde met 4.6 miljoen dollar meer dan negen keer zijn oorspronkelijke doel op en zorgde zo op zijn eentje voor een vijfde van de inkomsten van alle videogame-projecten die op Kickstarter werden gestart in 2020.

Maar niet alle projecten vinden langer hun weg naar Kickstarter, die door zijn populariteit vaker af te rekenen krijgt met kritiek (geen gebruiksvriendelijke commentsectie, stretch goals die manueel moeten worden vrijgegeven, …). Bordspelontwikkelaar Awaken Realms speelt daar handig op in en ontwikkelde zelf een...
WIN: Logitech X100 World of Tanks Blitz wireless speaker
 • 7
 • 2
De kop is er af, onze eerste wedstrijd op BeyondGaming.

Aangezien we momenteel (nog) geen ingebouwd wedstrijdformulier hebben, hoeven jullie enkel op onderstaand wedstrijdformulier te klikken en mee te doen.

WEDSTRIJDFORMULIER

Prijs van dienst: een Logitech X100 wireless speaker in een World of Tanks Blitz-jasje.
Einddatum: 31/03/2021

Veel succes!

20210226_113406.jpg
Oddworld: Soulstorm wordt PlayStation Plus-game
 • 0
 • 0
Ontwikkelaar Oddworld Inhabitants brengt Oddworld: Soulstorm op 6 april uit voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc. Dit werd gisteren duidelijk tijdens het State of Play-event. Daarnaast werd aangekondigd dat Oddworld: Soulstorm een van de gratis PlayStation Plus-games wordt voor de maand april. Ook de pc-versie verschijnt op diezelfde datum.

Gamers die Oddworld: Abe's Exoddus uit het jaar 1998 hebben gespeeld, zullen hier en daar heel wat elementen herkennen. Oddworld: Soulstorm is er namelijk een remake van die 'oude' platformer.

Gameplaybeelden van Knockout City gelost
 • 0
 • 0
Vorige week kondigde uitgever Electronic Arts Knockout City aan met een trailer en gisteren werd er tijdens PlayStations State of Play een nieuwe trailer gedropt. In die trailer wordt meer dan twee minuten aan gameplay getoond, bijgestaan door commentaar van een van de ontwikkelaars. Op die manier krijg je een goed idee van wat je van Knockout City mag verwachten.

Het team van Velan Studios heeft onthuld dat spelers in de periode van 2-4 april de kans krijgen om Knockout City te spelen tijdens de cross-play beta van het spel. Deze biedt ondersteuning voor vele verschillende platformen: de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Origin en Steam. In deze beta kunnen spelers genieten van alles wat inbegrepen was in de eerste beta, inclusief nieuwe spelelementen, zoals de Back Alley Brawl-map, de Sniper Ball, epische aanpassingsmogelijkheden en de 1:1 Face-Off playlist.

Knockout City is een gloednieuw door trefbal geïnspireerd...
Opnieuw erg knappe trailer voor Deathloop
 • 0
 • 0
Tijdens de State of Play gisterenavond kwamen tien games aan bod, gaande van kleine indiegames tot de echte AAA-titels. Ook Arkane Studios, de studio die we kennen van spellen als Dishonored, Prey en Wolfenstein Youngblood, hun Deathloop was te zien in de presentatie met een erg knappe trailer. In die trailer wordt er heel wat op los geknald, terwijl er op de achtergrond een catchy soundtrack te horen is.

Deathloop verschijnt op 21 mei voor PlayStation 5 en pc en geniet van een jaar lang console-exclusiviteit. In de loop van 2022 mogen we Bethesda's Deathloop dus ook op andere platformen verwachten.

Nickelodeon ontwikkelt nieuwe ‘Avatar: The Last Airbender’-content
 • 0
 • 0
Goed nieuws voor fans van Avatar: The Last Airbender! Onder het recent opgerichte “Avatar Studios”, onder leiding van Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko (bedenkers van de originele animatieserie), zal Nickelodeon het Avatar-universum verder uitbreiden. Het eerste project, dat later dit jaar van start zal gaan, betreft een nieuwe animatiefilm. Hoewel er verder nog niet veel concreet is geweten, werd wel reeds aangegeven dat er voor de toekomst meerdere animatiefilms en -series op de planning staan.

De originele animatieserie dateert van 2005 en omvat in totaal drie seizoenen. Wegens succes werd onder M. Night Shyamalan in 2010 het eerste seizoen verfilmd. De intentie was om op basis van de drie seizoenen een trilogie te maken. Door de matige ontvangst bleef het echter bij één verfilming. Vervolgens werd in 2012 een vervolg gemaakt op de succesvolle animatieserie, genaamd “The Legend of Korra”. Ook deze animatieserie bleek het tot grote vreugde van de fans een stuk beter te...
Las Vegas overrompeld door zombies in Army of the Dead-trailer
 • 0
 • 1
17 jaar na zijn remake van Dawn of the Dead waagt Zack Snyder zich opnieuw aan een, dit keer eigen, zombieverhaal. Op 21 mei mogen we namelijk zijn nieuwste telg “Army of the Dead” verwelkomen in het Netflix-aanbod.

Een groep huurlingen plant een gigantische diefstal in Las Vegas. Klinkt een beetje als ‘been there, done that’, ware het niet dat er een extra moeilijkheid in het spel komt: zombies! In een post apocalyptische setting volgen we hoe Scott Ward (Dave Bautista, gekend als Drax in Guardians of the Galaxy) en zijn team het opnemen tegen de ondoden. Lukt het hen om de perfecte misdaad te plegen?

Wie alvast benieuwd is hoe Las Vegas eruitziet onder een zombie-invasie, kan de eerste beelden bekijken op onderstaande trailer!

Schattigheid troef in Kena: Bridge of Spirits-trailer
 • 2
 • 1
Een klein team dat ervaring heeft in het maken van animatiefilms. Meer heb je blijkbaar niet nodig om een erg knap spel uit de mouwen te schudden. Althans, dat is wat we zien afgaande op de beelden. Helaas kunnen we er nog niet mee aan de slag, want PlayStation maakte bekend dat we pas komende zomer, op 24 augustus om precies te zijn, aan de slag kunnen met Kena: Bridge of Spirits. En dat voor PlayStation 5, PlayStation 4 en pc.

De trailer start met een hoop schattigheid, maar al snel komen enkele monsters daar verandering in brengen. Daarin zien we Kena, een jonge Spirit Guide. Zij reist naar een verlaten dorp op zoek naar de heilige bergtempel. In die reis ontdekt ze dwalende geesten die vastzitten in een overwoekerd bos. Vergezeld van een team van charmante metgezellen, de Rot genaamd, kan Kena haar vaardigheden verbeteren en nieuwe manieren creëren om de omgeving te manipuleren.

PlayStation dropt nieuwe Returnal-trailer
 • 0
 • 0
Vanavond om 23 uur kan je hier naar de PlayStation State of Play kijken waarin tal van aankondigingen en nieuwe trailers aan bod zullen komen. Wat we te zien zullen krijgen, is nog een grote verrassing. Maar vermoedelijk komt Returnal niet meer aan bod, want daarvan werd nu reeds een trailer gepubliceerd.

Returnal is van dezelfde ontwikkelaars die ons onder andere het schitterende Resogun brachten op PlayStation 4. De nieuwe game uit hun portfolio is echter helemaal anders. Deze keer geen twin-stick shooter, maar een third-person shooter met een creepy kantje. Je moet op een vijandige planeet zien te overleven, terwijl de planeet continu verandert. Returnal verschijnt op 30 april voor PlayStation 5.

Milestones brengt Hot Wheels naar consoles en pc
 • 0
 • 0
Milestone kennen we ondertussen allemaal als de ontwikkelaar van de MotoGP- en RIDE-games, maar binnenkort mogen ze een nieuw spel aan hun portfolio toevoegen. Zo kondigden Mattel en Milestone vandaag aan dat Hot Wheels Unleashed naar consoles en pc komt.

Gamers kunnen naar hartenlust driften, bootsen, jumpen en crashen op de iconische oranje tracks van Hot Wheels in diverse single player-modes. Daarnaast kunnen spelers het zowel online als offline opnemen tegen hun vrienden in multiplayer-races. De offline multiplayer-modus werkt via split-screen. Een modus die we amper nog tegenkomen.

Hot Wheels Unleashed verschijnt op 30 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Je kan de game vanaf vandaag pre-orderen. Niks te doen? Bekijk dan zeker ook eens de officiële website.

Spider-Man: No Way Home verschijnt dit najaar in de bioscoop
 • 5
 • 0
Goed nieuws voor alle fans die het Marvel Cinematic Universe een warm hart toedragen, want een nieuwe Spider-Man film zal vanaf 17 december te bekijken zijn in de bioscoop. Tom Holland kruipt andermaal in de huid van Peter Parker in de film die de naam "Spider-Man: No Way Home" zal dragen. Meer details zijn vooralsnog niet bekend, maar wij kijken er in ieder geval naar uit om hem opnieuw te zien rondslingeren als nooit tevoren.

LEGO Masters komt terug vanaf 6 maart
 • 3
 • 0
LEGO Masters is vanaf 6 maart om 20:40 terug op ons televisiescherm! Een succesvolle eerste reeks bracht een gemiddeld aantal kijkers van 852.784 met zich mee. De presentators zijn ongewijzigd gebleven en zijn nog steeds Kürt Rogiers en Ruben Nicolai. Echter werd er deze keer gekozen voor een nieuwe brickmaster, deze taak neemt Jonathan Bennink op zich. Jonathan begon bij LEGO in 2014 en heeft ondertussen een Lead Designer-functie. Zo heeft hij een grote inspraak gehad bij de productie van het nieuwe LEGO Super Mario-thema.

Verder strijden er opnieuw acht teams voor de titel van LEGO Master 2021, een geldsom van € 25.000 en een reis naar het mekka van LEGO: Denemarken.

9 koppels verbouwen een huis in 'Huis Gemaakt'
 • 2
 • 0
Vanaf woensdag 3 maart om 20:40 strijden negen koppels voor één droomprijs in het nieuwe VTM-programma ‘Huis Gemaakt’. Deze (on)handige koppels worden onderverdeeld en gaan samen te werk op drie locaties: Lokeren, Kortrijk en Laakdal. Deze panden zullen een hele metamorfose ondergaan. Van kelder, tot zolderkamer. De verbouwingen worden natuurlijk nauwlettend opgevolgd door specialisten en een vakjury.

Heb je zelf nog vragen over bouwen en wonen? Of wil je met trots je net verbouwde kinderkamer aan ons tonen? Aarzel dan niet en bezoek ons bouwen en wonen forum. En natuurlijk als je gezellig wil meepraten over het gebeuren in Huis Gemaakt ben je welkom in ons topic.
EA tekent doodsvonnis van Anthem
 • 7
 • 0
Het hing al even in de lucht en zelfs de top van uitgever Electronic Arts werd erbij betrokken, maar het heeft niet mogen baten. Het Amerikaanse EA dient een giftige cocktail toe aan Anthem en tekent daarmee diens doodsvonnis. De huidige services voor de game blijven behouden, maar daar blijft het nu ook bij. De overhaul naar Anthem Next of Anthem 2.0 gaat dus niet door.

Via een blogpost maakte BioWare executive producer Christian Dailey dit trieste nieuws bekend. Anthem werd in januari pas twee jaar oud. Hoelang de services zoals we die nu kennen nog actief zullen blijven, werd niet gezegd.
Cyberpunk 2077-patch 1.2 uitgesteld tot tweede helft van maart
 • 4
 • 1
Heel even leek CD Projekt RED op de goede weg om het tij snel te doen keren na de fel besproken release van Cyberpunk 2077, en dit met een strak uitgetekend rehabilitatieplan.

Helaas blijkt vandaag dat de recente cyberaanval op de IT-infrastructuur van de gamestudio toch dieper op hun werkzaamheden ingehakt heeft dan men bij CD Projekt RED eerder toegaf. Daarnaast zouden ze (wederom) de omvang van het aantal door te voeren verbeteringen en fixes toch wel wat onderschat hebben.

Deze samenloop van omstandigheden dwong hen vandaag om officieel te berichten dat eerstvolgende patch 1.2 er niet meer deze maand komt, maar pas in de tweede helft van maart. Hopelijk komt de patch er dan echt wel en brengt deze de beloofde verbeteringen, dat zou tenminste eindelijk weer een stap vooruit zijn voor Cyberpunk 2077.
Belgische ontwikkelaar werkt met Stitchy in Tooki Trouble aan Switch-game
 • 1
 • 0
Belgische ontwikkelaars moeten we sowieso steunen en al zeker als het spel in kwestie er wel erg schattig en leuk uitziet. Zo'n spel is Stitchy in Tooki Trouble van het in het Peer gevestigde Polygoat. Zij kondigden vandaag aan dat ze werken aan de Nintendo Switch-game. Helaas maakten ze nog niet bekend wanneer precies we Stitchy in Tooki Trouble mogen verwachten.

In de 2.5D platformer kruip je in de virtuele huid (of is het stro?) van Stitchy de vogelverschrikker. Dit schattige figuur heeft een eitje te pellen met de Tooki; een nogal raar volk bestaande uit houten wezens die gefascineerd zijn door maïs en Stitchy zijn veld hebben leeggeroofd. In onderstaande trailer wordt alvast wat gameplay getoond. Zo zien we hoe de vogelverschrikker tientallen korven maïs verzamelt en afrekent met een resem slechteriken. Wordt ongetwijfeld vervolgd! Heb je nood aan meer informatie? Bekijk dan zeker de officiële website...
Uitgebreide video toont 10 redenen om Outriders-demo te spelen
 • 0
 • 1
Demo's juichen we toe. Door het spelen van een demo krijg je een idee van wat het spel te bieden heeft, zonder dat je ook maar één euro kwijt bent. Morgen worden we met Outriders een demo rijker. Om de lancering van de demo in de schijnwerpers te plaatsen, publiceerde uitgever Square Enix een uitgebreide video waarin tien redenen aan bod komen om Outriders een kans te geven. Zo komen andere crossplay en personagecreatie aan bod.

Outriders is een RPG-shooter van People Can Fly, de ontwikkelaars achter onder andere Bulletstorm en Gears of War: Judgment. Ook Square Enix External Studios werkte mee aan deze game. Die kennen we van games als Sleeping Dogs en de Just Cause-reeks.

De demo verschijnt morgen om 18:00 uur en is te spelen op PlayStation 5 en PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Outriders zelf verschijnt op 1 april 2021 voor dezelfde platformen en Google Stadia.

Bovenaan