Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Stray komt in augustus eindelijk naar Xbox
  • 0
  • 0
Zin om met een poes te spelen? Dan kun je alvast je ding doen in Stray. Echter moesten Xbox-gamers die game voorlopig op hun buik schrijven. Daar komt binnenkort verandering in, want Annapurna Interactive kwam met goed nieuws wat betreft Stray. Zo maakte de uitgever gisteren bekend dat Stray vanaf 10 augustus verkrijgbaar zal zijn op Xbox-consoles. Dat is iets meer dan een jaar na de release op PlayStation en pc.

Stray is een third-person kattenavontuur dat zich afspeelt in de gedetailleerde, neonverlichte steegjes en groezelige onderwereld van een cyberstad op z'n retour. Zwerf hoog en laag door de stad, verdedig jezelf tegen gevaarlijke verrassingen en ontrafel de mysteriën van deze ongure plek, waar alleen robotjes en gevaarlijke wezens wonen. Tijdens zijn avontuur raakt de kat bevriend met B-12, een kleine, vliegende drone. Met behulp van zijn nieuwe kameraad gaat hij op zoek naar een uitweg.

Nieuwe adembenemende trailer voor Dune: Part Two
  • 1
  • 1
Warner Bros. deelde gisteren een splinternieuwe trailer van het langverwachte Dune: Part Two. Deze vervolgfilm onderzoekt de mythische reis van Paul Atreides, terwijl hij zich verenigt met Chani en de Fremen. Met hen aan zijn zijde gaat Paul op een oorlogspad van wraak tegen de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Geconfronteerd met een keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.

In de nieuwe film spelen zowel acteurs uit Dune als nieuwkomers, waaronder Oscargenomineerde Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Oscargenomineerde Austin Butler, Oscargenomineerde Florence Pugh, Oscargenomineerde Dave Bautista, Oscarwinnend acteur Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Oscargenomineerde Charlotte Rampling en Oscarwinnaar Javier Bardem.

Regisseur Villeneuve werkt opnieuw samen met Oscarwinnende director...
Hocus Pocus: The Sanderson Sisters' Cottage set van Belgische binnenkort te koop
  • 0
  • 0
De LEGO Group onthult een set die iedere bouwer zal betoveren: de LEGO Ideas Disney Hocus Pocus: The Sanderson Sisters' Cottage set. De set is ontworpen door Belgische LEGO-fan Amber Veyt, afkomstig uit Lokeren, via het LEGO Ideas platform. Ze baseerde zich op het iconische huis uit de succesfilm Hocus Pocus (1993). Hiermee komt het magische verhaal dat plaatsvond in het Sanderson huis opnieuw tot leven in LEGO stenen.

Het is meer dan dertig jaar geleden dat de originele Hocus Pocus-film in première ging. Vorig jaar verscheen het langverwachte vervolg Hocus Pocus 2, waarin het verhaal van de geliefde personages werd vervolgd. Fans kunnen nu thuis hun eigen stukje Hocus Pocus geschiedenis bouwen dankzij Amber en de LEGO Groep. Amber Veyt, een 26-jarige Belgische LEGO- én Hocus Pocus-fan, creëerde het originele ontwerp via het platform LEGO...
The Smurfs 2: Prisoner of the Green Stone heeft releasedatum beet
  • 0
  • 0
Enkele weken geleden werd The Smurfs 2: Prisoner of the Green Stone aangekondigd, maar een trailer bleef toen uit. Daar komt nu verandering in, want ontwikkelaar Microïds heeft een splinternieuwe trailer gepubliceerd waarin we de blauwe wezens aan het werk zien in hun nieuwste avontuur. Vorige keer was er nog sprake van een release in oktober, maar ondertussen werd de releasedatum opgeschoven naar 2 november.

Potige Smurf heeft een nieuwe, revolutionaire uitvinding gemaakt: de SmurfoMix. Helaas ontbreekt er nog één onderdeel: de Green Stone. En jawel, deze ligt ergens in de buurt van Gargamel. De Smurfen plannen een missie om deze steen uit Gargamels laboratorium te stelen, maar helaas gaat er wat mis. De boel ontploft, waardoor de steen in vele stukjes over de wereld verspreid ligt. Alsof dat nog niet genoeg is, ontsnapt er ook een kwade entiteit ... Voor het eerst in een...
Ook Baby Shark krijgt eigen videogame met Baby Shark: Sing & Swim Party
  • 0
  • 0
Een van de verschrikkelijkste liedjes aller tijden is het, maar kleine kinderen zijn er dol op. Die kinderen kunnen nu een gat in de lucht springen, want Baby Shark en diens familie krijgt een eigen videogame waarin doldwaze avonturen te beleven vallen. Outright Games is verheugd Baby Shark: Sing & Swim Party aan te kondigen, een gloednieuwe videogame ontwikkeld in samenwerking met The Pinkfong Company, het bedrijf achter het "culturele fenomeen" Baby Shark. Met de meest bekeken video op YouTube en een RIAA Diamond-certificering (11x platina), wordt deze recordsensatie tot leven gebracht, in zijn eerste standalone pc- en consolegame, met een gloednieuw ritmisch avonturengame. Baby Shark: Sing & Swim Party lanceert 15 september 2023 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S en Steam.

Baby Shark: Sing & Swim Party is een ritmisch avontuur...
De Grinch krijgt z'n eigen videogame
  • 0
  • 0
Outright Games en Dr. Seuss Enterprises hebben gisteren De Grinch: Kerstavonturen onthuld. Het is de eerste videogame over De Grinch die in zestien jaar wordt uitgebracht en fans kunnen een geheel nieuw avontuur beleven dat is geïnspireerd op het klassieke kinderboek How The Grinch Stole Christmas! Speel als de Grinch om kerst van de Whos te stelen in een levendig kleurrijk, side-scrollende platformgame die vanaf 13 oktober verkrijgbaar zal zijn op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Met kleurrijke beelden die zijn geïnspireerd op de originele illustraties van Dr. Seuss uit het geliefde verhaal, moeten spelers als De Grinch aan een zoektocht beginnen om Kerstmis te verpesten voor de Whos. Vergezeld door zijn trouwe hond Max, die je helpt bij het voltooien van geniepige missies om alle cadeautjes te stelen, worden spelers geconfronteerd met de geest van Kerstmis, van vrolijk gezang tot fonkelende sprookjeslichtjes, terwijl ze hun weg...
PlayStation Plus-spellen voor juli bekendgemaakt
  • 0
  • 2
De maandelijkse spellen die onderdeel uitmaken van het PlayStation Plus-abonnement, zijn via de PlayStation Blog bekendgemaakt. Vanaf 4 juli kunnen abonnees onder andere aan de slag met Call of Duty: Black Ops Cold War. Daar blijft het uiteraard niet bij, want ook Alan Wake Remastered en Endling: Extinction is Forever zullen de bibliotheek vervoegen. Het toffe aan deze drie nieuwe toevoegingen is dat de spellen zowel speelbaar zijn op PlayStation 5 als PlayStation 4.

Bij deze ook de herinnering dat het nu nog het moment is om de drie spellen van juni, zijnde NBA 2K23, Jurassic World Evolution 2 en Trek to Yomi, te downloaden. Samen met de nieuwe spellen wordt ook de PlayStation Plus Spotify-playlist van een update...
Trust presenteert de kleurrijke Felox Gaming muizen
  • 0
  • 0
Trust presenteert de nieuwe Felox gaming muizen, een combinatie van een geavanceerd design en levendige kleuren. Met deze, volgens de fabrikant, coole, comfortabele en betaalbare muis, die zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar is, kunnen gamers het meeste uit hun gamesessies halen.

De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren - Booster Black, Winning White, Brilliant Blue en Powerful Pink - zodat gamers het ontwerp kunnen kiezen dat het beste bij hun persoonlijkheid past. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook de snelheid, verlichting en macro's van de muis aanpassen naar hun voorkeuren en gamestijl.

Voor wie de vrijheid van draadloos gamen zoekt, biedt de GXT 110 Felox Wireless Gaming Mouse een soepele ervaring. De Felox Wireless kan worden aangesloten via een USB-ontvanger die handig kan worden opgeborgen in de muis wanneer deze niet wordt gebruikt. Met een oplaadbare batterij kunnen gamers genieten van tot wel 80 uur speeltijd...
Razer kondigt met Razer Moray eerste in-ear monitor aan
  • 0
  • 0
Razer legt, volgens hun persbericht, de lat voor gamingaudio hoger met de introductie van zijn allereerste in-ear monitor (IEM), de Razer Moray. Deze IEM is ontworpen met de unieke eisen van gamers en streamers in het achterhoofd. Hij combineert comfort met hoge audiokwaliteit, waardoor gebruikers urenlang kunnen gamen of streamen zonder vermoeid te raken. Dit voor de prijs van 149,99 euro.

"De lancering van de Moray markeert een spannend nieuw hoofdstuk voor Razer", zegt Alvin Cheung, Senior Vice President van Razers Hardware Business Unit. "Het is een evolutie in gaming-audio, ontworpen om streamers hoogwaardig geluid en extra comfort te bieden. Met de Razer Moray brengen we de uitzonderlijke audiokwaliteit die doorgaans wordt geassocieerd met in-ear monitors niet alleen naar streamers, maar ook naar gamers. En we zijn trots om aan te kondigen dat dit product THX-gecertificeerd is, de wereldwijde gouden standaard voor hifi-audio."

De Razer Moray tilt gaming- en...
Harry Potter: Magic Awakened viert launch met nieuwe trailer
  • 0
  • 1
Warner Bros. Games en NetEase hebben vandaag aangekondigd dat Harry Potter: Magic Awakened, de langverwachte, gratis te spelen collectible card roleplay game (RPG) die zich afspeelt in de tovenaarswereld, nu verkrijgbaar is. Vanaf vandaag kunnen spelers het spel gratis downloaden in de App Store voor iOS en Google Play voor Android. Mede ontwikkeld en uitgegeven door Warner Bros. Games en NetEase Games, is Harry Potter: Magic Awakened de nieuwste titel die wereldwijd wordt gelanceerd onder Portkey Games, het label dat zich richt op het creëren van nieuwe mobiele en videogame-ervaringen geïnspireerd door de Tovenaarswereld die de speler in het middelpunt van zijn eigen avontuur plaatsen.

Harry Potter: Magic Awakened is een gratis te spelen...
Waf waf! Little Friends: Puppy Island nu beschikbaar voor Nintendo Switch
  • 0
  • 0
Verken een paradijselijk eiland en sluit vriendschap met schattige puppy’s in Little Friends: Puppy Island. Dit beestachtig eilandavontuur is vanaf vandaag verkrijgbaar voor Nintendo Switch. Word beste vrienden met shiba’s, labradors, corgi’s, husky’s, teckels en meer in een vrolijk avontuur. Laat je hondjes uit op fraaie locaties, graaf schatten op, bouw je vakantie-resort steeds verder uit, en ontmoet schattige pups om op je eigen tropische eiland te verzorgen.

Kleed je puppy’s aan met meer dan 350 kostuums en accessoires, en verken uitgestrekte stranden, besneeuwde bergen, kersenbloesem-heiligdommen en meer op een eiland vol avonturen. Zorg goed voor je puppy’s door ze te wassen, voeden, borstelen, wassen en met ze te spelen! Vind de perfecte locaties voor het bouwen van nieuwe accessoire-winkels en activiteitenstations. Laat je hondjes in level stijgen om nieuwe gebieden te ontdekken en maak er de ultieme pup-stars van.

Eerste DLC voor Atomic Heart wordt in augustus een feit
  • 0
  • 0
Uitgever Focus Entertainment en studio Mundfish hebben middels een trailer de eerste DLC aangekondigd voor Atomic Heart, de actie-RPG die zich afspeelt in de waanzinnige utopie van het fictieve 1955. Met de Season Pass, die in dit geval de toepasselijke naam Atomic Pass krijgt, zal Atomic Heart: Annihilation Instinct als eerste DLC op 2 augustus worden uitgebracht, zoals te zien is in onderstaande trailer. Deze eerste DLC zit boordevol nieuwe content om de ervaring net zo spannend te houden als altijd: een nieuw gebied, nieuwe wapens, nieuwe vijanden en een nieuwe handschoen-vaardigheid. Bovendien werd aangekondigd dat de zeer gewilde New Game+ modus direct beschikbaar is en dat er nu tot 40% korting is op Steam!

Ga in Annihilation Instinct DLC verder met het verhaal en ontdek wat er is gebeurd met deze dystopische wereld na het hoogtepunt van Atomic Heart. Bereid je voor op een reis door het nieuwe verwarrende Mendeleev Complex en de omringende moerassen en ontdek de waarheid...
Forza Horizon 5 krijgt Barbie-content
  • 1
  • 1
Deze Barbie is een gamer! Samen met Warner Bros. Pictures en Mattel is Xbox verheugd om fans deze zomer uit te nodigen voor een leuke, modieuze en inspirerende rit om de langverwachte release van de nieuwe film Barbie te vieren, die op 19 juli in première gaat in de bioscoop. Het publiek van Barbie volgt de heldin naar de verste uithoeken van Barbie Land en verder, en nu kunnen fans in haar voetsporen treden met exclusieve Forza Horizon 5 in-game content, een inspirerende video over carrières die mogelijk zijn in videogames met een Barbie touch, de allereerste Xbox Barbie poppen en volgens Microsoft de meest stijlvolle custom Xbox hardware tot nu toe.

In de film gaat Barbie de weg op in een klassieke Chevrolet Corvette EV Corvette uit 1956 - natuurlijk geverfd in haar kenmerkende roze tint - terwijl Ken rijdt in een GMC HUMMER EV Pick-up uit 2022. Nu kunnen Forza Horizon 5 spelers zich bij hen voegen in virtuele versies...
Bordspelreview: MicroMacro: Crime City - All In
  • 0
  • 3
Moorden plegen raad ik niemand aan. Moorden oplossen daarentegen, dat is andere koek. Hiervoor heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt bij de recherche gaan, een Hercule Poirot-videogame spelen of aan de slag gaan met diverse bordspellen. Het oplossen van moorden is mogelijk in onder andere MicroMacro: Crime City - All In. Na MicroMacro: Crime City en MicroMacro: Crime City - Full House is het nu dus tijd voor de derde iteratie. Maar wat is het precies? Ik leg het je graag uit in onderstaande review die ik dankzij uitgever White Goblin Games kan schrijven.
Sonic Origins is nu beschikbaar!
  • 0
  • 1
Liefhebber van klassieke Sonic the Hedgehog-actie, opgelet! SEGA lanceert vandaag Sonic Origins Plus, een alles-in-één-bundel die nóg meer levert dan Sonic Origins. Geniet van ouderwets snelle actie met een verzameling klassieke Sonic-games die digitaal zijn geremasterd voor moderne platformen.

Sonic Origins Plus voegt een schat aan nieuwe content toe, inclusief twaalf Game Gear-titels en, voor de allereerste keer, Amy Rose als speelbaar personage in Sonic the Hedgehog, Sonic the Hedgehog 2, Sonic 3 & Knuckles en Sonic CD. Daarnaast voegt Origins Plus de rode egel Knuckles toe als speelbaar personage in Sonic CD, inclusief gloednieuwe wegen door levels die speciaal voor zijn unieke vaardigheden zijn ontworpen. De volgende twaalf Game Gear-titels zijn geëmuleerd en speelbaar in een virtueel museum:
  • Dr. Robotnik's Mean Bean Machine
  • Sonic Blast
  • Sonic Chaos
  • Sonic Drift
  • Sonic Drift 2
  • Sonic Labyrinth
  • Sonic Spinball
  • Sonic the Hedgehog (8-bit)
  • Sonic the...
The Last of Us vanaf volgende maand op blu-ray en meer te zien
  • 0
  • 1
Vanaf 19 juli kunnen fans genieten van de adembenemende serie The Last Of Us op dvd, blu-ray en 4K UHD. Deze recordbrekende serie (de op één na grootste lancering van een HBO Original Serie, na House of the Dragon), gebaseerd op het gelijknamige populaire videospel, heeft de harten van miljoenen mensen veroverd met zijn meeslepende verhaal, rauwe emoties en indrukwekkende visuele effecten. Nu kunnen kijkers thuis opnieuw meeslepende avonturen beleven met de overlevingsstrijd van Joel en Ellie in een post-apocalyptische wereld vol gevaar. Ook in ben fan, getuige daarvan deze seriereview.

Dit seizoen schittert met een fantastische cast: Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos, The Mandalorian), Bella Ramsey (Game of Thrones), Anna Torv (Fringe), Murray Barret (The White Lotus) en zelfs Nick Offerman (Parks and Recreation). Daarbovenop zien we ook Ashley Johnson en Troy Baker terug die de rollen van...
Ga aan de slag op een paardenboerderij in nieuwe De Sims 4-uitbreiding
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Maxis hebben De Sims 4 Paardenboerderij aangekondigd. Dit gloednieuwe uitbreidingspakket is vanaf 20 juli verkrijgbaar op pc via de EA app, Mac via Origin, Steam, Epic Games Store, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One.

Met De Sims 4 Paardenboerderij kunnen spelers een idyllische wereld ontdekken waarin zij hun droom van het boerenleven kunnen verwezenlijken. Verken de omgeving doordrenkt van rustieke charme, verzorg dieren en creëer een bloeiende boerderij. Geniet van een schuur vol dierenvrienden of een relaxte blokhut op de prairie; elk moment voelt authentiek en betekenisvol aan.

Transformers krijgt kindvriendelijke videogame
  • 0
  • 0
Outright Games heeft vandaag Transformers: Earthspark - Expedition aangekondigd, een gloednieuwe, actievolle singleplayer Transformers-videogame die wordt ontwikkeld in samenwerking met Hasbro. Dit is de eerste game die is geïnspireerd op de originele animatieserie Transformers: Earthspark die in november 2022 wereldwijd in première ging. Transformers: Earthspark - Expedition laat een nieuwe generatie videogamefans kennismaken met een geheel nieuwe generatie Earthborn Transformers-bots als het later dit jaar lanceert op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

Transformers: Earthspark - Expedition zet spelertjes achter het stuur van de iconische held Bumblebee, terwijl hij zich een weg baant, rijdt en vecht door een nieuwe, maar vertrouwde wereld. De game is erop gericht om de omgeving en het gevoel van de baanbrekende animatieserie natuurgetrouw na te bootsen. Bumblebee gaat op avontuur om een mysterieuze bedreiging uit zijn verleden het...
Italiaanse crimeserie Christian seizoen 2 nu te zien op myLum
  • 0
  • 0
Italiaanse crimeliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen. Het tweede seizoen van de mystieke thrillerserie Christian is nu te zien op streamingplatform myLum. De serie, van de hand van regisseur Stefano Lodovichi, bekend van Il Cacciatore duikt nu nog dieper in de wereld van de Romeinse maffia, waar plaats is voor bovennatuurlijke activiteiten en waar mysterie, geweld en sarcasme regeren.

Na de dood van maffiabaas Lino stapt de ‘heilige crimineel’ Christian naar voren als nieuwe koning van zijn Città-Palazzo. Terwijl hij worstelt om zijn beloofde koninkrijk op te bouwen, fluisteren onheilspellende hogere krachten Matteo toe om het op te nemen tegen de redder van zijn zoon. En zo begint er een goddelijke strijd vol onverwachte wendingen. Wie eindigt er als de heerser en wie moet zijn meerdere erkennen? Wie wil weten wat de reeks te bieden heeft, kan onze review van het eerste seizoen nalezen. Het tweede...
Cuphead-achtige game Enchanted Portals verschijnt deze zomer
  • 2
  • 1
De game Cuphead was een hit. Het spel dateert al uit 2017 en vorig jaar verscheen er nog een stuk downloadbare content. Wie iets gelijkaardigs voorgeschoteld wil krijgen, vindt misschien z'n gading in Enchanted Portals. Hoewel de twee spellen niets met elkaar te maken hebben, is de stijl gelijkaardig. Enchanted Portals, dat dus vergeleken wordt met Cuphead, vertelt het verhaal van Bobby en Penny, twee beginnende tovenaars die vastzitten tussen dimensies en talloze gevaren moeten trotseren om het Magische Boek te bemachtigen en veilig thuis te kunnen komen.

Met pakkende muziek, charmante artwork en aanstekelijke humor is Enchanted Portals een coöperatieve 2D-platformgame die je op het puntje van je stoel zal houden. Of je nu solo speelt of met een vriend, de magie stopt nooit en de actie is altijd snel en sprookjesachtig. Sluit je aan bij Bobby en Penny op hun zoektocht en ontdek waar het avontuur je naartoe brengt! Enchanted Portals zou eind deze zomer moeten uitkomen voor...
Terug
Bovenaan