Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Everybody 1-2-Switch! verschijnt eind deze maand
  • 0
  • 1
Verander elke bijeenkomst in een feestje vol multiplayer-plezier wanneer Everybody 1-2-Switch! op 30 juni verschijnt voor de Nintendo Switch. Deze verzameling zeer toegankelijke games is speciaal gemaakt voor gelegenheden waarbij veel mensen bij elkaar komen. Speel samen met je vrienden op allerlei manieren, inclusief games met een Smart Device-stand die het mogelijk maakt om met maximaal 100 spelers in dezelfde ruimte te spelen.

Met Everybody 1-2-Switch! maak je een feestje van je volgende samenzijn met vrienden, familie of wie dan ook, bijvoorbeeld tijdens een verjaardag of op vakantie. Geef elke speler een Joy-Con-controller of laat iedereen gebruik maken van een compatibel smartapparaat om teamgebaseerde games te spelen, onder leiding van je gastheer, het paard Horace. Speel met 2-8 spelers in de Joy-Con-stand* of zelfs tot 100 spelers in de telefoonstijl** voor ultiem multiplayer-plezier!

Everybody 1-2-Switch! heeft diverse games en spelstanden voor elk feestje. Zo kun je...
Filmreview: Elemental
  • 1
  • 1
Hoera, het is nog eens gebeurd! Een nieuwe film van Pixar Animation Studios, kortweg Pixar, mag nog eens volk lokken naar de cinemazalen. Het gebeurde ook met het vorig jaar verschenen Lightyear, maar de drie films ervoor - Turning Red, Luca en Soul - werden rechtstreeks op Disney+ gedumpt. Nu de coronapandemie achter ons ligt, kunnen we ons weer volproppen met popcorn en nacho's met kaassaus, vergezeld van een (hopelijk) goede film. Of Elemental zo'n film is, kom je in onderstaande review te weten.
Need for Speed Unbound Volume 3 is nu beschikbaar
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Criterion Games hebben vandaag Need for Speed Unbound Volume 3 uitgebracht, de tweede in een reeks updates na de release. De update introduceert nieuwe races, Playlists en manieren om XP te verdienen, evenals cosmetische items en wagens zoals de DMC Delorean (1981).

In Need for Speed Unbound Volume 3 kunnen spelers aan de slag met Speed Pass, een nieuwe manier om beloond te worden voor het voltooien van uitdagingen en events in Lakeshore. De update zorgt er ook voor dat spelers bij elkaar komen voor intense stuntuitdagingen en races tegen de klok in nieuwe Linkups, waarmee ze XP kunnen verdienen voor Speed Pass en Bank om nieuwe cosmetische items te ontgrendelen. Bovendien voegt Volume 3 nieuwe events, Daily- en Weekly-Challenges, een nieuw Chat Wheel en nog veel meer toe.

Kijk hieronder voor een gedetailleerd overzicht van alle spannende nieuwe content in Need for Speed Unbound Volume 3:
  • Speed Pass - In Volume 3 kunnen spelers hun rang...
Ga vanaf vandaag aliens te lijf in Aliens: Dark Descent
  • 0
  • 0
Vandaag lanceren Tindalos Interactive en Focus Entertainment, in samenwerking met 20th Century Games, Aliens: Dark Descent, een strategische, realtime, squad-based, tactische actie-game in het iconische Alien-universum. Om dit te vieren is een nieuwe, spannende launchtrailer verschenen die fans alvast voorbereid op de Xenomorph-dreiging die hen op de planeet Lethe wacht. Aliens: Dark Descent is nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc. Onze uitgebreide review staat sinds gisteren online.

In Aliens: Dark Descent voeren spelers het bevel over een team ervaren Colonial Marines die het opnemen tegen een verschrikkelijke dreiging op de planeet Lethe. Je kunt het team als één eenheid aanvoeren met toetsenbord en muis of met de controller. Zo leid je je team naar realtime gevechten tegen iconische Xenomorphs, de boeven van Weyland-Yutani, en diverse...
The Callisto Protocol krijgt laatste set aan DLC
  • 0
  • 0
De laatste set downloadbare content voor The Callisto Protocol is in aantocht. Het krijgt de toepasselijke naam Final Transmission. Hierin kun je de conclusie van het verhaal ervaren, want wie de game heeft uitgespeeld, weet dat het allemaal eindigde met een grote cliffhanger. Hier wordt nu iets aan gedaan, waardoor spelers toch een waardig einde kunnen ervaren waarin The Callisto Protocol 'afgelopen' is.

Wat je van de nieuwe DLC mag verwachten, wordt duidelijk in onderstaande video. De twintig seconden durende clip maakt duidelijk dat het niet makkelijk zal worden, want een nieuwe eindbaas wacht om aangepakt te worden. PlayStation-gamers kunnen met Final Transmission aan de slag vanaf 27 juni. De overige platformen volgen vanaf 29 juni.

Nieuwe Lies of P-trailer toont een pak gameplay
  • 0
  • 0
NEOWIZ heeft een gloednieuwe gameplaytrailer uitgebracht voor zijn langverwachte Souls-achtige titel, Lies of P, als onderdeel van Xbox's Games Showcase Extended. De trailer introduceert spelers aan veel van de kernspelsystemen in het spel, waaronder Weapon Assembly, Fable Arts, Legion Arms, P-Organ upgrades en meer.

De gameplay-overzichtsvideo dient als een gedetailleerde kennismaking met Lies of P voor iedereen die niet bekend is met de titel. Beginnend met de basisprincipes, zoals het genre en de inspiraties achter de setting, het verhaal en de personages, duikt de video al snel in meer genuanceerde onderwerpen rondom de diverse spelsystemen en mechanica van het spel. Enkele van deze onderwerpen zijn het wapenmontagesysteem, waarmee spelers messen en handvatten van verschillende wapens die ze ontdekken kunnen combineren, de Fable Arts, die unieke vaardigheden zijn die aan elk wapen zijn gekoppeld, en Legion Arms, waarmee nieuwe speelstijlen worden ontgrendeld door verschillende...
Transformers lanceert ‘Bravery Boost’ om kinderen een steuntje in de rug te geven
  • 0
  • 0
Vandaag de dag is het niet altijd makkelijk om kind te zijn. Op welke momenten voelen kinderen zich angstig? Hoe gaan ze hiermee om en waar halen ze steun uit? Speelgoedfabrikant Hasbro deed onderzoek naar de uitdagingen van kinderen en hieruit blijkt dat bijna de helft van kinderen (43%) van 5 tot en met 9 jaar oud zich wekelijks angstig voelt. Dromen, een spannende film of boek, ruzie en pesten komen vooral terug als spannende momenten. De Transformers van Hasbro kunnen hierbij helpen en het speelgoedmerk introduceert daarom de Bravery Boost. Een hulplijn die ouders en verzorgers kunnen inschakelen wanneer het kind wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Bumblebee, een van de meest geliefde Transformers, staat voor hen klaar.

Uit het onderzoek blijkt dat kinderen regelmatig spannende momenten ervaren. 4 op de 10 kinderen ervaart minstens wekelijks een spannend moment. Jongens geven zelfs significant vaker aan het spannend te vinden om straf te krijgen en te praten tegen...
De 151 eerste Pokémon worden onderdeel van nieuwe Pokémon TGC-set
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International heeft een nieuwe speciale uitbreiding voor de populaire Pokémon Trading Card Game (TCG) aangekondigd. Scarlet & Violet—151 bevat iconische Pokémon uit de regio Kanto, waaronder Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Snorlax en Mew, en wordt vanaf 22 september 2023 wereldwijde gelanceerd.

Als eerste uitbreiding in de Pokémon TCG bevat Scarlet & Violet—151 alle originele 151 Pokémon uit de regio Kanto, die in Paldea in een nieuwe vorm opduiken. Dit geeft Trainers de kans om enkele van de meest iconische Pokémon van het merk te verzamelen en tijdens gevechten in te zetten in de Scarlet & Violet-serie. In de uitbreiding zijn de kaarten gerangschikt volgens de Pokédex en zijn verschillende Illustration Rare- en Special Illustration Rare-kaarten met nieuw artwork opgenomen die een nieuwe kant van deze Pokémon laten zien.

In de uitbreiding zitten de volgende opvallende kaarten:
  • 12 Pokémon ex
  • 16 Illustration Rare en 7 Special Illustration Rare...
Laat je fantasie vanaf vandaag de vrije loop gaan in Park Beyond
  • 0
  • 1
Bandai Namco Europe en Limbic Entertainment kondigen met trots de grote opening aan van Park Beyond, hun simulatie voor themaparkmanagement, die nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Een gratis proefversie van twee uur is ook beschikbaar op Xbox Series X|S en PlayStation 5 voor PlayStation Plus Premium-abonnees.

Park Beyond heeft iets in petto voor alle soorten spelers. Zijn het visionneers die op zoek zijn naar de toekomst van themaparken? Met Impossification kunnen ze attracties, winkels en evenementmedewerkers transformeren en het alledaagse ongelooflijk maken. Zit management in hun bloed? Met een groot aantal controlepanelen kunnen ze elke parameter en elke cent volgen om ervoor te zorgen dat hun park perfect draait en dat de bezoekers het naar hun zin hebben. Zijn ze creatief in hart en nieren en hebben ze grote ideeën? Met modulair bouwen en de uitgebreide bibliotheek met accessoires kunnen ze hun linkerhersenhelft de vrije loop laten om...
Focus Entertainment plaatst Atlas Fallen in de kijker
  • 0
  • 0
In maart kondigde uitgever Focus Entertainment de releasedatum aan van Atlas Fallen, om er nog geen maand later op terug te komen. In plaats van een release op 16 mei werd het 10 augustus en die datum komt steeds dichterbij. Deze keer melden we geen uitstel, maar publiceerde Focus Entertainment een nieuwe gameplaytrailer waarin je heel wat te zien krijgt van het spel. De meer dan vijf minuten durende video geeft meer prijs over het verhaal, terwijl ook belangrijke gameplayelementen aan bod komen. Zo wordt er onder andere uitgelegd met welke krachten je aan de slag kunt en tegen welke vijanden je het moet opnemen.

In Atlas Fallen kruip je in de huid van een ware voorvechter voor de mensheid met het nieuwe, exclusieve Ruin Rising Armor Dyes-item en maak je de krachten van het zand helemaal eigen met Nyaal’s Wrath Gauntlet-bonusskin. Glijd over het zand van een tijdloos land vol eeuwenoude gevaren, mysteries en fragmenten van het verleden. Jaag op legendarische monsters met...
WIN: Meeple Land
  • 0
  • 2
Dankzij uitgever en Geronimo Games, een van onze gewaardeerde partners, mogen we het bordspel Meeple Land weggeven. Meeple Land was het tweede bordspel dat we op BeyondGaming reviewden, dus daarmee is onze bordspelsectie tot leven gewekt op deze website. Omdat Meeple Land nog wat extra aandacht verdient, mogen we het via onze socials weggeven.

Het enige wat je moet doen is ons én Geronimo Games volgen op Instagram en antwoorden op de vraag. 21 juni kiezen we er een gelukkige winnaar uit! Succes.

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!
Filmreview: Mummies
  • 1
  • 2
Nee, dvd's zijn nog niet ten dode opgeschreven. Ja, het wordt daar wel eens hoog tijd voor. De discussie zal ik nu niet voeren, maar het kwam spontaan in me op toen Warner Bros. me een dvd opstuurde van de animatiefilm Mummies. De van oorsprong Spaanse film liep enkele maanden geleden nog in de cinemazalen en is nu dus beschikbaar om thuis te bekijken. Helaas werd er geen blu-ray uitgegeven, dus stelde ik het met de toegestuurde dvd om de film aan mijn kritische oog te onderwerpen.
WIN: duotickets voor De Oneindige Slijmfilm!
  • 0
  • 2
Dankzij WW Entertainment mogen we weer een aantal duotickets weggeven, zodat je zonder kosten naar De Oneindige Slijmfilm kunt kijken. Deelnemen is zoals gewoonlijk erg eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet sturen we jou met je +1 naar de bioscoop. Deze wedstrijd loopt tot en met 28 juni. De dag erop sturen we de winnaars een PM, dus hou je PM-inbox goed in de gaten!

Indy's (Bibi) slijmavontuur gaat verder als een mysterieuze slijmsteen met magische krachten plotseling vanuit de ruimte opduikt. Wanneer deze in handen valt van slechterik Xenia Kobalt krijgt opeens de hele wereld ruzie met elkaar. Samen met oude en nieuwe slijmvrienden en de vrolijke alien Klatu moet Indy tot het oneindige gaan om Xenia te Stoppen. Gaat het haar lukken?

DEELNEMEN AAN DEZE WEDSTRIJD KAN HIER!

Aliens en Elio spelen hoofdrol in nieuwe Pixar-film
  • 0
  • 0
Ontdek nu de nieuwe teaser trailer voor Disney en Pixar hun 28e speelfilm Elio. Er werden ook toevoegingen aan de stemmencast onthuld: Jameela Jamil en Brad Garrett voegen zich bij de eerder aangekondigde America Ferrera en Yonas Kibreab in het intergalactische avontuur dat gepland staat voor de lente van volgend jaar.

Eeuwenlang hebben mensen berichten het universum ingestuurd, op zoek naar antwoorden - in Disney en Pixar's gloednieuwe film Elio antwoordt het universum eindelijk! In de gloednieuwe film maken we kennis met Elio, een underdog met een grote verbeelding. Hij wordt per ongeluk opgestraald naar het Communiversum, een interplanetaire organisatie met vertegenwoordigers van sterrenstelsels van alle uithoeken. Elio wordt ten onrechte aangewezen als ambassadeur van de aarde voor de rest van het universum en is totaal niet voorbereid op dat soort druk. Hij moet nieuwe banden smeden met excentrieke buitenaardse wezens, een reeks enorme beproevingen overleven en op de één of...
Paw Patrol-pups stelen de show in trailer van Paw Patrol: De Machtige Film
  • 0
  • 0
De Paw Patrol-squad is terug! Hoewel de dolle pups via diverse kanalen op het televisiescherm te volgen zijn, komen ze komende herfst naar de bioscoop in Paw Patrol: De Machtige Film. De film speelt vanaf 4 oktober in de cinema en in onderstaande trailer krijg je alvast een eerste blik te zien.

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de PAW Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De MEGAPUPS! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Review: Dordogne
  • 0
  • 5
Kleine meisjes worden groot. Ikzelf ondervind dat met onder andere mijn dochter die ondertussen de negen jaar gepasseerd is. Het gaat allemaal ontzettend snel, een punt waaraan aandacht wordt besteed in het pas uitgebrachte Dordogne. Dordogne is het eerste spel van ontwikkelstudio Un Je Ne Sais Quoi, terwijl uitgever Focus Entertainment hen financieel bijstond. Is dit eerste spel van een onbekende ontwikkelstudio de moeite waard? Je komt het hieronder te weten.
Nieuwe bèta voor Skull and Bones in augustus
  • 0
  • 0
De ontwikkeling van Skull and Bones vordert. Eindelijk! De game werd vele jaren geleden aangekondigd, maar de ontwikkeling daarvan ging op z'n zachtst gezegd niet zoals gepland. Het ding werd al vele maanden uitgesteld, maar het einde lijkt nu toch in zicht te zijn. Echte piraten geven namelijk niet zomaar op! Zo was Skull and Bones aanwezig op afgelopen Ubisoft Forward. We kregen wat nieuwe beelden te zien en, misschien leuker, ook de datum voor een nieuwe bèta. Die vindt plaatst van 25 tot en met 28 augustus en je kunt er je nu voor registreren via deze website.

Aan het einde van de 17e eeuw raakten jonge buitenbeentjes van over de hele wereld in de ban van een verhaal over een legendarische rooftocht. Alledaagse mannen en vrouwen verlieten hun thuis in de hoop om ongekende schatten te vinden. Met alleen hun instinct om te...
Werk binnen in de tuin in Garden Life
  • 0
  • 0
Nadat afgelopen zaterdag al enkele exclusieve afbeeldingen van de game werden gedeeld tijdens Wholesome Direct 2023, onthullen NACON en stillalive studios nu met veel plezier een nieuwe trailer van Garden Life. Deze knusse tuinsimulatie-game biedt liefhebbers van natuur en ontspannende games de kans om hun eigen oase van rust te creëren. Deze game verschijnt in 2024 voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One en Nintendo Switch.

Spelers kunnen uitkijken naar een unieke game-ervaring. Binnen de studio werken experts op het gebied van de plantenwereld, waardoor Garden Life een realistische simulatie biedt waarin spelers hun creativiteit helemaal de vrije loop kunnen laten. Spelers zijn vrij om hun favoriete planten te kiezen, ervoor te zorgen, en ze op unieke manieren te zien groeien. Zo kunnen spelers werken aan een harmonieuze compositie die hun tuinen transformeert tot groene, vredige paradijsjes. Dankzij de grote zorg die is uitgegaan naar art direction en...
Trust betreedt de chill zone met de Rayzee Gaming-vloerstoel
  • 0
  • 0
rust heeft een lange traditie in het produceren van gamingstoelen voor urenlang gamingplezier en -comfort. Trust wil deze lijn nu uitbreiden met de lancering van een zeer speciaal stoelconcept. De Rayzee Gaming-vloerstoel is totaal anders dan andere gamestoelen uit het portfolio. Met deze stoel biedt Trust een nieuwe optie voor, volgens de fabrikant, comfortabel en veelzijdig gamen.

De Rayzee is een gamestoel die veel meer biedt dan op het eerste oog zichtbaar is. De Rayzee is ontworpen voor consolegaming en geeft jonge gamers een ontspannen positie om games te spelen, terwijl het de nodige ondersteuning en stabiliteit biedt. De stoel kan multifunctioneel worden gebruikt, waardoor het perfect is om tv te kijken, te ontspannen, te lezen en nog veel meer. De Rayzee biedt meer steun dan op de grond zitten met kussens en is dus een veelzijdige plek voor elke...
Assassin's Creed Mirage toont verhaal en gameplay in nieuwe video's
  • 0
  • 1
De releasedatum van Assassin's Creed Mirage werd enkele maanden geleden al aangekondigd en blijft tot op heden ongewijzigd: 12 oktober. De action-adventure van Ubisoft kwam gisteren uitgebreid aan bod tijdens de Ubisoft Forward. Zo werden twee video's gepubliceerd die het gamende publiek klaar moet maken om er over enkele maanden mee aan de slag te gaan. Enerzijds werd een verhaaltrailer gepubliceerd die, hoe kan het ook anders, dieper ingaat op het narratief. Anderzijds mag je ook een uitgebreide gameplaytrailer verwachten van om en bij de acht minuten.

In laatstgenoemde video zie je dat er terug wordt gegaan naar de roots, hoe het in 2007 allemaal begon. De RPG-elementen worden achterwege gelaten, waardoor Assassin's Creed Mirage weer een action-adventure wordt zonder meer. Ook komt de focus opnieuw op stealth en parkour te liggen. Dat en meer zie je in onderstaande twee trailers, waarin ook de stad Bagdad, waar het allemaal plaatsvindt, in de kijker geplaatst wordt.

Terug
Bovenaan