Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Nieuwe beelden tonen meer van UTV's in Overpass 2
  • 0
  • 0
In aanloop naar de release van Overpass 2 bieden Nacon en zijn studio Neopica spelers de kans om meer te leren over de UTV’s (Utility Task Vehicles) – één van de drie voertuigcategorieën in de game. Overpass 2 verschijnt op 19 oktober 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Met dertig voertuigen in drie categorieën, biedt Overpass 2 liefhebbers van off-road racing volop raceplezier in vele voertuigen en omgevingen. In de nieuwe trailer wordt de nadruk gelegd op UTV’s (ook wel bekend als buggy’s), veelzijdige en dynamische voertuigen die vrijwel elke situatie stijlvol de baas zijn. Ze staan bekend om hun snelheid en fijne bestuurbaarheid, omdat ze een stuurwiel in plaats van handvaten hebben. Op rechte lijnen gaan ze pijlsnel, en ze kunnen de meeste obstakels met gemak overwinnen.

De game biedt keuze uit zeventien verschillende UTV’s van vier beroemde merken: Kawasaki, Yamaha, Polaris & Artic Cat. De ontwikkelaars hebben veel aandacht besteed aan het getrouw reproduceren...
Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 30/2023
  • 0
  • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt vanaf heden (bijna) wekelijks met een speciaal nieuwsbericht waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Deze week staat Charizard staat in de spotlight! Pokémon-fans die Charizard aan hun collectie willen toevoegen, hebben twee nieuwe mogelijkheden om de geduchte Pokémon te bemachtigen!
  • Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet—Obsidian Flames – Bereid je voor op krachtige Type-Shifted Pokémon, waaronder Charizard, die hun debuut maken in de komende uitbreiding Pokémon TCG: Scarlet & Violet Obsidian Flames, die op 11 augustus verschijnt. Bekijk de nieuwe trailer onderaan dit bericht.
  • Pokémon Scarlet and Pokémon Violet – Fans kunnen nu ook een speciale Dark-Tera Type Charizard in-game krijgen. Charizard komt normaal gesproken niet voor in Paldea, dus dit is een mooie kans voor fans om de Pokémon aan hun party toe te voegen. Volg deze link voor...
Geanimeerde video's leren je meer over Starfield
  • 0
  • 0
Bethesda Game Studios nodigt je uit om meer te leren over de mensen en culturen van Starfield met The Settled Systems - A Starfield Animated Anthology. The Settled Systems biedt een kijkje in drie van de grootste steden van Starfield. Volg een bezorgpiloot in New Atlantis op zoek naar het opwindende leven van de elite; een gestrande wees op zoek naar een uitweg uit Akila City; en twee straatratten die worstelen om te overleven in de onderbuik van Neon.

Supra Et Ultra​

In de stad New Atlantis, de hoofdstad van de United Colonies, wil een koerierpiloot genaamd Kent leven in het meest begeerde deel van de Settled Systems. Nadat hij zich heeft aangesloten bij de UC Vanguard en zich opwerkt tot de elite van de hoofdstad, realiseert Kent zich al snel dat de avonturen die hem buiten de planeet te wachten staan, zijn waar hij echt naar verlangt.


Where Hope is Built​

Vanna, een Akila-wees uit de beroemde Colony...
WIN: blu-ray van John Wick 4!
  • 0
  • 0
John Wick is binnenkort op blu-ray te zien en dankzij Belga Films mogen wij er een aantal weggeven. Zoals gewoonlijk steelt Keanu Reeves weer de hoofdrol als sluipmoordenaar John Wick. Wil jij zijn kunsten thuis bewonderen? Surf dan naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet mogen wij je binnenkort een blu-ray opsturen! De wedstrijd loopt tot en met 31 juli. Succes!

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis: John Wick, excommunicado en nog steeds op de vlucht, ontdekt een manier om de High Table te verslaan. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen de Marquis de Gramont: een geduchte nieuwe vijand die overal ter wereld machtige allianties heeft gesmeed en Johns oude vrienden in tegenstanders verandert.

Nieuwe Immortals of Aveum-cinematic onthuld
  • 0
  • 0
Tijdens San Diego Comic-Con hebben Electronic Arts en Ascendant Studios een gloednieuwe cinematic uitgebracht voor Immortals of Aveum, die vanaf 22 augustus verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Games Store.

De cinematic getiteld "Securing the Binding Stone" toont hoofdpersonage Jak die ruzie maakt met leden uit zijn team over het bezit van The Binding Stone. Naast de trailer is er een blogbericht getiteld “Writing Aveum” uitgebracht. Ook deze biedt een uniek kijkje in de lore en personages van de game. Het blogbericht is geschreven door gamesindustrieveteraan Michael Kirkbride (bekend van The Elder Scrolls: Morrowind en The Walking Dead). Hij vertelt hoe de wereld van Aveum, zijn personages, koninkrijken en dialogen door het team tot leven wordt gebracht.

Nieuwe trailer van Atlas Fallen maakt ons klaar voor de release
  • 0
  • 0
Focus Entertainment en Deck13 Interactive hebben gisteren een splinternieuwe Combat Trailer gelanceerd voor hun aankomende spel Atlas Fallen, een fantasy actie-RPG waarin je het opneemt tegen legendarische wezens in superkrachtige gevechten. Het spel wordt uitgebracht op 10 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC, en pre-orders zijn nu beschikbaar op alle platformen.

In een verwoeste wereld, bedekt met zand, grijp je de goddelijke kracht van een mysterieuze Gauntlet en gebruik je heldhaftige vermogens om een tirannieke, almachtige god te verslaan. Beheers het zand om het te vormen tot drie krachtige wapens en beweeg met ongelooflijke snelheid en behendigheid door de lucht. Kies een onverslaanbaar duo van wapens om het gevecht aan te gaan en gebruik de dodelijkste combo's in een naadloze stroom tussen hen. Zie hoe je wapen groter wordt naarmate je Momentum opbouwt om de volledige, onweerstaanbare kracht van de Gauntlet los te laten.

De 151 Essence Stones die te vinden...
PlayStation 5 krijgt speciale versie in Spider-Man thema
  • 0
  • 1
Niet enkel Marvel's Spider-Man 2 werd vandaag getoond, ook een nieuw uiterlijk voor de PlayStation 5 werd vandaag aan het grote publiek getoond. Zo werd ook bekend dat we een Limited Edition PlayStation 5-bundel en DualSense-controller mogen verwachten. Uiteraard maar je rode invloeden verwachten, maar ook Venom heeft z'n stempel gedrukt op de console en de controller.

Zowel een PlayStation 5 met disclezer als zonder disclezer zullen aangeboden worden. Pre-orders kunnen vanaf 28 juli geplaatst worden. De release zelf staat gepland voor 1 september. Ook een digitale versie van het spel wordt meegeleverd, maar die zal je pas kunnen inleveren op de release, dus pas op 20 oktober. Wie geen zin heeft om een nieuwe console in huis te halen, kan misschien z'n gading vinden in apart verkrijgbare faceplates. Ook de DualSense-controller zal los worden verkocht.

Verhaaltrailer van Marvel's Spider-Man 2 doet ons verlangen naar meer!
  • 0
  • 0
Tijdens San Diego Comic Con hebben Insomniac Games en Sony een splinternieuwe verhaaltrailer van Marvel's Spider-Man 2 op het publiek losgelaten. Hierin passeren heel wat personages de revue. Zo zien we onder andere Miles Morales en Peter Parker, maar ook Kraven en voor het eerst een volledige blik van Venom.

Op de PlayStation Blog wordt er dieper ingegaan op wat er in de verhaaltrailer wordt getoond. Marvel's Spider-Man 2 wordt op 20 oktober verwacht voor PlayStation 5.

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is nu beschikbaar
  • 0
  • 1
Xbox en Rare kondigen vandaag met genoegen aan dat het eerste hoofdstuk van Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island nu gratis beschikbaar is voor bezitters van alle edities van Sea of Thieves op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 pc, Steam en alle Xbox Game Pass leden. Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is een samenwerking tussen Rare en Lucasfilm Games die twee geliefde casts van piratenpersonages samenbrengt door middel van een ongekend verhaal. Ga naar Xbox Wire voor een interview met Rare over het combineren van de twee gamewerelden, het vastleggen van de geest van Monkey Island in Sea of Thieves.

The Legend of Monkey Island is een hilarische en oprechte liefdesbrief aan de iconische avonturengameserie Monkey Island. Deze samenwerking omvat drie Tall Tales, die de avonturen van Guybrush Threepwood in de Sea of Thieves volgen en met Guybrush, spookpiraat LeChuck...
Bekijk de gevaren in Armored Core VI Fires of Rubicon in CGI-trailer
  • 0
  • 1
De nieuwe verhaaltrailer van Armored Core VI Fires of Rubicon laat spelers de spannende en gevaarlijke wereld zien die hen te wachten staat. De realiteit van winst maken op Rubicon 3 is vol gevaren, vooral als Handler Walter erbij betrokken is. Kijk toe hoe Walters Hounds hun missie met meedogenloze vasthoudendheid uitvoeren en krijg een glimp te zien van de gebeurtenissen die zullen leiden tot het begin van Armored Core VI Fires of Rubicon. Dus, piloot C4-621, ben je klaar om aan de slag te gaan op Rubicon? Ontdek wat je te wachten staat in de nieuwe verhaaltrailer.

Armored Core VI Fires of Rubicon, de nieuwste high-octane actiegame van FromSoftware en Bandai Namco verschijnt wereldwijd op 25 augustus. Armored Core VI Fires of Rubicon zit boordevol mech-actie, waaronder snelle gevechten in alle richtingen, diepgaande aanpassingen en spannende eindbaasgevechten. De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam...
WIN: duotickets voor The Wrath of Becky
  • 3
  • 0
Vanaf 26 juli speelt The Wrath of Becky in de Belgische bioscopen en wij mogen dankzij WW Entertainment enkele duotickets weggeven. Hiermee kun je dan met een +1 de film bekijken in een bioscoop naar keuze. Deelnemen aan onze wedstrijd is eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet kun jij binnenkort naar de cinema. De wedstrijd loopt tot en met 26 juli. De tickets zijn geldig tot 15 augustus.

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis: Nadat ze ontsnapt is aan een gewelddadige aanval waarbij ze haar vader verloor, probeert Becky haar leven weer op te bouwen. Ze vindt onderdak bij Elena, een oudere vrouw en zielsverwant. Wanneer een bende die bekendstaat als de "Noble Men" in hun huis inbreekt, hen aanvalt en haar geliefde hond, Diego, meeneemt, besluit Becky bloederig wraak te nemen.
Techreview: XGIMI Halo+
  • 1
  • 1
Vroeger was klein goed genoeg. Zo ver zelfs dat gsm-fabrikanten hun gsm's zo klein mogelijk maakten en zo aan het publiek trachtten te brengen. Tegenwoordig mag het allemaal weer wat groter. Niet alleen op vlak van smartphones, maar ook de grotere modellen van televisietoestellen worden alsmaar populairder. Zo'n toestel kost nog steeds een pak geld, maar tegenwoordig zijn er ook betaalbare projectoren die kwalitatief materiaal tegen de muur aan smijten. Ik nam de XGIMI Halo+ onder de loep en was alvast onder de indruk.
Nieuwe trailer maakt je klaar voor Haunted Mansion
  • 0
  • 0
Disney heeft een gloednieuwe trailer gepubliceerd van hun griezelige komedie Haunted Mansion. De film speelt vanaf 26 juli in de bioscoop. Haunted Mansion is geïnspireerd op de klassieke pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers. De producenten van de film zijn Dan Lin en Jonathan Eirich, met Nick Reynolds en Tom Peitzman als uitvoerende producenten.

In de film, geregisseerd door de bekroonde filmmaker Justin Simien, schitteren LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon en Dan Levy, met Jamie Lee Curtis en Jared Leto als The Hatbox Ghost.

Banishers: Ghosts of New Eden krijgt releasedatum en aangrijpende trailer
  • 0
  • 0
Focus Entertainment en DON’T NOD maken vandaag met veel plezier bekend dat Banishers: Ghosts of New Eden zal verschijnen op 7 november. Deze aangrijpende verhalende actie-RPG, waarin je strijd tegen bovennatuurlijke gruwelen om een tragisch lot te voorkomen, verschijnt die dag voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De fysieke versie en Collector’s Edition voor Steam zijn nu beschikbaar voor pre-orders. Bekijk onderaan dit bericht de Release Date Reveal Trailer voor een indruk van de hartverscheurende reis die je wacht.

Banishers: Ghosts of New Eden laat je een krachtig en intiem verhaal beleven als twee personages: Antea Duarte en Red mac Raith. Behalve geliefden zijn jullie Banishers – spokenjagers die hebben gezworen de levenden te beschermen tegen de dreiging van spoken en geesten. Nadat Antea op tragische wijze is veranderd in één van de geesten die ze verafschuwt, gaan jullie samen op zoek naar een manier om haar van haar wrede lot te bevrijden.

Begeef je in de...
Review: Crash Team Rumble
  • 0
  • 1
Dankzij een bèta kon ik al eens aan de slag met Crash Team Rumble nog voor het spel in de digitale winkelrekken te vinden was. Enkele weken ervoor woonde ik ook een online presentatie bij, waarbij meer informatie werd verschaft over wat het spel nu precies is. Beide zaken zorgden ervoor dat ik uitkeek naar wat de buidelrat deze keer te bieden zal hebben, al moet ik nu eerlijk bekennen dat ik er toch iets meer van had verwacht. Waarom dat zo is, lees je in onderstaande review.
Fans en ontwikkelaars demonstreren Test Drive Unlimited Solar Crown
  • 1
  • 2
Na de uitzending van TDU Connect op woensdagavond nodigen NACON EN KT Racing je uit om een herhaling te bekijken van deze show van dertig minuten. Drie ontwikkelaars van de studio kregen gezelschap van drie Test Drive Unlimited-fans om samen de gameplay van Test Drive Unlimited Solar Crown te demonstreren. Deze game zal in 2024 verschijnen, maar sommige gelukkige spelers kunnen de game al spelen tijdens de eerste closed beta, die op 24 juli 2023 begint en drie dagen zal duren.

Tijdens de show verkenden de gasten de vele gezichten van Hong Kong Island, dat 1:1 in de game is nagebouwd. De tour begon bij het Solar Hotel, dat door het KT Racing-team is gemaakt. Dit hotel is gebouwd bij Victoria Park in het hart van Causeway Bay, en is een architectonisch hoogstandje met 120 verdiepingen en een hoogte van 540 meter. De majestueuze hal van dit bouwwerk doet dienst als social hub, waar spelers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen chatten. In de grote open ruimte worden de beste...
EA en Cliffhanger Games werken aan Black Panther-game
  • 0
  • 0
Cliffhanger Games, een nieuwe triple A-ontwikkelaar in Seattle, heeft vandaag aangekondigd dat ze samen met Electronic Arts en Marvel Games werken aan een originele third-person single player Black Panther-game. Cliffhanger Games gaat de komende jaren een divers team van getalenteerde ontwikkelaars opbouwen en rekruteren.

De missie van de studio is om een omvangrijke en levendige wereld te creëren die het mogelijk maakt voor spelers om het leiderschap van Wakanda's beschermer op zich te nemen. Nu deze opmerkelijke reis is begonnen, gaat de studio samenwerken met Marvel Games om ervoor te zorgen dat ze de wereld van Black Panther met de aandacht voor detail en authenticiteit behandelen die het verdient. Het blogbericht geeft wat meer informatie prijs over de technologie, de helden en het originele verhaal van de game, al blijft de vrijgegeven informatie momenteel erg mager.

Bordspelreview: Triggs
  • 0
  • 2
Het moeten niet altijd ingewikkelde, zware spellen zijn waarbij de opzettijd soms een uur of meer in beslag neemt. Nee, ik kan ook wel eens genieten van een licht spelletje, dat ideaal is om een avond af te sluiten of als je slechts een half uurtje de tijd hebt. Een van die kaartspelletjes is het onlangs uitgebrachte Triggs. White Goblin Games stuurde ons een exemplaar op ter review, die je uiteraard hieronder kunt lezen!
Battlefield 2042 Season 5: The Arkangel Directive in-game evenement aangekondigd
  • 0
  • 0
Electronic Arts en DICE hebben Battlefield 2042 Season 5: The Arkangel Directive aangekondigd. Het in-game-evenement vindt plaats van 11 tot en met 25 juli en introduceert een 24v24 Control-modus. In deze modus nemen twee facties het tegen elkaar op in een hevig conflict en strijd voor controle. Beide facties zijn gespecialiseerd in de meest geavanceerde robotica- en AI-technologieën op aarde.

Control is een gloednieuwe spelmodus waarin 48 spelers tegen elkaar strijden en het tij van de strijd proberen te keren. Spelers claimen satellieten die over de map verdeeld staan, verzamelen geheime gegevens om deze naar de Arkangel Satellite te uploaden, en verdienen bonussen die ze in het heetst van de strijd kunnen inzetten. Tijdens de twee weken kunnen spelers gratis beloningen ontgrendelen en store bundles aanschaffen. Dit alles naast een overvloed aan unieke gameplay-beloningen, waaronder zeldzame achtergronden, epische wapenskins, headgear en charms.

'Unpacked'-trailer van Immortals of Aveum onthuld
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Ascendant Studios hebben een gloednieuwe trailer uitgebracht voor Immortals of Aveum, die vanaf 22 augustus verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Games Store. Klik op onderstaande afbeelding om naar de YouTube-trailer geleid te worden.

De nieuwe Immortals of Aveum-trailer "Unpacked" geeft een overzicht van de wereld, mechanismen en spreuken in het spel. De actievolle trailer gaat daarbij dieper in op het verhaal van de nieuwe baanbrekende singleplayer first-person magische shooter. In Immortals of Aveum beheersen spelers magie middels sigils en spreuken, stellen ze hun eigen uitrusting en skills samen, en vechten ze tegen de natie van Rasharn om de mensen van Aveum te beschermen.

Terug
Bovenaan