Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Jude Law in actie in trailer van Peter Pan & Wendy
 • 1
 • 1
Gisteren werd eindelijk de eerste trailer gepubliceerd van Peter Pan & Wendy, de live-action remake van de Disney-klassieker uit 1953. De nieuwe film neemt kijkers opnieuw mee naar Neverland, het land waar Peter Pan samen met de Lost Boys in een eeuwige strijd met Captain Hook zijn verwikkeld. Die laatste rol wordt trouwens vertolkt door Jude Law! Ook Tinkerbel is uiteraard van de partij. Peter Pan & Wendy zal vanaf 28 april te streamen zijn via Disney+. Een bioscooprelease staat dus niet op de planning.

The Wolf Among Us 2 verschijnt niet meer dit jaar
 • 1
 • 0
Telltale Games, de ontwikkelaar die momenteel werkt aan onder andere The Wolf Among Us 2, deelt via Twitter minder goed nieuws mee. The Wolf Among Us 2 wordt uitgesteld. Zo wordt bekendgemaakt dat de game, waarbij vorig jaar bekendgemaakt dat de game dit jaar zou verschijnen, geschrapt uit 2023. Geen The Wolf Among 2 dus dit jaar.

De ontwikkeling van het vervolg van het in 2013 verschenen eerste spel begon in 2020. Telltale Games heeft volgens de Twitter-post toch wat meer tijd nodig, waardoor de studio het nodig acht het spel uit te stellen naar ten vroegste volgend jaar. Er wordt wel beloofd dat de fans een vervolg krijgen die ze verdienen, dus de verwachtingen zijn hoog!

Humble Bundle komt met pakket voor Turkije en Syrië
 • 0
 • 1
Humble Bundle steunt elke keer opnieuw goede doelen met de inkomsten die het haalt uit hun speciale bundels. De nieuwste bundel is er eentje in het teken van de aardbevingen die enkele weken geleden plaatsvonden in Turkije en Syrië. Hier vielen helaas enkele tienduizenden doden, tienduizenden gewonden en nog altijd een heleboel vermisten. Humble Bundle wil nu drie non-profit organisaties financieel helpen: Direct Relief, International Medical Corps en Save the Children.

Om inkomsten te vergaren werd een speciale bundel samengesteld met meer dan zeventig spellen en andere digitale voorwerpen. Zo vind je onder andere Gotham Knights en Ghostrunner terug in de bundel, maar bijvoorbeeld ook het Core Rulebook van Starfinder. De totale waarde van alle voorwerpen samen is 1030,51 euro. Je haalt de bundel in huis voor...
Stranger Things krijgt theaterproductie in Londen
 • 0
 • 0
Netflix kondigt de komst aan van een exclusieve theaterversie van Stranger Things. Naar een origineel verhaal van de Duffer Brothers, Jack Thorne en Kate Trefry, krijgt Stranger Things: The First Shadow eind 2023 zijn wereldpremière in het Phoenix Theatre in het Londense West End. Het nieuwe theaterstuk is geschreven door Kate Trefry, schrijver en producer van de tv-serie Stranger Things, en vindt zijn oorsprong in de mythologie en wereld van het wereldwijde Netflix-fenomeen.

Hawkins, 1959: een doodnormaal stadje met gewone zorgen. De auto van de jonge Jim Hopper wil niet starten, de zus van Bob Newby neemt zijn radioshow niet serieus en Joyce Maldonado wil gewoon afstuderen en de stad uit. Wanneer de nieuwe student Henry Creel arriveert, ontdekt zijn familie dat een nieuwe start niet zo eenvoudig is... en dat het verleden je altijd blijft achtervolgen.

Stranger Things: The First Shadow wordt geproduceerd door Netflix en Sonia Friedman Productions. De regie is in handen van...
Weer pak actie in Destiny 2: Lightfall-lanceringstrailer
 • 0
 • 0
Bungie lanceert vandaag de nieuwste Destiny 2-uitbreiding genaamd Destiny 2: Lightfall. In de nieuwe uitbreiding nemen spelers op tegen de kwaadaardige krachten van de Shadow Legion, verkennen ze het oppervlak van Neptunes en ontdekken ze een nieuwe subklasse genaamd 'Strand'. Lightfall is verkrijgbaar voor alle platformen.

In Lightfall moeten Guardians de apocalyps voorkomen door de Witness en zijn nieuwste discipel Calus te stoppen. Spelers komen onder andere in aanraking met de angstaanjagende en geduchte Tormentors. Tormentors maken deel uit van de Shadow Legion en willen verwoestingen aanrichten in de hightech hoofdstad Neomuna. Spelers krijgen in Lightfall een nieuwe subklasse genaamd Strand tot hun beschikking. Strand geeft de mogelijkheid om de draden die het universum samenbindt te gebruiken, waardoor nieuwe gevechts- en bewegingsmogelijkheden ontstaan. De subklasse geeft elke Guardian-klasse krachtige nieuwe...
LEGO Bricktales krijgt gratis DLC in teken van Pasen
 • 0
 • 1
LEGO Bricktales, een erg fijn spel dat vorig jaar werd uitgebracht, krijgt binnenkort downloadbare content. De gratis update zal in het teken van Pasen staan en laat spelers genieten van een nieuw verhaal in een kleine Paaswereld. Spelers kunnen deze nieuwe wereld verkennen zodra de Jungle, de eerste wereld in LEGO Bricktales, werd voltooid. In de hub zal je dan een nieuw portaal te zien krijgen, inclusief een ontroostbare paashaas die je hulp inroept. Er is namelijk een problemen bij het maken van paaseitjes.

Naast een nieuw verhaal mag je ook nog enkele andere zaken verwachten, waaronder vijf nieuwe constructiepuzzels, het verzamelen van eitjes om voorwerpen aan te kopen en drie nieuwe kledingstukken om je kleerkast mee te vullen. Dit alles wordt aangevuld met nog wat leuke extraatjes die je binnenkort kunt verwachten. Helaas deelt het persbericht geen datum mee. Wanneer de paashaas de revue...
Scars Above in schijnwerpers met lanceringstrailer
 • 0
 • 0
Het wachten is voorbij; Scars Above – de uitdagende scifi third-person action adventure die spelers verplaatst naar een mysterieuze buitenaardse wereld – ligt vanaf vandaag in verschillende winkels op aarde. Scars Above is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en Steam. Wij gingen reeds met de game aan de slag. De review verschijnt later vandaag, na het verstrijken van het embargo.

De game is ontwikkeld door de Servische ontwikkelaar Mad Head Games en wordt uitgegeven door Prime Matter. Het avontuur plaatst je in de schoenen van Dr. Kate Ward die wordt ontvoerd door buitenaardse wezens en zo raakt verstrikt op een even raadselachtige als gevaarlijke wereld. Om de lancering te vieren, heeft uitgever Prime Matter een speciale launchtrailer uitgebracht die spelers een indruk geeft van de buitenaardse genoegens die deze titel in petto heeft.

Elden Ring krijgt binnenkort downloadbare content
 • 0
 • 3
We hebben er lang op moeten wachten, maar zopas werd via het Twitter-kanaal van Elden Ring aangekondigd dat het spel binnenkort DLC zal ontvangen. De titel van de downloadbare content is reeds bekendgemaakt: Shadow of the Erdtree. Verdere informatie ontbreekt helaas nog, want er wordt enkel gedeeld dat de downloadbare content momenteel in ontwikkeling is. Naast de aankondiging van de DLC wordt er wel nog artwork gedeeld, waardoor we toch al iets hebben om naar uit te kijken.

Elden Ring is volgens diverse media een van de beste games. Ook redacteur FreakyJP beloonde de game met een schitterende score. De game van FromSoftware werd zelfs beloond met diverse prijzen. Onlangs werd zelfs bekendgemaakt dat Elden Ring al meer dan twintig miljoen keer verkocht werd. Met dank aan gebruiker...
Trust breidt assortiment uit met nieuwe Muta-controllers
 • 0
 • 0
Trust heeft vandaag nieuwe controllers aangekondigd: de Muta en de Muta Wireless. Deze nieuwe controllers zijn de eerste van vele nieuwe game-accessoires die Trust uitbrengt dit jaar. Deze nieuwe generatie gamepads vervangen de huidige Yula- en Muta-controllers van Trust. Ze bieden niet alleen een strak, opgefrist ontwerp, maar zijn ook duurzaam. De Muta’s zijn gemaakt van 75% gerecycleerd plastic en sluiten goed aan bij Trusts focus op duurzaamheid. Ze bieden gamers de mogelijkheid tot een meer milieuvriendelijke setup.

De Muta Wireless is volgens Trust een juweeltje in het aanbod van Trust Gaming. Gebruikers gaan op veel manieren van hun gamecontroller genieten: door middel van de drie opties om te verbinden (via een 2,4 GHz USB-ontvanger, Bluetooth of USB-kabel) en de compatibiliteit met pc, laptop, Android, iOS, Nintendo Switch en meer. De draadloze functie geeft de gamer bewegingsvrijheid. De oplaadbare, ingebouwde batterij zorgt ervoor dat je de game nooit hoeft te stoppen...
Stop-motion animatieserie van Pokémon aangekondigd
 • 0
 • 0
Gisteren was het Pokemon Day en als onderdeel daarvan werden er een aantal nieuwigheden op ons losgelaten. Een van die dingen is de aankondiging van Pokémon Conciërge; een stop-motion animatieserie waarvoor The Pokémon Company en Netflix een samenwerking aangaan. Hiermee krijgt de Pokémon-wereld een nieuw avontuur in de vorm van een innovatieve stop-motionanimatie. Pokémon Concierge is ontwikkeld samen met dwarf studios en speelt zich af in het Pokémon-resort. De animatie volgt de conciërge Haru en de vele Pokémon die als gast op bezoek komen. Fans kunnen een eerste glimp van de nieuwe serie opvangen via de teasertrailer, die ook vandaag is gepresenteerd.

The Outer Worlds krijgt volgende week een Spacer's Choice Edition
 • 0
 • 0
Welkom in de toekomst! Gisteren maakten Obsidian Entertainment, Private Division en Virtuos bekend dat The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition volgende week vanaf 7 maart 2023 beschikbaar is voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc. The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition is de ultieme manier voor zowel nieuwe als bestaande fans om de geliefde RPG te spelen. Graphics in een hogere resolutie, een dynamisch weersysteem, vernieuwde belichting en omgevingen, verbeterde prestaties en laadtijden, mooiere details van personages, een verhoogde levelcap en nog veel meer staat ruimtevaarders te wachten die stoutmoedig een pad banen door de samenzweerderige Halcyon-kolonie.

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition bevat de basisgame The Outer Worlds en beide DLC's, Murder on Eridanos en Peril on Gorgon, voor € 59,99. Spelers die The Outer Worlds en de bijbehorende DLC's al hebben voor Xbox One, PlayStation 4 of pc (Steam, GOG, Epic Games Store of Microsoft Store) kunnen upgraden naar...
Fysieke versie van Lies of P in nieuwe trailer aangekondigd
 • 0
 • 2
Fireshine Games maakt met veel plezier bekend dat het samenwerkt met PLAION Benelux & NEOWIZ om een fysieke editie uit te brengen van de langverwachte souls-like action game Lies of P. De fysieke versie van Lies of P verschijnt in augustus tegelijk met de digitale release en komt beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Lies of P is geïnspireerd door het beroemde verhaal van Pinocchio en biedt spelers souls-like actie in een duistere Belle Époque-wereld. Als de pop P moeten spelers zich een weg banen door de straten van de vervallen stad Krat. Daar kunnen spelers wapens maken van de materialen die in de wereld liggen en communiceren met de enkelingen die deze helse plaats hebben overleefd. Hoe meer leugens P vertelt, hoe menselijker hij wordt, met alle bijbehorende voor- en nadelen van dien. Maak essentiële keuzes in het verhaal en geniet van diepgaande, aanpasbare speler-progressie, op de weg die je met P aflegt om mens te worden.

Lies of P...
Personages van nieuwe Pokémon-animatieserie aangekondigd
 • 0
 • 0
The Pokémon Company Group heeft het nieuwe personage Friede en zijn partner-Pokémon Kapitein Pikachu bekendgemaakt. Zij zullen meespelen in de onlangs aangekondigde Pokémon-animatieserie, die in 2023 wereldwijd van start gaat.

Friede, een Pokémon-professor, en Kapitein Pikachu gaan de twee hoofdrolspelers in de nieuwe serie – Liko uit de regio Paldea en Roy uit de regio Kanto in de Nederlandse versie van de serie – ondersteunen en aan hun zijde meevechten tijdens spannende avonturen in de Pokémon-wereld. Hierbij stellen ze alles in het werk om de mysteries van het hangertje van Liko en de Poké Ball van Roy te ontrafelen.

"Terwijl de Pokémon-wereld zich steeds verder uitbreidt en ontwikkelt, kunnen fans aan een nieuw avontuur vol actie, spanning en vriendschap beginnen met Friede en Kapitein Pikachu in de volgende animatieserie, die later dit jaar van start...
Review: Job Simulator
 • 0
 • 5
De PlayStation VR2 ligt ondertussen, na lang en ongeduldig afwachten, eindelijk in de digitale winkelrekken van PlayStation zelf. Bij de lancering van een nieuw stuk hardware hoort natuurlijk ook een selectie aan launchgames en voor de PlayStation VR2 zijn dat er ondertussen een kleine veertig. Enerzijds een pak splinternieuwe games, anderzijds enkele titels waarvoor een VR-patch uitgekomen is. Bij die laatste groep hoort onder andere Job Simulator van ontwikkelstudio Owlchemy Labs. Ik neem je graag mee naar de virtuele wereld van Job Simulator.
Destiny 2: Lightfall toont wat het te bieden heeft in launchtrailer
 • 0
 • 0
Bungie heeft in aanloop naar de lancering van Destiny 2: Lightfall een nieuwe trailer uitgebracht. Spelers kunnen zich voorbereiden op wat de Witness heeft gepland voor de Traveler, die geen kant meer op kan.

In de afgelopen weken heeft Bungie veel spannende dingen aangekondigd. Hieronder een opsomming voor degenen die het gemist hebben:
Review: Thumper
 • 0
 • 6
Samen met de PlayStation VR2 verschijnen meer dan veertig games, maar veel ervan zijn 'enkel' upgrades van reeds bestaande games. Een van die spellen die al een aantal jaar beschikbaar is, is Thumper. Destijds speelde ik de gewone versie, waarna er een PlayStation VR-patch volgde. Ook nu volgt er een nieuwe patch, deze keer voor PlayStation VR2. Ik neem je graag mee in deze review en vertel met plezier wat je van Thumper kunt verwachten.
PlayStation Plus-games voor maart aangekondigd, waaronder nieuwste Battlefield
 • 0
 • 6
Sony heeft gisteren bekendgemaakt met welke PlayStation Plus-games we volgende maand aan de slag kunnen. Vanaf 7 maart kun je onderstaande drie spellen downloaden als onderdeel van de maandelijkse selectie aan PlayStation Plus-spellen:
 • Battlefield 2042 (PS5/PS4)
 • Code Vein (PS4)
 • Minecraft Dungeons (PS4)
Daarnaast heeft Sony Interactive Entertainment ook al enkel andere games voor later die maand geteased. De catalogus voor Extra- en Premium-leden wordt gedurende maand uitgebreid met onder andere Ghostwire: Tokyo, Uncharted: Legacy of Thieves Collection en Tchia; een game die vanaf launch op de abonnementsservice te vinden zal zijn.

Rally Adventure op komst voor Forza Horizon 5
 • 0
 • 0
Playground Games heeft op de Forza Horizon 5 Let's ¡GO! Livestream aangekondigd dat rally naar Forza komt met Forza Horizon 5 Rally Adventure, beschikbaar op 29 maart op Xbox-consoles, Windows pc en Steam, en Cloud Gaming (bèta). De tweede grote uitbreiding van de game, Forza Horizon 5 Rally Adventure, stelt spelers in staat om hun moed te bewijzen in zes biomen die samen de nieuwe Sierra Nueva regio vormen, waar ze zich bij drie verschillende rallyteams zullen voegen om te racen in het grootste aantal events in elke Horizon uitbreiding.

Forza Horizon 5 Rally Adventure maakt deel uit van de Forza Horizon 5 Premium Add-ons bundel, Premium Edition en Expansions bundel en is afzonderlijk verkrijgbaar voor € 19,99. Naast Sierra Nueva en nieuwe race events kunnen spelers nog meer nieuwe content verwachten van Forza Horizon 5 Rally Adventure. Ga voor meer informatie naar de...
Nieuwe ontwikkelaarsupdate geeft meer prijs van nieuw Battlefield 2042-seizoen
 • 0
 • 0
Electronic Arts en DICE hebben vandaag de nieuwste Development Update voor Battlefield 2042 uitgebracht. Hierin krijgen fans een gedetailleerd overzicht van alle content die ze kunnen verwachten tijdens Season 4: Eleventh Hour, die vanaf 28 februari gratis beschikbaar is voor alle spelers. De video wordt gepresenteerd door DICE Community Manager Tom Straatman en Associate Producer Alexia Christofi. Zij bespreken alle nieuwe content, waaronder de nieuwe map Flashpoint, de toevoeging van Specialists Camila "Blasco" en haar X6-Infiltration Device, evenals meerdere voertuigen, wapens en gadgets. Daarnaast bevat de video nog nooit eerder vertoonde gameplay-clips van ontwikkelaars die de nieuwe content demonstreren.

Tot slot geeft de video een voorproefje van de laatste in een reeks gewijzigde maps van Battlefield 2042, deze keer met Discarded. De gewijzigde map is later tijdens Season 4 beschikbaar. Ook...
Sony plaatst PlayStation VR2-games in de kijker
 • 0
 • 2
De PlayStation VR2 is sinds gisteren beschikbaar, maar wij konden er al sinds begin vorige week aan de slag. De uitgebreide review staat dan ook al even online. Bij nieuwe hardware hoort natuurlijk ook een selectie aan games en die is er. Met meer dan veertig spellen die tijdens de launchperiode van de PlayStation VR2 moet uitkomen, is er wel voor elk wat wils.

Sony plaatst enkele games in de kijker in onderstaande trailer. Uiteraard mag first-party game Horizon Call of the Mountain niet ontbreken, maar ook een pak third-party spellen stelen de show. Wat dacht je van onder andere Moss: Book II, Resident Evil Village...
Bovenaan