BeyondGaming

Twisted Metal-serie zit in de pijplijn
 • 1
Er wordt gewerkt aan een live-action serie van de Twisted Metal-franchise. Sony Pictures Television en PlayStation Productions slaan de handen in elkaar om dit project tot een goed einde te brengen. In 2019 doken de eerste geruchten op dat er een serie in de maak was, maar nu pas komt er schot in de zaak.

Het script wordt verzorgd door Rhett Reese, Paul Warnick en Michael Jonathan Smith, die eerder al instonden voor de Deadpool-films, Zombieland en de serie Cobra Kai. De serie wordt omschreven als een actiekomedie en draait rond een eenzaat die een mysterieus pakketje moet afleveren, maar hiervoor eerst de post-apocalyptische woestenij moet trotseren. Tijdens zijn tocht kruisen verschillende schimmige figuren zijn pad waaronder de welbekende clown Sweeth Tooth met zijn ijskar. We zijn zeer benieuwd hoe de chaotische actie en omgebouwde wagens worden overgezet naar het kleine scherm.
Disney+ voegt met Star een pak nieuwe content toe
 • 12
Na een succesvolle samenwerking met 20th Century Fox en National Geographic voegde Disney vandaag een klepper van formaat toe aan hun streamingsdienst. Hoewel Star nog maar pas beschikbaar is, heeft het al een heleboel content van vroeger en nu die je kan bekijken op jouw favoriete scherm. De content is voornamelijk gericht op volwassenen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van het hilarische “How I Met Your Mother”, en voor wie het wat ruiger mag zijn, zal Prison Break kunnen bingewatchen. Eigenlijk is het veel te veel om op te noemen. Wie zijn nieuwsgierigheid alvast niet kan bedwingen, kan alvast een uitgebreid overzicht in deze pdf terugvinden.

Welke serie of film gaan jullie als eerste bekijken?

disney-star-png.104
Volgende maand eindelijk multiplayer voor Watch Dogs Legion
 • 0
We hebben er even op moeten wachten, maar volgende maand is het dan eindelijk zover. Dan brengt Ubisoft de multiplayer voor Watch Dogs Legion uit. De online multiplayermodus voor Watch Dogs Legion is vanaf 9 maart gratis beschikbaar voor alle spelers. Bovendien krijgen alle spelers, als onderdeel van het post-launch contentplan voor 2021, toegang tot alle toekomstige gratis updates, waaronder de Invasion PvP-modus, gloednieuwe coöp-missies en gratis personages.

De online gamemodus voor Watch Dogs Legion is beschikbaar voor alle spelers, als onderdeel van de gratis update op 9 maart, en bevat de volgende features:
 • Coöp in een open wereld: Spelers vormen een team met maximaal vier vrienden om samen Londen te verkennen, uitdagingen te voltooien en deel te nemen aan tal van missies.
 • Nieuwe co-op missies voor twee tot vier spelers waarbij gebruikt wordt gemaakt van nieuwe co-op-mechanics. Spelers krijgen tevens de kans om het perfecte team te rekruteren en...
Nieuwe gameplaytrailer voor It Takes Two
 • 0
26 maart is het eindelijk zover, dan wordt de spirituele opvolger van Brothers en A Way Out uitgegeven door Electronic Arts. In de aanloop naar de release hebben EA en ontwikkelaar Hazelight Studios een nieuwe, gesproken gameplaytrailer uitgebracht voor It Takes Two, het binnenkort verwachte co-op-avontuur van de met een BAFTA-award bekroonde studio achter A Way Out. De game zit boordevol unieke uitdagingen en neemt spelers mee op een geweldige samensmelting van verrassende gameplay en een meeslepend verhaal dat de grenzen van interactieve verhaalvertelling verlegt.

In It Takes Two stappen spelers in de schoenen van Cody en May, een ruziënd stel dat door mysterieuze magie in poppen verandert. Gevangen in een onvoorspelbare fantasiewereld moeten ze met tegenzin leren om hun meningsverschillen te overwinnen, hun gebroken relatie te redden en hun weg terug naar huis en hun geliefde dochter Rose te vinden.

Netflix dropt teaser voor The Irregulars
 • 1
Voor wie de films en boeken van Sherlock Holmes kon smaken hebben we heuglijk nieuws. Zonet heeft Netflix een teaser gedropt voor "The Irregulars".

In The Irregulars maken we kennis met een straatbende die een oogje in het zeil houdt, en informatie doorspeelt naar het detective duo Sherlock Holmes en Dr. John Watson. Wie een boekenworm is, zal deze straatbende beter kennen als de "Baker Street Irregulars boys".

Vanaf 26 maart kunnen we deze historische trip maken richting Baker Street 221B.

Co-op game Can’t Drive This brengt chaos op je scherm
 • 0
Ontwikkelaar Pixel Maniacs brengt in samenwerking met Perp Games de co-op party game Can’t Drive This uit. Deze zal op 19 maart exclusief verschijnen voor de PlayStation consoles.

In de game zullen twee spelers moeten samenwerken om een monstertruck op een veilige manier een traject te laten afleggen. Klein detail: deze weg wordt aangelegd door een speler terwijl zijn compagnon tegelijkertijd de monstertruck bestuurt. Hij dient deze overeind te houden in een arcade-achtige racing game, terwijl de bouwer Tetris-gewijs een weg aanlegt met de vlakken die hij ter beschikking krijgt zoals bochten en kruispunten.

De game komt met vier spelmodi:
 • In Yardage strijden maximaal drie racers voor de high-score op een weg die de bouwer creëert.
 • In Game of Drones proberen maximaal drie racers tokens te verzamelen om zo het volgende level te bereiken. Moeilijkheid hierbij zijn de drones die EMP-mijnen achterlaten waarbij je de controle over je truck even verliest.
 • In Capture the...
Heel wat nieuwe content voor Rainbow Six Siege
 • 0
Tom Clancy's Rainbow Six Siege krijgt er dit 'Year' weer heel wat nieuwe content bij. Die content wordt in de loop van komende vier seizoenen beschikbaar gesteld. Zo wordt er in seizoen 1, dat de naam Crimson Heist krijgt, weer een nieuwe operator geïntroduceerd: Flores. De nieuwe aanvaller uit Argentinië is uitgerust met het RCE – Ratero Charge-gadget waarmee hij een bestuurbaar explosief inzet en het vervolgens door de map heen kan rijden voor een beperkte tijd. Aan het einde van de timer (of eerder als Flores daarvoor kiest), bewapent het apparaat zichzelf, wordt het kogelvrij en begint er een korte ontstekings-timer. Aan het einde van de ontsteking ontstaat er een krachtige explosie. Flores is tevens uitgerust met een AR33 of een SR-25 als primair wapen en een GSH-18 als secundair wapen.

Ook de plannen voor komende seizoenen werden al uit de doeken gedaan. In seizoen 2 kan je aan de slag op een opnieuw ontworpen map Favela en kan je virtueel in de huid kruipen van een...
Persona 5 Strikers vanaf morgen verkrijgbaar in Europa
 • 0
Nog even geduld en dan kunnen ook de Europese spelers aan de slag met de nieuwste telg uit de Persona-reeks. De game was al verkrijgbaar in Japan, maar tot op heden was het nog gissen naar de Europese release. Samen met de lanceringstrailer werd ook bekendgemaakt dat Persona 5 Strikers morgen zal verschijnen voor Nintendo Switch en PlayStation 4. Bijgevolg is deze ook speelbaar op de PlayStation 5. Verwacht echter geen next-gen update, want die is er namelijk niet.

Persona 5 Strikers is de eerste actie-RPG van de reeks en speelt zich zes maanden af na de gebeurtenissen uit Persona 5. Joker en zijn vrienden dienen hun vakantie abrupt te onderbreken wanneer hen wordt gevraagd om enkele mysterieuze zaken te onderzoeken. De game werd ontwikkeld door Atlus, Koei Tecmo en Omega Force.

Hieronder kan je alvast de lanceringstrailer bekijken.

Finished BG's 8ste bordspelquiz

 • 70
15 vragen over bord- en kaartspellen. Inclusief instinkers. Verdien jij met je kennis een podiumplaats? Je komt het op 24 februari te weten!

llQHEYc.png
Embracer Group op weg naar de grootste gameverzameling ter wereld
 • 0
Embracer Group, dewelke uitgevers als THQ Nordic, Koch Media, Deep Silver of Gearbox huisvest, haalt alles uit de kast om de grootste gameverzameling naar Zweden te halen. Al is het wel nog niet geweten wanneer deze ook toegankelijk zal zijn voor bezoekers.

CEO Lars Wingforce is een paar jaar geleden begonnen aan zijn missie en heeft hierbij al verschillende collecties van over de hele wereld aangekocht. Nu dus ook die van @jNoxx.

Het nieuws dat jNoxx zijn collectie van de hand had gedaan was al even bekend, maar nu komt Embracer Group zelf met het heugelijke nieuws naar buiten.

Om jullie geheugen nog eens op te frissen van hoe zijn collectie eruit zag droppen we hier nog wat foto's.
Of stel hem er zelf wat vragen over op zijn Twitch-kanaal.

Mortal Kombat (2021) filmtrailer gelanceerd
 • 4
“Get over here!!” Is ook wat wij dachten toen we de aankondiging van de nieuwe Mortal Kombat reboot vernamen. 26 jaar na de eerste live-action film brengen New Line Cinema en Warner Bros ons een nieuwe verfilming van de welbekende game-franchise.
EA rondt overname Codemasters af
 • 2
Maar liefst 1,2 miljard dollar, dat is wat uitgever Electronic Arts cash betaald heeft om ontwikkelaar Codemasters over te nemen. Enkele weken geleden raakte al bekend dat het Amerikaanse bedrijf aasde op de ontwikkelaar van racegames en nu is de deal dus rond.

Electronic Arts heeft racegames als Need for Speed in zijn portfolio en door de overname worden daar heel wat franchises aan toegevoegd. Denk hierbij aan Project Cars, DiRT, GRID en Formula 1.

“Dit is het begin van een spannend nieuw tijdperk voor racegames en -content, waarin we de getalenteerde teams van Electronic Arts en Codemasters samenbrengen,” zegt Andrew Wilson, CEO van Electronic Arts. “Het aantal racefans blijft wereldwijd groeien, en met de franchises in onze gecombineerde portfolio kunnen we innovatieve nieuwe ervaringen creëren en meer spelers de spanning van racewagens en motorsport aanbieden. Met geweldige games voor spelers van elk platform zullen onze teams een wereldwijde powerhouse worden op het gebied...
Star Wars: Hunters aangekondigd voor Nintendo Switch
 • 1
De Star Wars-fans onder ons worden de laatste tijd nogal in de watten gelegd met nieuwe content. Daar komt binnenkort een game bij die de naam Star Wars: Hunters zal dragen. Deze multiplayer third-person shooter speelt zich af na de val van de Galactic Empire tussen episodes VI en VII.
EA kondigt Knockout City aan
 • 1
Electronic Arts, kortweg EA, heeft heel wat games in hun zijn portfolio en binnenkort wordt daar nog een game aan toegevoegd. Vandaag kondigde EA het spel Knockout City aan; een gloednieuw door trefbal geïnspireerd multiplayerspel waarin samenwerken een heel belangrijk gegeven is. In Knockout City zijn intense gevechten een manier van leven, en moeten spelers alles leren over gooien, vangen, overspelen en ontwijken in een vrolijke maar bijzonder competitieve ervaring die ze continu zal verrassen.

Dit nieuwe spel van het label EA Originals is vanaf 21 mei 2021 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc beschikbaar. Via backwards compatibiliteit kunnen ook PlayStation 5- en Xbox Series X|S-gamers aan de slag met Knockout City. Zij profiteren daarnaast van enkele verbeteringen op vlak van graphics en prestaties. Het spel biedt tevens ondersteuning voor cross-play en cross-progression op alle systemen. Je hoeft echter zo lang niet te wachten, want op 20 en 21...
MotoGP 21 aangekondigd
 • 0
Sommige games hebben elk jaar een vaste afspraak als het op releases aankomt. Zo krijgen we elk jaar een nieuwe FIFA of NBA 2K, maar ook MotoGP doet mee met de jaarlijkse releases. Vanaf vandaag is het officieel, want Milestone en Dorna Sports S.L. kondigden zopas aan dat MotoGP 21 binnenkort zijn opwachting zal maken.

MotoGP 21 laat spelers deelnemen aan het officiële 2021-seizoen en is verrijkt met de kracht van next-gen-consoles voor een ongekende race-ervaring. De game biedt een progressieve en strategische Managerial Career-mode, de slimste, geavanceerde Neural AI en real-life gameplay-verbeteringen om de simulatie-aspecten naar een hoger niveau te tillen en de ervaring nog meeslepender te maken. Dit jaar voelt MotoGP volgens de ontwikkelaars echter dan ooit!

Indien je fan ben van een realistische, virtuele motorervaring, duid dan 22 april met stip aan. Dan ligt MotoGP 21 in de winkelschappen voor PlayStation 5 en 4, de Xbox-consoles, Nintendo Switch en pc...
Heerlijk Zelda-nieuws voor Nintendo Switch
 • 1
De Zelda-games verkopen altijd als zoete broodjes en daarbij maakt het niet uit op welk platform de game wordt uitgebracht. Ook Nintendo's Switch krijgt nu opnieuw een Zelda-spel, al is het deze keer eentje uit de 'oude stal'. Nintendo kondigde tijdens de Nintendo Direct aan dat het in 2011 voor de Wii verschenen The Legend of Zelda: Skyward Sword in HD-versie zijn opwachting zal maken op Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD zal niet enkel verbeterde framerate en graphics bevatten, maar ook soepelere en intuïtievere besturing. Daarnaast wordt er ook een set Joy-Con-controllers met speciaal ontwerp uitgebracht. De rechter-Joy-Con is ontworpen in de stijl van het Meesterzwaard, terwijl de linker-Joy-Con het motief van een Hyliaans schild heeft. The Legend of Zelda: Skyward Sword HD verschijnt 16 juli digitaal voor Nintendo Switch. De controllers liggen vanaf diezelfde datum in de winkelschappen.

Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville komt naar Switch
 • 0
Het lekte eerder al uit, maar nu is het officieel: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville komt naar Nintendo Switch. En erg lang moeten we daar zelfs niet meer op wachten, want Nintendo maakte bekend dat het spel al op 19 maart beschikbaar zal zijn.

Maak de sapkanonnen gereed en ga de strijd aan in Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville Complete Edition! Speel met maximaal drie vrienden en loop rond in Prettig Park, of duik in de 8vs8-multiplayer in Gebiedjes Graaien. Trek in je eentje ten strijde of duik in de online multiplayerstand in een conflict tussen plant en zombie dat je naar alle uithoeken van Neighborville brengt.

Gek van golfen? Mario Golf: Super Rush is voor jou!
 • 0
Er zijn een heleboel toffe aankondigingen gemaakt tijdens de vijftig minuten durende Nintendo Direct en deze aankondiging is er een van. Nintendo maakte namelijk bekend dat we binnenkort kunnen golfen als Mario op Nintendo Switch. Mario Golf: Super Rush bevat enkele lokale en online multiplayermodi om je helemaal te laten gaan in Mushroom Kingdom.

Een van de online modi is Speedgolf. Hierin starten alle spelers tegelijkertijd en moeten zij zo snel als mogelijk hun bal in de hole krijgen. Daarnaast bevat het spel ook een verhalend avontuur. Hierin neemt je Mii-personage het op tegen de diverse bewoners van Mushroom Kingdom. Weet je hen te verslaan, dan ontvang je ervaringspunten waarmee je de vaardigheden van je personage kunt verbeteren. Mario Golf: Super Rush verschijnt op 25 juni.

Fall Guys: Ultimate Knockout komt naar Nintendo Switch
 • 0
Fall Guys: Ultimate Knockout is ontzettend populair. Dat het een gratis PlayStation Plus-game was, heeft daar ook wat mee te maken. Binnenkort staan PS4- en pc-gamers er echter niet meer alleen voor, want de gek gekleurde en gebekte mannetjes maken binnenkort hun opwachting op Nintendo Switch.

In Fall Guys: Ultimate Knockout race je met 59 anderen over erg gekke parcours om als eerste over de finish te eindigen. Enkele minigames in groepsverband moeten voor wat variatie zorgen, waarbij telkens spelers afvallen. Verwacht je alleszins aan een doldwaas spel, vanaf volgende zomer speelbaar op Nintendo Switch.

Splatoon 3 aangekondigd voor Nintendo Switch
 • 0
De nieuwste Nintendo Direct is afgelopen en daaruit kwamen enkele leuke nieuwigheden. Eentje daarvan is de aankondiging van Splatoon voor Nintendo Switch. Nintendo heeft een trailer vrijgegeven, maar blijft erg karig met informatie. Zo werd bekend dat Splatoon 3 volgend jaar moet verschijnen, maar daar bleef het ook bij.

In Splatoon strijden Octolings en Inklings tegen elkaar in schietwedstrijden. Daarbij wordt er paintballgewijs met verf (of inkt?) geschoten. Naast een uitgebreide multiplayer bevatten de vorige games ook een single player-modus. Helaas is niet bekend welke content Splatoon 3 zal bevatten. In deze nieuwe game in de Splatoon-serie laat je Inkopolis achter je voor een nieuw gebied: de Splatlands. In het centrum van deze regio ligt Splatsville, een nieuwe stad die ook wel de ‘Stad van de Chaos’ wordt genoemd en waar Inkling- en Octoling-veteranen samenkomen. Splatoon 3 introduceert diverse nieuwe functies in de actieshooterserie, waaronder wapens zoals de boog...
Bovenaan