Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
EA Sports F1 24 aangekondigd
  • 0
  • 0
Vandaag heeft Electronic Arts de releasedatum voor EA Sports F1 24 officieel onthuld: de game verschijnt op 31 mei en wordt uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One en pc via de EA App, Epic Games Store en Steam. Tegelijkertijd maakt Electronic Arts bekend dat spelers van EA Sports F1 23 nu al aan de slag kunnen met geselecteerde teamauto’s en liveries uit het 2024-seizoen in Time Trial-uitdagingen als zij een pre-order plaatsen voor F1 24. Ook is er een nieuw loyaliteitsprogramma in het leven geroepen waarbij spelers die F1 2021, F1 22 of F1 23 in bezit hebben tijdelijk 15% korting krijgen als ze de F1 24 Champions Edition pre-orderen. Als bonus ontvangen spelers ook de McLaren en Alpine 2023 F1-esportsliveries, die naadloos worden overgezet naar F1 24.

“Voor...
Pokémon Legends: Z-A aangekondigd
  • 0
  • 0
Het verhaal van Pokémon op de Nintendo Switch is nog niet voorbij. Vandaag kondigden Nintendo, Game Freak en The Pokémon Company namelijk aan dat we volgend jaar Pokémon Legends: Z-A mogen verwachten op Nintendo Switch. Veel informatie is er helaas nog niet, al werd wel onderstaande informatie, inclusief trailer, gedeeld.

“A new adventure awaits within Lumiose City, where an urban redevelopment plan is underway to shape the city into a place that belongs to both people and Pokemon. Please look forward to seeing it for yourself.”

Videoreview: Brothers: A Tale of Two Sons Remake
  • 0
  • 2
Een uurtje geleden verscheen reeds onze geschreven review van Brothers: A Tale of Two Sons Remake, en nu kunnen we jullie ook de videoreview presenteren. Onze vaste videoreviewer Mrpoelie speelde de game van begin tot eind en goot alles samen in een mooie review. Is de game die origineel in 2013 verscheen het aanschaffen waard? Je komt het te weten in onderstaande video!

Brothers: A Tale of Two Sons Remake vertelt het verhaal van twee broers die hun terminaal zieke vader willen redden. Daarvoor moeten ze er wel op uit trekken, om ergens water uit een genezende bron te halen. Qua verhaal kan het alleszins tellen, hopelijk is de rest ook dik in orde!

Bordspelreview: Zombie Kittens
  • 2
  • 1
Wie kent Exploding Kittens niet? Het was enkele jaren geleden een megasucces op Kickstarter en sindsdien zijn er tal van uitbreidingen en nieuwe versies uitgebracht. Ook andere spelontwerpers en uitgevers lieten zich al meermaals inspireren op het populaire kaartspelletje, maar niets kan het origineel evenaren. Sinds kort is er weer een nieuwe variant beschikbaar. Deze keer met zombiekatten. Het kaartspel krijgt dan ook de toepasselijke naam Zombie Kittens. Halloween is reeds gepasseerd, maar moet je het alsnog in huis halen?
Klassieker Disney Epic Mickey krijgt nieuw jasje
  • 0
  • 1
Remakes, remasters, rewatweetiknogallemaals, de tijden van herwerkte spellen en heruitgaves is al een paar jaar aan de gang en het einde is nog niet in zicht. Vandaag werd namelijk aangekondigd dat de klassieker Disney Epic Mickey ook een remake krijgt. THQ Nordic heeft vandaag bekendgemaakt dat Disney Epic Mickey: Rebrushed, een trouwe remake van het geliefde klassieke avontuur, wordt ontwikkeld door Purple Lamp in samenwerking met Disney Games.

Het ontwikkelingsteam kreeg bij deze remaster hulp van Warren Spector, de regisseur van de originele Disney Epic Mickey. In dit klassieke action-adventure zullen spelers Mickey Mouse, nog steeds gewapend met een magische verfkwast, op een epische creatieve reis sturen om de gevaarlijke wereld van Wasteland te trotseren. Door spannende levels geïnspireerd op klassieke Disney-verhalen zullen spelers hun pad verven en onderweg verschillende uitdagingen het hoofd bieden. Disney Epic Mickey: Rebrushed staat gepland voor release op...
Koninklijke versie van Kingdom Come: Deliverance komt naar Nintendo Switch
  • 1
  • 0
In afgelopen Nintendo Direct werd onthuld dat Kingdom Come: Deliverance z'n opwachting zal maken op Nintendo Switch. Switch-gamers worden verwend, want ze zullen een 'koninklijke' versie krijgen: Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition. In deze versie krijg je naast het basisspel ook de reeds uitgebrachte downloadbare content.

Vanaf 15 maart ben jij Henry, de zoon van een smid. Je bevindt je in een burgeroorlog, waar je niets kunt doen tegen indringers die jouw dorpje bestormen en jouw vrienden en familie afslachten. Nadat je amper ontsnapt aan deze gruwelijke aanval ga je op reis om jouw ouders te wreken en de binnenvallende troepen af te weren.

De game wordt ontwikkeld door Sabre Interactive in samenwerking met Warhorse Studios, die samen deze middeleeuwse ervaring naar jouw handpalm brengen. De Royal Edition, in 2024 zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar, bevat de volledige game en alle DLC: Treasures of the Past, From the Ashes, The Amorous Adventures of Bold Sir Hans...
Eerste gameplaytrailer voor Farming Simulator Kids onthuld
  • 0
  • 0
De Farming Simulator-franchise krijgt er volgende maand met Farming Simulator Kids een kindvriendelijke versie bij. Vanaf 26 maart kunnen kinderen leren hoe belangrijk het boerenleven is in Farming Simulator Kids voor de Nintendo Switch, iPhone, iPad en Android-apparaten. Uitgever en ontwikkelaar Giants Software onthulde tegelijk met de releasedatum de eerste gameplaytrailer – inclusief tal van schattige dieren en grappige personages die aardbeienmelk maken.

Farming Simulator Kids nodigt jonge spelers uit om een gezellig boerenbestaan te beginnen – kleurrijk, veilig en met diverse boerenactiviteiten en locaties om te verkennen. De eerste gameplaybeelden bieden een blik op de dag van een beginnende jonge boer. In de video zien we hem tuinieren, gewassen planten en oogsten, koeien melken, heerlijke producten bereiden en achter het stuur van een John Deere-tractor kruipen. Fabrikant John Deere was vanaf het allereerste begin betrokken bij de ontwikkeling van Farming Simulator Kids en...
Morgen wordt er een nieuwe Nintendo Direct gehouden
  • 0
  • 0
Op tijd en stond organiseert Nintendo een Nintendo Direct. Daarin komen in veel gevallen Nintendo Switch-exclusieve games aan bod, meestal ontwikkeld of uitgegeven door Nintedo zelf. De Nintendo Direct van morgen is echter in samenwerking met diverse partners. Daarom krijgt de show de toepasselijke naam Nintendo Direct: Partner Showcase.

Morgen om 15 uur vindt de Nintendo Direct: Partner Showcase plaats. Hierin mag je 25 minuten aan informatie verwachten die is gericht op Nintendo Switch-games van Nintendo's uitgever- en ontwikkelpartners die in de eerste helft van 2024 worden uitgebracht. Ga naar het YouTube-kanaal van Nintendo België om de presentatie te bekijken.
WIN: duoticket voor Imaginary
  • 5
  • 0
Volgende maand verschijnt met Imaginary weer een nieuwe film die horrorfans als doelpubliek heeft. Dankzij WW Entertainment mogen wij opnieuw enkele duotickets weggeven. Om deel te nemen, surf je naar onze wedstrijdpagina en beantwoord je de vraag. De wedstrijd loopt tot en met 3 maart. Let op: de tickets zijn geldig tot 27 maart.

DEELNEMEN AAN ONZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Wanneer Jessica (DeWanda Wise) terugkeert naar haar ouderlijk huis met haar gezin, ontwikkelt haar jongste stiefdochter Alice (Pyper Braun) een griezelige hechting aan een knuffelbeer genaamd Chauncey die ze in de kelder vindt. Alice begint spelletjes te spelen met Chauncey die speels beginnen maar steeds sinisterder worden. Terwijl het gedrag van Alice steeds verontrustender wordt, grijpt Jessica in en beseft ze dat Chauncey veel meer is dan de knuffelbeer waarvan ze dacht dat hij was.
Nacon houdt volgende week nieuwe Nacon Direct
  • 0
  • 0
Wie graag op de hoogte blijft van wat uitgever Nacon te bieden heeft, zet maar beter 29 februari 19 uur in de agenda. Dan houdt Nacon namelijk een nieuwe Nacon Direct waarin nieuwe aankondigingen gedaan zullen worden. Ook zal er meer info gedeeld worden over nieuwe gamingaccessoires.

Deze nieuwe editie zal dertig minuten duren en omvat gloednieuwe video’s van de accessoires die het bedrijf zal uitbrengen, naast games in de genres action-adventure, sport en simulation, inclusief: Ravenswatch, Crown Wars: The Black Prince, GreedFall II: The Dying World, Test Drive Unlimited Solar Crown, de nieuwe game die is gebaseerd op de wereld van Terminator, plus enkele andere aankondigingen. De conferentie wordt gevolgd door een post-show, waarin de ontwikkelaars van GreedFall II nieuwe info over deze game zullen delen op hun Twitch-pagina.

Accolades trailer toont meer van Banishers: Ghosts of New Eden
  • 1
  • 0
Uitgever Focus Entertainment en ontwikkelstudio DON'T NOD hebben met Banishers: Ghosts of New Eden weer een heel degelijke game in handen. Het beste bewijs zou onderstaande accolades trailer moeten aantonen, waarin diverse media met positieve quotes en hoge scores gooien. Onze review komt er spoedig aan, maar het is nu al duidelijk dat de game er eentje is om in huis te halen.

Dompel je in Bansishers: Ghosts of New Eden onder in een meeslepend en persoonlijk verhaal binnen deze action-RPG, waarin je de rollen aanneemt van twee vaardige spokenjagers en liefdespartners die geconfronteerd worden met uitdagende beslissingen met diepgaande gevolgen voor zowel de levenden als de doden. Je speelt zowel met Anthea als met Red en moet het opnemen tegen bovennatuurlijke krachten. Gelukkig kun je hiervoor zelf ook magie, wapens en spirituele krachten gebruiken.

Gameplay onthuld in Crown Wars: The Black Prince-trailer
  • 0
  • 0
Vandaag verscheen een nieuwe gameplayvideo van Crown Wars: The Black Prince. Deze nieuwe trailer verplaatst je naar een middeleeuwse dark fantasy-wereld waarin facties elkaar bestrijden in turn-based gevechten. Wie in Crown Wars: The Black Prince wil zegevieren, kan zijn voordeel doen met drie belangrijke tips: planning en positionering zijn cruciaal voor effectief aanvallen en verdedigen, aanvallen van hogere grond zijn nauwkeuriger en bieden een grotere kans op voltreffers, en synergiën tussen verschillende classes kunnen tijdens missies het verschil maken tussen succes en mislukking.

Crown Wars: The Black Prince dompelt spelers onder in de Honderdjarige Oorlog. Tijdens deze oorlog bestrijden verschillende koninklijke families elkaar in bloederige conflicten, met als inzet de kroon van het machtigste koninkrijk van het Westen. Daarnaast is er een machtig kwaad op komst, een kracht die de geschiedenis voorgoed kan veranderen. In hun zucht naar macht, zorgt een geheime...
Samenwerking tussen Destiny 2, EA en Bioware is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
De samenwerking tussen Destiny 2, Electronic Arts en BioWare is nu beschikbaar. Spelers kunnen vanaf vandaag de bemanning van de Normandy vertegenwoordigen middels nieuwe cosmetica en in-game-items. Ter ere van de samenwerking krijgen alle spelers kosteloos toegang tot het Alliance Requisitions Bundle. De bundel bevat een Enhanced Defense Ghost Shell, een Alliance Scout Frigate Ship en een Alliance Drop Ship Sparrow.

De samenwerking bevat ook nieuwe armor-ornament-sets van de Normandy-crew, waaronder een door Commander Shepard geïnspireerde N7-armor-set voor Titans, een door Garrus geïnspireerde Vakarian-set voor Hunters en een door Liara geïnspireerde Shadow Broker-set voor Warlocks. Daarnaast is er een Omni Striker-finisher en een Flux Dance-emote beschikbaar in ruil voor Silver. De nieuwe cosmetica en in-game-items zijn verkrijgbaar in de Eververse store.

Met deze items kunnen spelers zich klaarmaken voor de jaarlijkse Guardian Games van aankomende maand en Destiny 2: Into the...
Banishers: Ghosts of New Eden viert release met nieuwe trailer
  • 0
  • 1
Focus Entertainment en DON’T NOD hebben Banishers: Ghosts of New Eden gelanceerd en vieren dat middels onderstaande lanceringstrailer. Banishers: Ghosts of New Eden is een verhalende action-RPG waarin je de rollen aanneemt van twee ervaren spokenjagers die samen moeilijke beslissingen moeten nemen, met verstrekkende gevolgen voor zowel de levenden als de doden.

Banishers: Ghosts of New Eden is een gloednieuwe titel van de studio DON'T NOD, bekend van titels als Life is Strange en Vampyr. Reis naar het New Eden van 1695, waar een gemeenschap van kolonisten wordt geplaagd door een vreselijke vloek. Stap als Banishers hun leven binnen, onderzoek de bron van het kwaad, ontrafel huiveringwekkende mysteries, verken gevarieerde landschappen en maak kennis met onvergetelijke personages die hun lot in jouw handen leggen. Antea en Red zijn ervaren spokenjager die mensen tegen geesten beschermen. Als het noodlot toeslaat en Antea zelf een geest wordt, moet je ingrijpende keuzes maken. Zul je...
Blizzard deelt valentijnsfeatures voor Diablo IV
  • 0
  • 1
Liefde zit in de... loot! Spring deze Valentijnsdag met je geliefde in Diablo IV Season of the Construct en ervaar Couch Co-op en Online Play

Valentijnsdag staat voor de deur, dus waarom laat je die dure date-night niet achterwege en duik je halsoverkop in het hart van de duisternis met Diablo IV's Season of the Construct! Voor degenen die de voorkeur geven aan een unieke en avontuurlijke viering, is er de romantische kant van het demonendoden met Couch co-op en Online Play. Verruil deze keer het vertrouwde voor het buitengewone. Ga samen de digitale wereld in voor een leuke gameavond of misschien is het niet zomaar een date - het is een liefdesavontuur vol demonen!

Couch co-op en online spelen
Of je nu in dezelfde kamer zit of mijlenver van elkaar verwijderd bent, Couch co-op en Online Play bieden een meeslepende manier om door de werelden te navigeren en creëren een gedeelde spelervaring voor spelers die op demonendodend avontuur willen gaan. In tegenstelling tot de...
Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 7/2024
  • 0
  • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt af en toe met een speciaal nieuwsbericht op de proppen, waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet
Vier Valentijnsdag met de Rendez-vous Pokémon! Tot donderdag 16 februari 2024 om 0:59 uur CET zal Luvdisc vaker verschijnen in 3- en 5-sterren Tera Raid Battles. Deze Luvdisc hebben Fairy als Tera Type, dus wees voorzichtig voordat je ze uitdaagt! Het verslaan van Luvdisc kan extra zoete beloningen opleveren, zoals bonus Exp. Candies en zeldzame Candies. Verzamel je vrienden en Pokémon deze Valentijnsdag voor een paar heerlijke Tera Raid Battles!

Eventprogramma: Maandag 12 februari 2024 van 01:00 uur CET tot donderdag 16 februari 2024 om 0:59 uur CET

Informatie over de Tera Raid Battle Events
  • Om deel te nemen aan Tera Raid Battle-events moet je het laatste Poké Portal News downloaden door Poké Portal te...
Videoreview: Suicide Squad: Kill the Justice League
  • 0
  • 1
Vrijdag serveerden we jullie al de geschreven review van Suicide Squad: Kill theme Justice League. Vandaag Is Mrpoelie aan de beurt met zijn videoreview die hij voor jullie gemaakt heeft. Of hij akkoord is over alle controverse rond de game door het live-service aspect kunnen jullie hieronder zien in zijn videoreview.

Bordspelreview: Bosbuit
  • 0
  • 1
De herfst ligt al even achter ons, maar de winter doet nog z'n ding tot volgende maand. Om die winter door te komen, moeten diverse boswezens zich goed voorbereiden. Zo verzamelen sommige dieren gedurende de herfst genoeg voedsel om te verstoppen, terwijl andere beesten dan hun buikje al vol eten. Hoe dan ook komt het erop neer genoeg voedsel te vinden en dat is wat elke speler in Bosbuit moet doen. Met dank aan 999 Games kan ik jullie deze review voorschotelen. Het is eens wat anders dan wormen, noten, eieren en bessen.
Piraatje spelen in Skull and Bones-lanceringstrailer
  • 0
  • 1
Niemand had de game ooit nog verwacht, maar na vele uitstellen en bijgevolg een jaar of vijf vertraging, kunnen we binnenkort genieten van het piratenleven in Skull and Bones. De open-wereld MMO van Ubisoft verschijnt op 16 februari, maar heeft nu al een lanceringstrailer te pakken. In onderstaande video wordt getoond wat je van Skull and Bones kunt verwachten.

Wil je het liever al eens spelen? Dat is mogelijk dankzij de open bèta die tussen 8 en 11 februari loopt op zowel pc, PlayStation 5 als Xbox Series X|S. Zien we je dan op de wateren?

Videopreview: Enshrouded
  • 0
  • 3
Survivalgames zijn momenteel heel populair, denk maar aan het enorm populaire Palworld dat momenteel records breekt. Nu kwam er op 24 januari nog een survivalgame bij die moet zien op te boksen tegen dat succes en dat is Enshrouded. Enshrouded voegt wel een heel leuke twist toe aan het genre en dat is dat het RPG-elementen in een blender gooit samen met survival. Mrpoelie speelde uitgebreid de game voor deze videopreview die we hier voor jullie serveren.

Terug
Bovenaan