BeyondGaming

Metal Slug Tactics stelt diens offensief uit tot 2023
  • 0
  • 0
Normaliter ging deze veelbelovende, tactische interpretatie van SNK's befaamde run & gun shooter Metal Slug dit jaar nog verkrijgbaar zijn, maar vandaag veranderden Dotemu en de ontwikkelaars bij Leikir Studio helaas van gedachte. Via dit bericht op de sociale media van de uitgever werd namelijk aangekondigd aan dat beide partijen nieuwe plannen voor ogen hebben; het team wilt "nog verder aan het spel sleutelen" omdat er nog "meer werk aan de winkel is om Metal Slug Tactics zo explosief mogelijk te maken." Met als gevolg verschijnt de turn-based strategy game - welke trouwens op dit moment enkel bestemd is voor de Nintendo Switch en PC - pas vanaf 2023, zonder dat men er een geschatte seizoen of kwartaal (qua release) bovenop gooide. Treurig nieuws dus, ongeacht dat dit ongetwijfeld een voordelige beslissing zal zijn voor het uiteindelijke resultaat ...
Het grimmige Moonscars verschijnt vanaf 27 september
  • 0
  • 1
Fraaie pixel art met vloeiende animaties, gecombineerd met een sombere 'dark fantasy' esthetica? Hiervoor kun je absoluut bij Moonscars terecht, waar we in het verleden reeds over schreven toen uitgever Humble Games en ontwikkelingsbedrijf Black Mermaid het spel officieel uit de doeken deden. Verwacht menig taaie omstandigheden in een actievolle platformer dat geïnspireerd werd door zowel Metroidvania's als de Dark Souls-serie, terwijl je gradueel meer te weten komt over het lot van de teneergeslagen protagonist Grey Irma en de gevaarlijke wereld die zij bewoont. Blijkbaar is deze opvallende 2D-game bijna klaar, want recent publiceerde men een nieuwe trailer waarin men beweert dat het spel tegen eind volgende maand in de winkels zal liggen, dit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Xbox One en Xbox Series S |...
Naughty Dog toont twee vergelijkende video's van The Last of Us Part I remake
  • 1
  • 2
Ben je een eigenaar van een PlayStation 5 en geniet je meestal van Naughty Dog's output, dan herbeleefde je misschien het tweede deel van hun post-apocalyptische saga wanneer ze een performantie-gerelateerde update beschikbaar maakten. De PS4-remaster van The Last of Us Part I ontving daarentegen geen soortgelijke patch, want de Amerikaanse ontwikkelaars besloten om één stap verder te gaan voor Sony's nieuwste console. Het begin van hoe Joel en Ellie elkaar ontmoetten, bereidt men namelijk als een remake voor, compleet met mooiere graphics, meer algemene functies (zoals extra opties voor toegankelijkheid) en verbeterde gameplay. Alle concrete informatie hierover kun je in ons vorig nieuwsbericht...
Releasedatum voor Kirby's Dream Buffet bekendgemaakt
  • 1
  • 0
Pas vorige maand werd Kirby's Dream Buffet aangekondigd. Toen werd bekendgemaakt dat de nieuwe game met de roze bol in de hoofdrol nog deze zomer voor Nintendo Switch zou verschijnen. Vandaag werd aangekondigd dat dit reeds volgende week gebeurt, op 17 augustus om precies te zijn.

In Kirby’s Dream Buffet, dat exclusief in de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht, rollen meerdere Kirby’s in vier razende ronden door een keur aan op eten gebaseerde levels. Spelers racen tegen elkaar op deze overheerlijke hindernisbanen om aardbeien te verzamelen en Kirby te laten groeien. Ondertussen proberen ze tegenstanders van tafel te vegen en karakteristieke kopieerkrachten (die in zogeheten krachtsnacks verstopt zitten) te gebruiken om de andere deelnemers roet in het eten te gooien.

Uitgebreide video geeft heel wat prijs van Saints Row
  • 0
  • 2
Uitgever Deep Silver heeft een uitgebreide video gepubliceerd van Saints Row, de nieuwste game in de Saints Row-franchise van ontwikkelaar Volition. Middels die nieuwe video krijgen spelers nog eens een blik op de uitgebreide spelwereld in Santo Ileso. Daarnaast komen de personages, waaronder jij als de Boss, aangevuld met Kevin, Eli en Neenah in beeld. Saints Row, zo goed als een complete reboot van de franchise, verschijnt op 23 augustus voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Saints Row neemt je mee naar het niet zo idyllische Santo Ileso waar het bendeleven welig tiert. Ook jij maakt deel uit van zo'n bende en moet het samen met je drie kompanen opnemen tegen andere bendes, waaronder de Los Panteros, de Marshall Defense Industries en de Idols. Veel succes in het criminele milieu!

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction krijgt een nieuw duister event
  • 0
  • 0
Eclipse, het derde Crisis-event voor Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, is nu speelbaar tot 1 september. Dit tijdgebonden event dwingt Operators om het op te nemen tegen een nieuwe dreiging in de duisternis. Ook maakt Echo, de welgekende Operator uit Rainbow Six Siege, zijn intrede in de game.

Naarmate spelers dieper in de map van Truth or Consequences duiken, komen ze de bron van alle duisternis tegen: het Neoplasm, een gevaar dat pulsen uitzendt die alle bewegingen binnen een bepaalde perimeter detecteren. In elke subzone moeten spelers het Neoplasm verzwakken met een sluipaanval. Zodra beweging wordt gedetecteerd, vlucht de Neoplasm naar de volgende subzone, waardoor de volgende ontmoeting steeds moeilijker wordt.

Om van subzone naar subzone te gaan, moeten spelers de stroom naar de generator herstellen terwijl ze geconfronteerd worden met een aanval van de Archæans. De crisis bereikt zijn hoogtepunt in de derde subzone, waar spelers het Neoplasm voorgoed moeten uitschakelen...
Review: Yuoni
  • 0
  • 2
Kinderen zijn horror. Wacht, neen, sorry, dat moet zijn ‘kinderen zijn een dankbaar onderwerp voor horror’. Sinds het gigantische succes van Five Nights at Freddy’s, is er een grote interesse vanuit de entertainmentindustrie om de kinderwereld en de horrorwereld met elkaar te gaan combineren. Denk maar aan het Roblox-spel Piggy (Peppa Pig maar dan on acid), Bendy and the Ink Machine, Poppy Playtime of het filmfenomeen (toch wel) Willy’s Wonderland of serie Squid Game. Stuk voor stuk eenvoudigweg bloederige thrillerscenario’s maar met een schattig, kinderlijk element. Ouderschap, soit.
Beyond The Festivals: W-Festival
  • 0
  • 2
We zijn halfweg de zomervakantie en er staan nog enkele mooie festivals op de planning. Oostende maakt zich alvast klaar voor vijf dagen feest met de beste popmuziek uit de jaren ’80 en ’90. Nostalgische muziek op een idyllische locatie: het W-Festival is er klaar voor!

Wanneer?

Van 24 tot en met 28 augustus 2022 op het Klein Strand van Oostende.
Pokémon kondigt animatiespecial Pokémon: The Arceus Chronicles aan
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International heeft Pokémon: The Arceus Chronicles aangekondigd. Deze nieuwe Pokémon-animatiespecial is geïnspireerd op het populaire videospel Pokémon Legends: Arceus en volgt Ash, Pikachu en hun vrienden tijdens een spannend avontuur in de regio Sinnoh.

De Engelstalige versie van Pokémon: The Arceus Chronicles gaat in première tijdens een speciale vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 in London. De vertoning begint om circa 19:00 uur op 19 augustus 2022. Hierbij geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Na de vertoning op het Pokémon Wereldkampioenschap 2022 kunnen fans overal ter wereld (met uitzondering van Azië) Pokémon: The Arceus Chronicles vanaf 23 september 2022 exclusief op Netflix bekijken.

In aanloop naar de première van 'Pokémon: The Arceus Chronicles' biedt The Pokémon Company International fans alvast een...
Pak nieuwe details over Splatoon 3 bekendgemaakt
  • 0
  • 0
In een nieuwe Splatoon 3 Direct-videopresentatie van zo’n 30 minuten hebben fans een uitgebreide blik kunnen werpen op de nieuwste game binnen de Splatoon-serie. Splatoon 3 wordt op 9 september uitgebracht voor de Nintendo Switch.

De presentatie gaf nieuwe inzichten over de drie hoofdspelstanden van Splatoon 3: Grondoorlog, de iconische vier-tegen-viergevechten waarin spelers zo veel mogelijk terrein met inkt moeten bedekken; Salmon Run, een coöpstand waarin een team van vier spelers moet proberen om hordes gevaarlijke Salmonietenbazen te verslaan om gouden eieren te verzamelen; en de kakelverse verhaalstand, met als centrale thema de “Terugkeer van de Mammalianen”, waarin spelers in de huid kruipen van agent 3 en het opnemen tegen de kwaadaardige Octarianen.

Bovendien keren multiplayer-evenementen genaamd Splatfests terug naar de serie. De Splatfest World Premiere vindt plaats op 27 augustus en geeft elke Nintendo Switch-bezitter de kans om aan dit wereldwijde event mee te doen...
Apex Legends: Hunted is nu beschikbaar
  • 0
  • 1
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben Apex Legends: Hunted uitgebracht, de nieuwste grote update voor de hero shooter. Hunted introduceert de nieuwe Legend en scherpschutter Vantage die een dreiging op duizenden meters afstand ziet aankomen door haar vizier, evenals wijzigingen aan de Kings Canyon-map met als hoogtepunt de nieuwe Relic POI, een nieuwe Battle Pass en nog veel meer.

Een overzicht van alle nieuwe content in Apex Legends: Hunted is hieronder te vinden:
  • Nieuwe Legend: Vantage - Zij is door schade en schande wijs geworden. Als dochter van een ten onrechte veroordeelde crimineel die alleen voor haar heeft moeten zorgen op de kale ijsplaneet Págos, kan Vantage elke storm doorstaan. Gedwongen om door vijandelijk gebied te trekken met enkel haar kleine gevleugelde metgezel Echo, groeide ze uit tot de ultieme survival-specialist en een professionele scherpschutter. Ontmoet de jongste Legend die meedoet aan de Apex Games.
  • Wijzigingen Kings Canyon - De...
Fotoverslag: WECANDANCE
  • 0
  • 2
“Just an illusion”, dat is het thema van WECANDANCE 2022. Het festival vindt plaats op het strand van Zeebrugge en dit niet één maar twee weekends. Wij gingen alvast een kijkje nemen op de eerste dag van dit strandfestival.

De sfeer zat er al vroeg in; de zon scheen en dat zorgde dat vele bezoekers al vanaf de middag het festival opzochten. WECANDANCE verrast met een indrukwekkende line-up van 150 artiesten, maar men kan er ook genieten van heerlijk eten, een padelbaan, skateramp en randanimatie. Er zijn ook enkele standjes waar je haar, gezicht en nagels glitterklaar gemaakt worden - de dresscode is dan ook kleurrijk en daar hadden de bezoekers duidelijk plezier mee. Hieronder vind je een selectie van de foto's, voor de volledige reeks kan je een kijkje nemen op onze facebookpagina.
Buiging voor de Tulsa King
  • 0
  • 0
Oké, ik geef het toe, het is vaak geen goed idee om op 50 seconden (49 eigenlijk) te beslissen ‘oh, dis gon’ be good’. Eigenlijk mag, behalve je pasgeborene en een pup of kitten, niets ooit zó snel je goedkeuring krijgen. Maar bij Tulsa King had ik het dus wel. Niet zo lang terug schreef ik over Samaritan, waarin we Sylvester Stallone als superheld gaan zien. Nu valt mijn oog dus op de teaser voor een serie die op 13 november komt naar Paramount+ en die Sly’s eerste televisierol is!

Als kind lag ik krom met de film Oscar. Een comedy of errors met Sylvester Stallone als maffiabaas die het rechte pad wil gaan bewandelen en een rebelse dochter die een reeks incidenten in gang steekt … die ik als kind dus erg grappig vond. Dit keer kruipt Stallone weer in een maffiahuid. Hij is Dwight ‘The General’ Manfredi, een capo die net zeventien jaar heeft moeten brommen. Wanneer hij buitenkomt en zijn ‘familie’ terug opzoekt, blijken een aantal zaken niet meer zoals...
Nieuwe Gotham Knights-trailer toont Red Hood in actie
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games en DC onthulden vandaag een nieuwe gameplaytrailer voor Gotham Knights, de aankomende actie-RPG in open wereld die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal en die op 25 oktober 2022 verschijnt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

De video bevat nieuwe gameplay en speciale tussenfilmpjes van Red Hood, ook bekend als Jason Todd. Red Hood, een intense nachtwaker met een kort lontje, is een goedgetrainde scherpschutter en keiharde man-tegen-man vechter die de maximale menselijke kracht heeft bereikt, waardoor hij uitstekend is in zowel mêleegevechten als gevechten op afstand. Na zijn gewelddadige dood en daaropvolgende verrijzenis in de Lazarus Pit verkreeg Red Hood magische krachten die hem helpen in de strijd en waarmee hij zich door de lucht kan verplaatsen om de stad te doorkruisen. Ondanks zijn ingewikkelde verleden heeft Red Hood zich verzoend met de Batman-familie en heeft hij dodelijke gevechtsmethoden afgezworen bij het beschermen van Gotham...
Ontdek wat er deze maand wordt toegevoegd aan de PlayStation Plus-catalogus
  • 2
  • 3
Dat er een aantal Yakuza-games aan Sony's vernieuwde PlayStation Plus-catalogus zou worden toegevoegd deze maand, naast Yakuza: Like Dragon dat begin deze maand al gratis te downloaden was, wisten we al. Maar vandaag maakte Sony ook bekend welke andere spellen we zullen kunnen downloaden volgende week. Zoals gewoonlijk vind je meer info over deze titels op de blog van PlayStation. Hieronder lijsten we alvast de selectie van titels op die je zal kunnen downloaden. Zoals gewoonlijk, zijn deze titels wel enkel beschikbaar voor de PlayStation Plus-leden die de Extra- of Premium-formule hebben.
  • Yakuza 0
  • Yakuza...
Review: Marvel's Spider-Man Remastered
  • 4
  • 4
Eindelijk is het zover! Marvel's Spider-Man, de topper die voorheen exclusief te spelen was op PlayStation, voelt zich klaar om nu ook het pc-platform te beklimmen. En nog wel in een nieuw jasje, of zeg ik hier beter pak? De versie die pc-spelers voorgeschoteld krijgen, betreft namelijk een extra remaster. Dat betekent dat onder meer het beeld, dat al van uitstekende kwaliteit was in de PlayStation 5-remaster, nog verder onder handen genomen werd. Benieuwd of de bijna vierjarige game nog steeds zijn spinnenmannetje staat tussen al het hedendaagse grafische geweld en of het verhaal nog steeds indruk weet te maken? Ik was het in ieder geval wel!
Seriereview: I Am Groot
  • 4
  • 4
I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot. I Am Groot.
Sonic zoeft weer richting het grote scherm
  • 0
  • 1
Veel meer dan dat kan ik je eigenlijk nog niet vertellen, het is zo eenvoudig als de titel: op 20 december 2024 komt de derde Sonic the Hedgehog-film in de zalen.

Sonic de Eerste werd wereldberoemd omwille van de publieke campagne om van Sonic Aargh, Sonic Aww te maken. De eerste incarnatie was een beetje the stuff of nightmares (al heeft hij wel carrière gemaakt met de Chip & Dale-film) en zijn vernieuwde, hoge aaibaarheidsfactor-zelf alleen al gaf de film een boost in bezoekers. Sonic’s tweede film bracht vriendje Tails en frenemy Knuckles tot leven en ik vond het alvast een leuke film, ook al heb ik hem ondertussen een keer of twaalf gezien (twee hele grote Sonic-fans in huis). Aan het einde van de film - spoilers mocht je nog niet hebben kunnen kijken, ik wacht wel even - kon je zien hoe de voorouder van Robotnik / Dr. Eggman ooit aan het werk was geweest met Shadow.

Aangezien Sonic 2 de meest succesvolle game-naar-film ooit geworden is, kunnen we...
Demo van The DioField Chronicle vanaf vandaag beschikbaar
  • 0
  • 0
The DioField Chronicle verschijnt pas volgende maand, maar wie toch al eens wilt proeven van het spel kan vanaf vandaag de demo downloaden die verkrijgbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam. Daardoor kunnen spelers nu al kennismaken met het epische verhaal over eer en oorlog waar deze gloednieuwe strategy RPG om draait. Alle in de demo gemaakte vorderingen, inclusief opgeslagen spelgegevens, progressie in de game en personage-levels, kunnen bij de lancering worden overgezet naar de volledige game.

De demo verwelkomt spelers op DioField Island en toont hoe dit eiland wordt geteisterd door de opkomst van oorlogszuchtige machten en moderne magie. Spelers kunnen de game beleven tot het einde van hoofdstuk één. In dit eerste hoofdstuk maken ze kennis met snelle, spectaculaire gevechten tussen kleine squadrons met verschillende soorten eenheden die elk hun eigen rol spelen op de slagvelden van de uitgebreide campaign. Begin...
Ontdek de evolutie van PAC-MAN WORLD Re-PAC
  • 0
  • 1
PAC-MAN World 20th Anniversary, dat meer dan 20 jaar geleden werd uitgebracht, was de eerste uitstap van het legendarische gele icoon naar het 3D-platforminggenre. Gisteren onthulde Bandai Namco twee nieuwe trailers voor de geremasterde versie, PAC-MAN WORLD Re-PAC, dat binnenkort beschikbaar zal zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

De eerste trailer toont de grafische evolutie die PAC-MAN naar de volgende generatie brengt. PAC-MAN WORLD Re-PAC brengt een fantastische, originele avontuurlijke wereld terug voor PAC-MAN, waarin onze held nu achter de Ghosts aanzit om PAC-MOM, PAC-BOY, PAC-SIS, Professor PAC, PAC-BUDDY en Pooka uit hun klauwen te redden, om vervolgens een nieuwe aartsvijand te ontdekken in de gevreesde TOC-MAN.

In de tweede trailer kom je meer te weten over PAC-MAN's reis naar zes mysterieuze werelden om zijn familie te redden. PAC-MAN zal een breed scala aan moves en bommen kunnen gebruiken om zich een weg te...
Terug
Bovenaan