Stephy

Redactrice
Stephy

Stephy

Redactrice
Filmreview: Extraction 2
  • 2
  • 5
Hou je van Thor maar mag het soms ook wel wat bloederiger zijn? Denk bijvoorbeeld aan een film à la John Wick. Dan is deze Extraction 2 helemaal voor jou! Ongeveer drie jaar na de release van het eerste deel komt Netflix deze zomer met een energieke en explosieve opvolger. Deze keer opnieuw (shock!) met Chris Hemsworth in de hoofdrol en Sam Hargrave als regisseur.
Filmreview: Guardians of the Galaxy Vol. 3
  • 2
  • 9
Als er één groep superhelden is die de meest hechte groep vormt als beschermers van het universum, dan zijn het deze Guardians of the Galaxy wel. Een team dat geleid wordt door niemand minder dan Star-Lord, deinst voor niets of niemand terug en heeft sinds de eerste film in 2014 meerdere Marvel-fans hun harten veroverd. Het is ondertussen al de derde film in het rijtje en zoals velen weten is het ook de laatste. Doet deze afsluiter Marvel en het Guardians of the Galaxy-wereldje alle eer aan? Dat kom je hieronder te weten!
Techreview: AOC AGM600 Wired Gaming Mouse & AMM700 Mousepad
  • 0
  • 5
AOC, het bedrijf dat werd opgericht in de Verenigde Staten maar op de dag van vandaag gevestigd is in Taipei, staat gekend voor zijn computeraccessoires zoals monitors, toetsenborden, schermen, koptelefoons en waar ik het vandaag over zal hebben namelijk: muizen. In deze review zal ik me focussen op de AGM600 Wired Gaming Mouse en de AMM700 muismat.
Filmreview: Noise
  • 0
  • 3
Op 17 maart 2023 wordt Noise op de wereld losgelaten en kunnen fans van Belgische cinema daarvoor terecht op Netflix. Deze film is een nieuw Belgisch-Nederlands project en de productie wordt verzorgd door Caviar. Meer nog, het project van scenario tot montage was in handen van Caviar zelf, en werd door Netflix met open armen ontvangen als eerste Netflix Original van de Benelux. Het is uiteraard altijd fijn om Vlaamse content op een internationaal platform te zien verschijnen.
Filmreview: What's Love Got to Do with It?
  • 0
  • 9
Zoe (Lily James) maakt documentaires en zoekt een interessant verhaal voor haar volgende project. Hoe vind je de ware liefde in deze huidige samenleving? Dat is wat Zoe bezighoudt nu dat haar liefdesleven er niet bepaald rooskleurig uitziet, nadat ze alle datingapps is afgegaan. Zelfs tot ergernis van haar excentrieke moeder Cath (Emma Thompson). Wanneer haar buur en beste vriend Kazim (Shazad Latif) vertelt dat hij een gearrangeerde trouw in het vooruitzicht heeft, ziet Zoe dit als de perfecte opportuniteit om het verloop hiervan te documenteren.
Terug
Bovenaan