Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Trailer toont vierde Call of Duty-seizoen
 • 1
 • 0
Binnenkort kunnen we aan de slag met het vierde seizoen van Call of Duty Warzone en Call of Duty Black Ops: Cold War. In dit nieuwe seizoen krijg je vier nieuwe multiplayermaps, vijf nieuwe wapens en er worden nieuwe points of interests toegevoegd in Verdansk. Ook een nieuwe zombiemap komt eraan. Onderstaande trailer toont alvast wat je kan verwachten.

Het vierde seizoen, dat gratis te spelen is, start op 17 juni.

Nieuwe trailer en demo voor WRC 10
 • 0
 • 0
NACON en ontwikkelstudio KT Racing kondigen met plezier aan dat WRC 10 aanwezig is op Steam Next Fest. Van 16 tot 22 juni is een gratis demo van WRC 10, de officiële game van het FIA World Rally Championship, exclusief speelbaar op Steam. De nieuwste editie van de rallysimulator verschijnt op 2 september 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc (Steam). Vandaag werd ook één van de vele historische evenementen in de game onthuld: de Acropolis Rally van Griekenland.

Tijdens Steam Next Fest kunnen pc-spelers een exclusieve demo van WRC 10 spelen. De demo omvat drie complete, nieuwe special stages die aan de kalender van dit seizoen zijn toegevoegd: Estland (grind), Kroatië (asfalt) en Spanje (asfalt). Log morgen in op Steam voor een volledig overzicht van de nog realistischere rijervaring en physics, die alom geprezen werden in WRC 9...
Resident Evil Village krijgt DLC
 • 0
 • 0
Het op 7 mei verschenen Resident Evil Village krijgt 'binnenkort' downloadbare content. Dat bleek uit de E3-persconferentie die uitgever Capcom gisteren gaf. Helaas zijn er bijzonder (eigenlijk geen) details bekendgemaakt. Het enige wat Capcom kwijt kon, is dat het luistert naar de fans die om meer content vragen.

Wat de downloadbare content in zal houden en wanneer we die mogen verwachten, werd helaas niet aangekondigd. Wel verschijnt volgende maand Resident Evil Re:Verse; de multiplayermodus voor Resident Evil Village.
Filmreview: Pieter Konijn 2: Stad op Stelten
 • 2
 • 2
Met twee kinderen in huis -een zoon van acht en een dochter van zeven- moet ik mezelf soms opofferen en meekijken naar kinderfilms. Hoewel ze ook films als Iron Man of Spider-Man weten te smaken, gaat hun voorkeur toch uit naar films die specifiek voor hen zijn bedoeld. Toen ik de kans kreeg om vroegtijdig naar Pieter Konijn 2: Stad op Stelten te gaan kijken, moest ik het hen alleszins geen twee keer vragen...
Marvel's Avengers-uitbreiding Black Panther krijgt trailer
 • 0
 • 0
Hoewel Marvel's Guardians of the Galaxy werd aangekondigd voor een release op 26 oktober, is het nog niet over en uit voor Marvel's Avengers. Zo wordt de game nog ondersteund met nieuwe, gratis uitbreidingen. De volgende die op de planning staat, is War for Wakanda waarin uiteraard Black Panther de show zal stelen.

In War for Wakanda moet Black Panther het opnemen tegen Klaw. Deze aartsrivaal van de in leder gehulde superheld heeft het namelijk op het beschikbare Vibranium gemunt en dat is uiteraard geen goed teken. Wanneer we met deze nieuwe DLC aan de slag kunnen, werd helaas niet bekendgemaakt.

Eindelijk releasedatum voor Chernobylite
 • 0
 • 0
Ontwikkelstudio The Farm 51 heeft eindelijk de releasedatum voor Chernobylite bekendgemaakt. Dat de game er volgende maand zou komen, stond al vast. Nu maakte het bedrijf ook de dag bekend: 28 juli. Daarmee zal Chernobylite Early Access verlaten. Die datum werd aangekondigd middels onderstaande trailer, waarin enkele fragmenten gameplay te zien zijn. En nu is het aftellen vooraleer we

In Chernobylite speelt je als Igor, een voormalig werknemer van de kerncentrale in Tsjernobyl die terugkeert naar de Exclusion Zone om de verdwijning van zijn verloofde Tatyana zo'n dertig jaar geleden te onderzoeken. In deze zone is tijd geen simpele, lineaire materie. Je moet er keuzes maken die invloed hebben over je lot en waarbij zelfs het verleden aangepast wordt. Maak jij de juiste keuzes om de waarheid te achterhalen?

Microsoft lanceert later dit jaar minikoelkast
 • 0
 • 0
Nee, het is geen aprilgrap. Ja, de minikoelkast komt er wel degelijk aan. Microsoft publiceerde een trailer waarin de Xbox Mini Frigde wordt voorgesteld. Enkele influencers kregen reeds zo'n toestel (in XXXXXL-formaat) en nu wil Microsoft het miniformaat ook naar het grote publiek brengen.

De Xbox Mini Fridge zou nog dit jaar moeten verschijnen, al werd een precieze releasedatum niet aangekondigd. Daarnaast is ook de prijs niet bekendgemaakt. Het is helaas ook nog niet bekend of ook wij, Belgen, onze pintjes fris kunnen houden in de koelkast.

Life is Strange Remastered Collection aangekondigd
 • 3
 • 0
Het zat er al even aan te komen, maar Square Enix heeft nu bevestigd dat we binnenkort Life is Strange Remastered Collection mogen verwachten. De release hiervan, die op 30 september gepland staat voor PlayStation 5 en 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc, is niet onlogisch. Zo verschijnt de nieuwe game uit de reeks, Life is Strange: True Colors, op 10 september.

De collectie die zowel Life is Strange als Life is Strange: Before the Storm bevat, krijgt geüpdatete graphics, verbeterde gezichtsanimaties en verfijnde gameplay puzzels. Aan de schitterende soundtracks van beide games verandert er gelukkig niets.

Heel wat nieuwe beelden van multiplayer Halo Infinite gelost
 • 0
 • 0
Meer dan twaalf minuten aan splinternieuwe beelden. Dat is wat Microsoft daarnet publiceerde om de multiplayer van Halo Infinite in de spotlight te plaatsen. De game van ontwikkelstudio 343 Industries moet ergens eind dit jaar in de winkelschappen te vinden zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

De first-person shooter wordt een open-world reboot waarin een uitgebreide multiplayer aanwezig zal zijn. Die modus vind je terug in onderstaande video's. Enerzijds vind je de bekendmaking van de multiplayer-modus, anderzijds dus de twaalf minuten aan beeldmateriaal die iets dieper op de meerspelers-modus ingaat.

Video neemt je mee achter de schermen van Starfield
 • 0
 • 0
Een van de leukste aankondigingen afgelopen weekend is dat Starfield eindelijk een releasedatum heeft. Zo werd bekendgemaakt dat de game van Bethesda op 11 november 2022 in de winkelrekken moet liggen voor Xbox Series X|S en pc. Die aankondiging werd vergezeld van een knappe 'announcement' trailer.

Vandaag werd een nieuwe video gepubliceerd. Zo word je meegenomen achter de schermen van het grootse project. Je krijgt een kijkje achter het ontwikkelingsproces en krijgt heel wat artwork te zien in deze bijna twee minuten durende video.

Starfield is het eerste nieuwe universum in 25 jaar van Bethesda Game Studios, de bekroonde makers van The Elder Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. In deze next-gen RPG die zich tussen de sterren afspeelt, creëer je elk personage dat je wilt en verken je met ongeëvenaarde vrijheid terwijl je aan een epische reis begint om het grootste mysterie van de mensheid te beantwoorden.

The Outer Worlds 2 aangekondigd!
 • 0
 • 0
Afgelopen jaren nam Microsoft enkele studio's over en sinds eind 2018 werd Obsidian Entertainment, bekend van South Park: The Stick of Truth en The Outer Worlds, aan het uitgebreide portfolio van de Amerikaanse gigant toegevoegd. Goed nieuws dus voor degenen met een deftige pc of Xbox-console in huis, want afgelopen weekend kondigde Microsoft aan dat Obsidian werkt aan The Outer Worlds 2.

Die aankondiging gebeurde via onderstaande, satirische trailer. Zo wordt in de trailer verkondigd dat het ontwikkelingsteam eigenlijk nog niets klaar heeft, behalve de naam van het spel. Hoe dan ook, de trailer is zeker het kijken waard! The Outer Worlds 2 moet ergens in de loop van 2022 verschijnen.

Knappe trailer plaatst S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl in de kijker
 • 1
 • 0
Nog eentje voor volgend jaar: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl van de Oekraïense ontwikkelstudio GSC Game World. Het was al even stil rond de game, maar daar kwam afgelopen weekend verandering in middels de publicatie van onderstaande knappe trailer. Daarnaast werd ook de releasedatum voor de first-person shooter aangekondigd: 28 april 2022 om precies te zijn.

De eerste drie games dateren reeds uit de jaren 2007, 2008 en 2009. De bugs gooiden toen roet in het eten, maar gamers wisten de games toch erg te smaken door de goed uitgewerkte survivalelementen en de bijzonder goed overgebrachte sfeer. Of ook S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl menig gamershart zal beroeren, weten we pas volgend jaar, wanneer de game verschijnt voor PC en Xbox.

Samoeraigame Trek to Yomi aangekondigd
 • 0
 • 0
Tijdens deze E3-beurs werden al heel wat games aangekondigd en op een aantal daarvan is het helaas nog lange tijd wachten. Zo werden reeds een aantal spellen aangekondigd die pas in de loop van volgend jaar het levenslicht zullen zien. Zo ook Trek to Yomi, een actievolle sidescroller waarvan afgelopen weekend de aankondigingstrailer werd gepubliceerd.

Trek to Yomi is gebaseerd op oude samoeraifilms en wordt op het internet al omschreven als een 2D-versie van Ghost of Tsushima; de ontzettend populaire PlayStation 4-exclusieve game van inFamous-ontwikkelaar Sucker Punch. En die op het internet rondzwevende beschrijving kan door ontwikkelaar Flying Wild Hog enkel maar als compliment worden opgenomen.

Twee nieuwe video's tonen Back 4 Blood in actie
 • 0
 • 0
Momenteel is het allemaal E3 wat de klok slaat. Zo verschenen afgelopen dagen al heel wat video's en gloednieuwe trailers en ook vanavond is het weer van dat. Maar voor het zover is, presenteren we jullie graag twee nieuwe video's waarin Back 4 Blood in actie te zien is.

Enerzijds werd er een PvP gameplaytrailer gepubliceerd en anderzijds krijgen we beelden te zien van de 'playable ridden'. 12 oktober is het eindelijk zover, dan verschijnt Black 4 Blood voor Xbox Series X|S, Xbox One, PS5, PS4, en PC. Begin je schietkunsten maar al te oefenen!

Forza Horizon 5 verschijnt dit jaar!
 • 0
 • 0
Xbox- en pc-gamers mogen in hun handen wrijven, want gisteren werd een nieuwe game in de Forza Horizon-franchise aangekondigd: Forza Horizon 5. Het mooiste van al is misschien dat de release reeds heel dichtbij is. Zo kan je al vanaf 9 november aan de slag met de nieuwe racegame van ontwikkelaar Turn 10 Studios. Uiteraard werd de game aangekondigd door het vertonen van een trailer en die is op z'n minst gezegd spectaculair.

Forza Horizon 5 neemt je mee naar de meest diverse landschappen ooit in de franchise, waaronder een levendige woestijn, een dichtbegroeide jungle en een actieve vulkaan. Dit allemaal in een authentieke weergave van het Noord-Amerikaanse land Mexico. Elk van de elf biomen op de nieuwe kaart zal op een unieke manier worden beïnvloed door de verandering van de seizoenen. Zo kan je zware regenval verwachten in de jungle tijdens de lente en tijdens het droge seizoen kan je gebieden verkennen die op een ander moment niet te bereiken zijn...
Horrorgame Martha is Dead toont tekenen van leven
 • 0
 • 0
Martha is Dead, een horrorgame die reeds in 2019 werd aangekondigd, vertoont eindelijk weer enkele tekenen van leven. Tijdens de E3 werd er nog eens een trailer gepubliceerd waarin we enkele elementen uit het spel te zien krijgen.

Martha is Dead speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog. Daarvoor reist de speler in deze first-person psychologische thriller af naar Toscane, waar aan een meer het lichaam van een vrouw gevonden wordt. Martha's tweelingzus moet het trauma zien te verwerken en omgaan met de gevolgen terwijl de gruwel van de Tweede Wereldoorlog steeds dichterbij komt.

Martha is Dead moet nog dit jaar verschijnen voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Ubisoft maakt je warm voor abonnementsdienst Ubisoft+
 • 0
 • 0
PlayStation Plus, Disney+, binnenkort Rocksmith+ en Ubisoft+. Je zou bijna beginnen denken dat wiskundigen de namen voor abonnementsdiensten verzinnen. Hoe dan ook... Ubisoft maakt je middels een nieuwe trailer warm voor hun abonnementsdienst waarin je alle Far Cry-games kunt spelen en nieuwe AAA-games zoals Far Cry 6, Rainbow Six Extraction en Riders Republic die op releasedag ook beschikbaar zijn op Ubisoft+.

Ubisoft+ is een gaming-abonnement dat toegang biedt tot meer dan 100 games op Windows PC. Ubisoft+ is momenteel ook beschikbaar in bèta op Amazon Luna en Stadia in enkele landen waaronder België. Ubisoft+ kost 14,99 euro per maand, maar er loopt nu een promo waarbij de eerste maand slechts 6 euro kost.

Nieuw seizoen van The Crew 2 uit de doeken gedaan
 • 1
 • 0
De The Crew-franchise viert het behalen van meer dan 30 miljoen spelers. Om deze mijlpaal met de community te vieren, krijgen spelers tot en met 30 juni de kans om de Chevrolet Corvette C8 Stingray 2020 voor maar één Crew Credit aan te schaffen. Daarnaast vindt er, als onderdeel van de derde verjaardag van The Crew 2, een speciale Live Summit plaats van 23 tot 29 juni. Tot slot lanceert Season 3 Episode 1: US Speed Tour East voor The Crew 2 op 7 juli.

The Crew 2 krijgt voor het vierde jaar nieuwe content! Beginnend met het derde seizoen van MOTORFLIX komende zomer: je hebt je plek verdiend op de startgrid van de U.S. Speed Tour, de snelste rally rond de oostkust.

Nieuw seizoen van Rainbow Six Siege start maandag
 • 0
 • 0
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is vanaf 30 juni verkrijgbaar voor Stadia en spelers genieten vanaf deze datum van gezamenlijke matchmaking en progessie tussen PC, Stadia en Amazon Luna. Cross-play tussen consolespelers en cross-progressie voor alle platformen komt begin 2022 ook naar Siege.

Daarnaast lanceert North Star, het tweede seizoen van het zesde jaar van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, op 14 juni. Het nieuwe seizoen introduceert de nieuwe verdedigende Operator Thunderbird en de opnieuw ontworpen map Favela. North Star brengt ook nog tal van andere updates met zich mee, waaronder scorebord 2.0, nieuwe lijk-iconen, een fix voor kogelgaten en het balanceren van de volgende Operators: Melusi, Mira en Maestro.

Ubisoft kondigt nieuwe Just Dance aan
 • 0
 • 0
Niet enkel FIFA of NBA 2K verschijnt elk jaar opnieuw met enkele subtiele aanpassingen, ook Ubisofts Just Dance-reeks heeft een jaarlijkse release. Vandaag kondigde de uitgever Just Dance 2022 aan.

Just Dance 2022 is vanaf 4 november 2021 verkrijgbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One en Stadia. Elke dag een reden om te dansen met meer dan 40 nieuwe toptracks in Just Dance 2022, zoals ‘Nails, Hair, Hips, Heel’ van Todrick Hall, ‘Believer’ van Imagine Dragons en meer dan 700 tracks met Just Dance Unlimited. Met meer dan 138 miljoen spelers en meer dan 80 miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld, is Just Dance de bestverkochte muziekgamereeks aller tijden.

Bovenaan