Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Among Us krijgt binnenkort fysieke Collector's Editions
 • 1
 • 0
Among Us blijft ontzettend populair. Dat de game op steeds meer platformen beschikbaar gemaakt wordt, heeft daar natuurlijk ook mee te maken. Binnenkort kan je naast de digitale versie ook aan de slag met fysieke exemplaren. Zo werd aangekondigd dat Among Us maar liefst drie soorten Collector's Editions krijgt.

Er is een bedrieger onder ons... dat wil zeggen, een bedrieger met een zeer stijlvolle outfit die uit een van de drie verschillende Among Us Collector’s Editions moet zijn gekomen. Vandaag kondigde Maximum Games aan dat ze samenwerken met Innersloth, Dual Wield Studio en Robot Teddy om deze drie exclusieve Among Us Collector's Editions later dit jaar naar de winkel te brengen.

Among Us: Crewmate Edition (€32.99):
 • Among Us-basisspel en alle DLC-items: Luchtschip-, Polus- en MIRA HQ-skins, en bundels voor hamsters, bedkrabben, hersenslakken, stickmins en mini-bemanningsleden.
 • Exclusieve downloadbare content voor retail
 • 3D lenticulaire behuizing...
Eerste trailer voor nieuwe Pokémon-animatieserie gepubliceerd
 • 0
 • 0
Pokémon is na 23 seizoenen nog lang niet uitgezongen zo blijkt, want The Pokémon Company heeft de eerste trailer gepubliceerd waarin we de eerste beelden te zien krijgen van het 24ste seizoen: Pokémon Master Journeys: The Series. Wanneer de nieuwe serie op televisie verschijnt, is nog niet bekend. Daarover zouden de desbetreffende zenders binnenkort meer informatie verschaffen.

Het is echt een enorm grote wereld, maar Ash en Goh kun je niet missen wanneer ze van Kanto tot Galar met Pokémon vechten en hen proberen te vangen! Met Pikachu, Cinderace en andere Pokémon aan hun zijde trekken onze helden weer de hele wereld over om voor het Cerise Laboratory onderzoek te doen naar Pokémon. Onderweg stijgt Ash op de ranglijst van de World Coronation Series en voegt Goh steeds meer Pokémon toe aan zijn Pokédex in zijn jacht op Mew. Ondertussen zet Chloe haar eerste stappen als Pokémon Trainer wanneer ze een mysterieuze Eevee ontmoet. De tocht staat bol van nieuwe vrienden, terugkerende...
Ga aan de slag met Aiden in nieuwe Watch Dogs Legion-DLC
 • 0
 • 0
Enkele weken geleden kondigde Ubisoft aan dat we in Watch Dogs Legion aan de slag zouden kunnen gaan met Aiden uit de allereerste Watch Dogs-game en vanaf vandaag is het eindelijk zover. Bloodline, de nieuwe uitbreiding voor Watch Dogs Legion, is nu speelbaar op alle beschikbare platformen. Watch Dogs Legion – Bloodline is een standalone verhalende uitbreiding waarin spelers de controle krijgen over Aiden uit de originele Watch Dogs-game en Wrench uit Watch Dogs 2 in een nieuwe verhaallijn.

In Bloodline, dat zich voor de gebeurtenissen uit de hoofdcampagne afspeelt, volgen spelers Aiden terwijl hij een routineklus in Londen accepteert om weer in contact te komen met zijn neef Jackson na de gebeurtenissen in Watch Dogs. Aiden moet infiltreren in een hightech laboratorium van Broca Tech om een mysterieus en waardevol stuk technologie te stelen, maar zijn missie komt in gevaar wanneer Wrench ontsnapt met het apparaat. Aiden heeft geen andere keus dan samen te werken met zijn...
Nieuwe update voor skategame Session
 • 0
 • 0
Tijdens de Nacon Connect-presentatie die twee uur geleden startte kwam ook Session aan bod, de skateboarding-game van crea-ature Studios Inc. die volgens uitgever Nacon een nieuwe standaard voor het genre zet.

Daewon Song werd in 2006 door Thrasher Magazine benoemd tot Skater of the Year in 2006 en trad in 2017 toe tot de Skateboarding Hall of Fame. Daarom was het voor zowel de ontwikkelstudio als uitgever een eer om te horen wat hij zei over Session. Er werd ook een nieuwe update aangekondigd die vanaf vandaag via vroegtijdige toegang verkrijgbaar is op Steam, Xbox Series X|S en Xbox One.

Revolution X-controller uit de doeken gedaan
 • 0
 • 0
Nacon leverde in het verleden al heel wat controllers of andere randapparatuur voor consoles en pc en de uitgever doet op dat elan voort. Zo kondigde Nacon tijdens hun Nacon Connect-presentatie de Revolution X-controller aan voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

Deze premium controller is zoals gewoonlijk weer op maat gemaakt om voor een aangename game-ervaring te zorgen. Zo wordt de controller voorzien van zowel hardwarematige als softwarematige aanpassingsopties. Daarnaast zal de Revolution X ook Dolby Atmos voor hoofdtelefoons ondersteunen. De Revolution X verschijnt komende herfst en moet volgens Nacon een nieuwe standaard bieden voor de competitieve gamers.

The Bloody Beetroots levert muziek voor RiMS Racing
 • 0
 • 0
Tijdens de Nacon Connect-presentatie werd ook RiMS Racing van ontwikkelstudio RaceWard getoond. Hierbij werd de microfoon overhandigd aan Sir Bob Cornelius Rifo van het dj-duo The Bloody Beetroots, die aankondigde mee te werken aan de originele soundtrack van de game. Daarnaast werd bekendgemaakt dat de game nu te pre-orderen is op consoles en pc.

RiMS Racing zal verschijnen op 19 augustus en beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.

Nacon onthult meer games in hun nieuwe Life-franchise
 • 0
 • 0
Nacon kondigde enkele maanden geleden hun Life-franchise aan. De eerste in de reeks van aankondigingen was Hotel Life, maar daar kwamen vandaag een heleboel nieuwe games bij. Zo werd bekend dat Nacon momenteel aan maar liefst vijf Life-games aan het werken is:
 • Chef Life: A Restaurent Simulator​
 • Hotel Life: A Resort Simulator​
 • Train Life: A Railway Simulator​
 • Surgeon Life: A Hospital Simulator​
 • Architect Life: A Builing Simulator​
Deze simulatiegames worden niet allemaal door dezelfde ontwikkelaars ontwikkeld. Zo is Cyanide momenteel bezig aan Chef Life, terwijl Ringzero Hotel Life voor hun rekening neemt. Daarnaast werd bekendgemaakt dat Train Life vanaf 15 juli beschikbaar zal zijn via early access. Over de andere games werd geen verdere informatie verschaft.

Test Drive Unlimited Solar Crown krijgt releasedatum
 • 3
 • 1
Op een releasedatum was het tijdens de aankondiging van Test Drive Unlimited Solar Crown wachten, maar daar bracht Nacon tijdens hun Nacon Connect-presentatie daarnet verandering in. Zo werd aangekondigd dat de racegame vanaf 22 september 2022 (volgend jaar dus) in de winkelrekken zal liggen.

Via onderstaande trailer werd het eiland Hong Kong onthuld als de locatie die we volgend jaar kunnen verkennen in dit nieuwe deel van de franchise. Tijdens een interview onthulden Amaury Beyris en Alain Jarniou, respectievelijk de game director en creative director van KT Racing, meer details over de game.

Ad Infinitum heeft re-reveal trailer beet
 • 0
 • 0
De aankondiging van Ad Infinitum dateert al van enkele jaren terug, maar sindsdien bleef het jarenlang stil rond de game. Daar bracht uitgever Nacon tijdens hun Nacon Connect verandering in door het tonen van een re-reveal trailer. Nacon bundelt voor Ad Infinitum zijn krachten met de Duitse studio Hekate. De game wordt een nieuwe, verhaalgedreven horror-game-franchise. De eerste trailer schetst de unieke sfeer van de game en toont hoe de speler als soldaat afdaalt in de nachtmerries van de Eerste Wereldoorlog.

Veel wijzer van de trailer worden we echter niet, al werd wel bekendgemaakt dat we Ad Infinitum, Latijns voor 'tot in het oneindige', in 2023 mogen verwachten voor consoles en pc. Dat is nog heel lang, maar het aftellen kan alvast beginnen.

PlayStation houdt donderdag nieuwe State of Play met Deathloop
 • 0
 • 0
De laatste State of Play dateert nog maar van eind mei en PlayStation houdt komende donderdag een nieuwe State of Play. Dit maakte Sony bekend op de PlayStation Blog. Deze keer zal Deathloop in de schijnwerpers geplaatst worden. Deze game is van Bethesda, een studio die Microsoft onlangs heeft overgekocht, maar verschijnt toch nog exclusief voor PlayStation 5. Je kan een kleine tien minuten aan informatie over de game verwachten.

Daarnaast zullen ook indiegames en third-party games in de kijker geplaatst worden. De State of Play zal in totaal zo'n half uur duren en wordt komende donderdag om 23 uur uitgezonden op YouTube en Twitch. Sony meldt ook dat we geen updates over de nieuwe God of War, Horizon Forbidden West of de nieuwe PlayStation VR moeten verwachten, maar belooft deze zomer met nog meer informatie over de brug te komen.
Nieuwe Nintendo Switch aangekondigd!
 • 8
 • 0
De geruchten hingen al even in de lucht, maar zopas heeft Nintendo bevestigd dat het werkt aan een nieuwe Nintendo Switch. Bijzonder lang op het nieuwe toestel moeten we niet meer wachten, want reeds op 8 oktober zal het nieuwe stukje hardware in de winkelschappen te vinden zijn, dezelfde dag dat het onlangs aangekondigde Metroid Dread zal verschijnen.

Een van de grootste aanpassingen is de vervanging van het scherm. Zo zal de nieuwe Nintendo Switch over een OLED-scherm beschikken van 7 inch. Een nieuw type scherm dus en ook iets groter dan het 6,2 inch grote scherm van de Nintendo Switch. Qua afmetingen blijven beide toestellen wel gelijk. Daarnaast heeft de Nintendo Switch (OLED-model) een brede verstelbare standaard voor de tafelstijl, een nieuwe houder met een LAN-poort voor een stabiele online-ervaring, 64 GB systeemgeheugen en ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio voor de handheld- en tafelstijl.

Andere aanpassingen, zoals geruchten enkele weken geleden vermeldden...
Red Dead Redemption 2 nu beschikbaar bij PlayStation Now
 • 0
 • 0
De abonnementen vliegen ons om de oren. Niet alleen om film te kijken, maar ook om aan de slag te gaan met games. Onder andere Microsoft en EA hebben hun eigen abonnementsdienst en ook Sony doet met PlayStation Now hun duit in het zakje. Goed nieuws voor degenen zo'n abonnement hebben, want PlayStation maakte bekend dat Red Dead Redemption 2 vanaf vandaag via PlayStation Now beschikbaar is. Deze game is tot 1 november te spelen.

Ook Judgment, een Yakuza-spin-off, en God of War, Moving Out, Nioh 2, Nascar Heat 5 en Olympic Games Tokyo 2020 werden aan de streamingdienst toegevoegd. Die laatste game verscheen pas op 22 juni en viel zeer in de smaak bij Killjoy. Deze moet je als abonnee van PlayStation Now zeker eens aan de tand voelen dus!
Filmreview: De Croods 2: Een Nieuw Begin
 • 0
 • 1
Zelden moeten we zo lang wachten op een sequel voor een film, maar bij The Croods is dat toch het geval. De eerste film verscheen reeds in 2013 en is dus al acht jaar oud. Dat die film met de komst van Croods 2: Een Nieuw Begin (originele titel The Croods: A New Age) nu pas een vervolg krijgt, is toch wel opmerkelijk te noemen. Ik moet hierbij wel eerlijk bekennen dat ik de eerste film destijds niet heb gezien, en ik samen met mijn kinderen zonder voorkennis naar de bioscoop trok om de Vlaamse versie van de nieuwe film te bekijken.
Nacon houdt morgen persconferentie met heel wat lekkers
 • 0
 • 0
Nacon kondigde het voor de E3 al aan: tijdens de E3 zou het geen persconferentie houden, maar wel de maand nadien. Morgen is het al zover, want morgenavond om 19 uur trapt de uitgever de virtuele persconferentie op gang.

Nacon onthult met plezier de teaser voor de 2021-editie van zijn online-conferentie, Nacon Connect, die op dinsdag 6 juli om 19 uur is te kijken op Twitch en YouTube. Tijdens het evenement zal NACON gamers een voorproefje geven op felbegeerde projecten als Blood Bowl 3, Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum, Vampire: The Masquerade - Swansong en Test Drive Unlimited Solar Crown, naast enkele nieuwe accessoires. Er worden ook nieuwe games onthuld.

Shadow Warrior-ontwikkelaar kondigt gratis game Space Punks aan
 • 4
 • 2
De Poolse gamestudio Flying Wild Hog heeft vandaag details vrijgegeven van hun nieuwste game Space Punks, de eerste titel die onderdeel uitmaakt van het Jagex Partners-programma. In Space Punks krijgen spelers de kans om zich een weg naar roem, glorie en rijkdom te banen door lucratieve contracten aan te nemen in de verste uithoeken van het sterrenstelsel. De gesloten bèta van Space Punks is vanaf 14 juli te downloaden op PC. De open bèta staat gepland voor eind dit jaar en de release op consoles voor volgend jaar.

Space Punks is een top-down lootershooter en biedt te gekke, over-the-top actie in een unieke, oneerbiedige sciencefiction-omgeving. De wereld is zo ontworpen dat hij leeft, ademt en continu verandert - volledig in lijn met de creatieve missie van Flying Wild Hog om unieke games te creëren die spelers naar onverwachte en spannende nieuwe werelden transporteren. Hiervoor...
Review: Planet Zoo: Africa Pack
 • 0
 • 0
Planet Zoo is ondertussen zo'n anderhalf jaar oud, maar er zit nog geen sleet op de dierentuinformule. Op tijd en stond biedt ontwikkelaar Frontier Developments nieuwe content aan in de vorm van zowel gratis als betalende updates en downloadbare content. De meest recente toevoeging is het Africa Pack. Voor zo'n tien euro krijg je hiermee een aantal nieuwe dieren en tientallen nieuwe voorwerpen om je dierentuin mee aan te kleden.
Video licht verbeteringen The Legend of Zelda: Skyward Sword HD toe
 • 0
 • 0
Op 16 juli is het eindelijk zover, dan ligt The Legend of Zelda: Skyward Sword HD eindelijk in de winkelrekken. De game kwam in 2011 uit voor de Nintendo Wii en krijgt nu een verbeterde variant voor Nintendo Switch. Welke verbeteringen werden doorgevoerd, wordt getoond in onderstaande video. Zo mag je je onder andere verwachten aan betere prestaties, soepelere bewegingsbesturing en nieuwe knoppenbesturing.

De verbeteringen zijn inclusief:
 • Optionele hulp van Fi: Fi verschijnt alleen in cut-scenes of wanneer nodig en kan daarnaast handmatig worden opgeroepen voor advies of hulp
 • Verbeterde framerate: De game loopt nu op 60 beelden per seconde, waardoor de gameplay soepeler verloopt
 • Dialogen doorspoelen: Spelers kunnen de teksten die in beeld verschijnen vooruitspoelen door op de B-knop te drukken
 • Gestroomlijnde informatie over voorwerpen: Uitleg over verzamelbare voorwerpen, zoals insecten en materialen, verschijnt alleen de eerste keer...
Acht motoren en circuit onthuld voor RiMS Racing
 • 0
 • 1
Nacon en RaceWard Studio onthullen met plezier nieuwe gameplaybeelden van RiMS Racing, een gloednieuw motorrace-simulatieconcept dat op 19 augustus verschijnt voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc. Volgend op een geslaagde verschijning tijdens Steam Next Fest, waarbij enkele duizenden pc-spelers de kans kregen een exclusieve demo te spelen, neemt RiMS Racing spelers nu mee naar het Suzuka Circuit in een gameplayvideo die toont hoe een speler een complete ronde van het circuit voltooit.

Het Suzuka Circuit ligt in de buurt van de stad Nagoya en is bij racingfans bekend om zijn ongebruikelijke 8-vorm. In de video zien spelers de Kawasaki Ninja ZX-10RR 2019 over de baan scheuren. Deze motorfiets, een van de snelste ter wereld, heeft een buitengewoon hoge power-naar-gewicht-ratio die het mogelijk maakt om snelheden tot 300 km/u te halen.

RaceWard heeft 8 van de snelste motorfietsen ter wereld speelbaar gemaakt: de Kawasaki Ninja ZX-10 RR...
Star Wars: The Old Republic lanceert Legacy of the Sith-uitbreiding
 • 1
 • 1
Ter ere van het aanstaande tienjarig-jubileum van Star Wars: The Old Republic heeft BioWare Legacy of the Sith onthuld: de volgende grote uitbreiding die het begin inluidt van een nieuw tijdperk voor de MMORPG Star Wars: The Old Republic. Legacy of the Sith borduurt voort op de dynamische verhaallijn van Star Wars: The Old Republic en stuurt spelers op een militaire campagne om een cruciale planeet voor hun factie veilig te stellen terwijl ze het ultieme plan van Darth Malgus, de rebelse Sith, ontrafelen. Tevens introduceert de uitbreiding een nieuwe feature genaamd Combat Styles, die de spelersopties verbreedt en diverse quality of life-upgrades toevoegt. Star Wars-fans krijgen tijdens de feestdagen de kans om het bekroonde verhaal van Star Wars: The Old Republic opnieuw te ontdekken in Legacy of the Sith op pc via SWTOR.com en Steam. Hiermee wordt de aftrap gegeven voor het tienjarig-jubileum, dat gedurende heel 2022 wordt gevierd met de...
Ghost of Tsushima Director’s Cut aangekondigd
 • 3
 • 0
Schitterend nieuws voor zowel de fans van Ghost of Tsushima als degenen die de game nog niet hebben gespeeld op hun PlayStation 4. Sony heeft via de PlayStation Blog namelijk Ghost of Tsushima Director's Cut aangekondigd voor zowel PlayStation 5 als PlayStation 4.

De PlayStation 5-versie mag op heel wat verbeteringen rekenen. Zo kan je met Ghost of Tsushima aan de slag in dynamische 4K-beelden terwijl er gestreefd wordt naar zestig frames per seconde. Uiteraard zullen ook de DualSense controller-features aanwezig zijn. Zo zullen zowel de haptische feedback als adaptieve triggers weer hun opwachting maken om voor een ongekende ervaring te zorgen. Er wordt ook naar de fans geluisterd, want de game krijgt met de Director's Cut ook Japanse lip sync. Laatst vermelde uiteraard ook op PS4.

Naast de verbeteringen zal Ghost of Tsushima een uitbreiding ontvangen: de Iki Island Expansion. Hierin kan je een volledig nieuw eiland verkennen en wordt er een splinternieuw verhaal voorgeschoteld...
Bovenaan