Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Joeri Temmerman

Joeri Temmerman

Hoofdredacteur
Kijk deze namiddag naar nieuwe Pokémon Presents
  • 0
  • 0
The Pokémon Company International nodigt fans van over de hele wereld uit om te kijken naar een speciale Pokémon Presents-videopresentatie, die op 8 augustus 2023 om 15:00 uur wordt gestreamd op het officiële YouTube-kanaal van Pokémon.

Fans kunnen ongeveer een half uur aan Pokémon-nieuws verwachten, evenals een blik op enkele van de nieuwste ontwikkelingen van het merk. Hier is een teaser van de komende presentatie te bekijken.
Necromancy is nu beschikbaar in RuneScape
  • 0
  • 0
RuneScape heeft vandaag de langverwachte nieuwe combat skill Necromancy uitgebracht. In de twee decennia dat de game bestaat, is Necromancy de eerste skill van zijn soort. Necromancy is een van de belangrijkste updates voor RuneScape in 2023. Zowel ervaren als nieuwe spelers worden door de nieuwe vechtstijl uitgedaagd om hun innerlijke duisternis te omarmen en deze oude gevechtskunst te leren in een diepgaand avontuur vol verhalen. Verder introduceert Necromancy negen quests en twee dodelijke boss fights.

Spelers betreden de onderwereld van Gielinor, beter bekend als The City of Um, door te communiceren met ondoden en ze te bevrijden. Met een Death Guard en Skull Lantern nemen spelers het op tegen angstaanjagende vijanden in zowel Gielinor als de onderwereld. Hiermee perfectioneren ze hun Rituals, Necromancy-, en Runecrafting-skills. Necromancy is eenvoudig te leren en zeer de moeite waard om onder de knie te krijgen, zowel voor ervaren spelers als voor terugkerende en nieuwe...
Update 5.2 voor Battlefield 2042 aangekondigd
  • 1
  • 0
Electronic Arts en DICE hebben Update 5.2 voor Battlefield 2042 aangekondigd. Deze kan later deze week gedownload worden op alle platforms en focust zich op wijzigingen aan de Hourglass-map, evenals verdere wijzigingen die de algehele spelervaring verbeteren.

Kijk hieronder voor een kort overzicht van de verbeteringen die spelers mogen verwachten:
  • Wijzigingen Hourglass - De laatste map rework voor Battlefield 2042 is gearriveerd. Hiermee heeft het team van ontwikkelaars in elke map verbeterde dekking, zichtlijnen, en gevechten mogelijk gemaakt. Zo heeft Hourglass nu een kleiner formaat om de strijd geconcentreerder te houden, meer verdedigingsmogelijkheden door middel van extra dekking langs de primaire routes en nog veel meer.
  • Vault Weapons - SMG's en LMG's ontvangen attachments uit de All-Out Warfare-modus. Hiermee voegen ze zich bij de andere wapentypes om deze behandeling te ontvangen.
  • Squad Management - Via Squad Orders kunnen teamleiders...
Apex Legends: Resurrection onthuld middels 'Kill Code: Part 2'
  • 0
  • 0
Electronic Arts en Respawn Entertainment hebben het tweede deel van de Apex Legends-miniserie 'Kill Code' uitgebracht. De serie verkent de wereld van Apex Legends op een nieuwe en meeslepende manier. Ook worden veranderingen geïntroduceerd die tot ver na het komende seizoen merkbaar zijn. Spelers komen meer te weten en duiken dieper in het verhaal, te beginnen met het komende seizoen getiteld Apex Legends: Resurrection.

In Kill Code: Part 2 hackt Crypto een fragment van Revenant om enkele verontrustende gedragsveranderingen te onderzoeken. Revenant verliest langzaamaan de controle over zichzelf - maar aan wie?

Het nieuwe deel in de miniserie introduceert Apex Legends: Resurrection, die binnenkort beschikbaar is voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via de EA-app en Steam. Naast de geheel nieuwe look en dodelijke vaardigheden van Revenant, betreden spelers nieuwe strijdtonelen voor Mixtape en kunnen ze hun vaardigheden bewijzen tijdens...
Terminator maakt Xbox onveilig vanaf oktober
  • 0
  • 0
Reef Entertainment heeft aangekondigd dat Terminator de Xbox-consoles vanaf 27 oktober onveilig zal maken. Terminator: Resistance - Complete Edition stelt Xbox Series X|S-spelers in staat om in de stalen platen te kruipen van de iconische T-800. De bekendmaking wordt vergezeld van onderstaande aankondigingstrailer waarin al wat gameplay wordt getoond.

Deze Complete Edition bevat naast een verbeterde versie van Terminator: Resistance ook Terminator: Resistance Annihilation Line en de Infiltrator Mode. Je beleeft in deze game de gebeurtenissen die leiden tot de laatste beslissende veldslag om het lot van de mensheid. Kun jij de boel in deze first-person shooter redden? Je weet het vanaf 27 oktober op Xbox Series X|S.

Welkom bij je nieuwe Xbox Home
  • 0
  • 1
Vandaag heeft Xbox via een Xbox Wire-post een nieuwe Home experience aangekondigd voor Xbox Series X|S en Xbox One consoles voor een meer gepersonaliseerde, vloeiende Home interface. Het nieuwe Home wordt vanaf vandaag uitgerold naar spelers en zal de komende weken beschikbaar zijn voor alle consolegebruikers.

Het Xbox-team creëerde de nieuwe Home ervaring na feedback en gebruikersgegevens van de community en Xbox Insiders te hebben bekeken, een analyse van branchevoorbeelden te hebben gemaakt en te hebben bestudeerd wat klanten gebruikten op hun Home interface. Het doel was om voor alle Xbox klanten manieren te creëren om nieuwe games te ontdekken, in contact te komen met hun community's en de games die ze al leuk vinden opnieuw te ontdekken.

In één oogopslag zal het nieuw Home de volgende functies implementeren:

  • Biedt eenvoudige navigatie naar jouw bibliotheek, de...
Nieuw vervolg voor iconische quest in Old School RuneScape
  • 0
  • 0
Old School RuneScape, de MMORPG die enkel nieuwe content uitbrengt waarop door fans is gestemd, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Desert Treasure II – The Fallen Empire gelanceerd. Deze update vervolgt de geliefde Desert Treasure-verhaallijn, waar twee decennia voorbereidend werk aan vooraf ging. Spelers kunnen aan de slag met een nieuwe Grandmaster-quest, die bestaat uit vier gloednieuwe eindbazen en een scala aan mystieke en krachtige beloningen.

De originele Desert Treasure-quest werd in 2005 gelanceerd. Deze introduceerde een hele generatie spelers aan de Mahjarrat en een unieke verhaallijn rond dit oude, mysterieuze volk. In Desert Treasure II beginnen spelers aan een epische quest die ze door vier nieuwe gebieden leidt. Hierbij nemen ze het op tegen vier angstaanjagende nieuwe eindbazen om toegang te krijgen tot een oude kluis, die gevuld is met roem en rijkdom. Echter, de kans bestaat dat Gielinor voor altijd veranderd wordt door het openen van de kluis.

De vier...
Verdien geld met het spelen van gezelschapsspellen bij Asmodee
  • 0
  • 2
Ben jij een bordspelfanaat? En student? Dan heeft Asmodee België misschien wel de coolste studentenjob ooit voor jou. Een maand lang kan je op hun kantoor in Kortenberg spelletjes komen spelen en er nog geld mee verdienen ook! Vandaag plaatste Asmodee deze vacature op hun site.

Asmodee België is de grootste verdeler en ontwikkelaar van gezelschapsspellen in ons land en kan je kennen van Ticket to Ride, Pandemic, 7 Wonders, Dobble, Time’s Up, Jungle Speed, Dixit, en nog zo’n 2.100 andere bord- en kaartspellen. Wij kregen al heel wat spellen van hen ter review, dewelke je allemaal achter deze link kunt vinden. Voor augustus en/of september gaat Asmodee op zoek naar een jobstudent marketing die hun spelletjes nog beter kan maken.

Bert De Smet, directeur van Asmodee België: “We hebben een studentenjob voor een jonge creatieve geest die samen met ons...
Ratchet & Clank: Rift Apart viert pc-launch in nieuwe trailer
  • 0
  • 0
Pc-gamers hebben er even op moeten wachten, maar vanaf vandaag kunnen ook zij aan de slag met Ratchet & Clank: Rift Apart. De game van Insomniac Games verscheen iets meer dan twee jaar geleden voor PlayStation 5. Ikzelf beloonde de game toen met een torenhoge score, dus nu is het duimen dat de pc-release even vlot verloopt. Ontwikkelaar Nixxes portte de game naar pc, met enkele nieuwe features. Zo ondersteunt Ratchet & Clank: Rift Apart ultra-wide schermen (21:9, 32:9 en 48:9), ongelimiteerde framerate, ray-tracing voor reflecties en schaduwen en enkele features die de performatie ten goede komen.

De conclusie uit de review vat de game mooi samen: Ratchet & Clank: Rift Apart is kort gezegd een schitterende game. Het olijke duo Ratchet en Clank krijgt gezelschap van een nieuw speelbaar personage. Helaas beschikt Rivet niet over unieke vaardigheden, waardoor de game een half puntje verliest...
Nieuwe beelden tonen meer van UTV's in Overpass 2
  • 0
  • 0
In aanloop naar de release van Overpass 2 bieden Nacon en zijn studio Neopica spelers de kans om meer te leren over de UTV’s (Utility Task Vehicles) – één van de drie voertuigcategorieën in de game. Overpass 2 verschijnt op 19 oktober 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.

Met dertig voertuigen in drie categorieën, biedt Overpass 2 liefhebbers van off-road racing volop raceplezier in vele voertuigen en omgevingen. In de nieuwe trailer wordt de nadruk gelegd op UTV’s (ook wel bekend als buggy’s), veelzijdige en dynamische voertuigen die vrijwel elke situatie stijlvol de baas zijn. Ze staan bekend om hun snelheid en fijne bestuurbaarheid, omdat ze een stuurwiel in plaats van handvaten hebben. Op rechte lijnen gaan ze pijlsnel, en ze kunnen de meeste obstakels met gemak overwinnen.

De game biedt keuze uit zeventien verschillende UTV’s van vier beroemde merken: Kawasaki, Yamaha, Polaris & Artic Cat. De ontwikkelaars hebben veel aandacht besteed aan het getrouw reproduceren...
Deze week in Pokémon: een samenvatting van week 30/2023
  • 0
  • 0
Het Pokémon-nieuwsbureau komt vanaf heden (bijna) wekelijks met een speciaal nieuwsbericht waarin enkele belangrijke events en nieuwigheden worden toegelicht. Bekijk hieronder de details van enkele van de komende events:

Deze week staat Charizard staat in de spotlight! Pokémon-fans die Charizard aan hun collectie willen toevoegen, hebben twee nieuwe mogelijkheden om de geduchte Pokémon te bemachtigen!
  • Pokémon Trading Card Game: Scarlet & Violet—Obsidian Flames – Bereid je voor op krachtige Type-Shifted Pokémon, waaronder Charizard, die hun debuut maken in de komende uitbreiding Pokémon TCG: Scarlet & Violet Obsidian Flames, die op 11 augustus verschijnt. Bekijk de nieuwe trailer onderaan dit bericht.
  • Pokémon Scarlet and Pokémon Violet – Fans kunnen nu ook een speciale Dark-Tera Type Charizard in-game krijgen. Charizard komt normaal gesproken niet voor in Paldea, dus dit is een mooie kans voor fans om de Pokémon aan hun party toe te voegen. Volg deze link voor...
Geanimeerde video's leren je meer over Starfield
  • 0
  • 0
Bethesda Game Studios nodigt je uit om meer te leren over de mensen en culturen van Starfield met The Settled Systems - A Starfield Animated Anthology. The Settled Systems biedt een kijkje in drie van de grootste steden van Starfield. Volg een bezorgpiloot in New Atlantis op zoek naar het opwindende leven van de elite; een gestrande wees op zoek naar een uitweg uit Akila City; en twee straatratten die worstelen om te overleven in de onderbuik van Neon.

Supra Et Ultra​

In de stad New Atlantis, de hoofdstad van de United Colonies, wil een koerierpiloot genaamd Kent leven in het meest begeerde deel van de Settled Systems. Nadat hij zich heeft aangesloten bij de UC Vanguard en zich opwerkt tot de elite van de hoofdstad, realiseert Kent zich al snel dat de avonturen die hem buiten de planeet te wachten staan, zijn waar hij echt naar verlangt.


Where Hope is Built​

Vanna, een Akila-wees uit de beroemde Colony...
WIN: blu-ray van John Wick 4!
  • 0
  • 0
John Wick is binnenkort op blu-ray te zien en dankzij Belga Films mogen wij er een aantal weggeven. Zoals gewoonlijk steelt Keanu Reeves weer de hoofdrol als sluipmoordenaar John Wick. Wil jij zijn kunsten thuis bewonderen? Surf dan naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet mogen wij je binnenkort een blu-ray opsturen! De wedstrijd loopt tot en met 31 juli. Succes!

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis: John Wick, excommunicado en nog steeds op de vlucht, ontdekt een manier om de High Table te verslaan. Om zijn vrijheid terug te krijgen, moet hij het opnemen tegen de Marquis de Gramont: een geduchte nieuwe vijand die overal ter wereld machtige allianties heeft gesmeed en Johns oude vrienden in tegenstanders verandert.

Nieuwe Immortals of Aveum-cinematic onthuld
  • 0
  • 0
Tijdens San Diego Comic-Con hebben Electronic Arts en Ascendant Studios een gloednieuwe cinematic uitgebracht voor Immortals of Aveum, die vanaf 22 augustus verkrijgbaar is voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Games Store.

De cinematic getiteld "Securing the Binding Stone" toont hoofdpersonage Jak die ruzie maakt met leden uit zijn team over het bezit van The Binding Stone. Naast de trailer is er een blogbericht getiteld “Writing Aveum” uitgebracht. Ook deze biedt een uniek kijkje in de lore en personages van de game. Het blogbericht is geschreven door gamesindustrieveteraan Michael Kirkbride (bekend van The Elder Scrolls: Morrowind en The Walking Dead). Hij vertelt hoe de wereld van Aveum, zijn personages, koninkrijken en dialogen door het team tot leven wordt gebracht.

Nieuwe trailer van Atlas Fallen maakt ons klaar voor de release
  • 0
  • 0
Focus Entertainment en Deck13 Interactive hebben gisteren een splinternieuwe Combat Trailer gelanceerd voor hun aankomende spel Atlas Fallen, een fantasy actie-RPG waarin je het opneemt tegen legendarische wezens in superkrachtige gevechten. Het spel wordt uitgebracht op 10 augustus voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en PC, en pre-orders zijn nu beschikbaar op alle platformen.

In een verwoeste wereld, bedekt met zand, grijp je de goddelijke kracht van een mysterieuze Gauntlet en gebruik je heldhaftige vermogens om een tirannieke, almachtige god te verslaan. Beheers het zand om het te vormen tot drie krachtige wapens en beweeg met ongelooflijke snelheid en behendigheid door de lucht. Kies een onverslaanbaar duo van wapens om het gevecht aan te gaan en gebruik de dodelijkste combo's in een naadloze stroom tussen hen. Zie hoe je wapen groter wordt naarmate je Momentum opbouwt om de volledige, onweerstaanbare kracht van de Gauntlet los te laten.

De 151 Essence Stones die te vinden...
PlayStation 5 krijgt speciale versie in Spider-Man thema
  • 0
  • 1
Niet enkel Marvel's Spider-Man 2 werd vandaag getoond, ook een nieuw uiterlijk voor de PlayStation 5 werd vandaag aan het grote publiek getoond. Zo werd ook bekend dat we een Limited Edition PlayStation 5-bundel en DualSense-controller mogen verwachten. Uiteraard maar je rode invloeden verwachten, maar ook Venom heeft z'n stempel gedrukt op de console en de controller.

Zowel een PlayStation 5 met disclezer als zonder disclezer zullen aangeboden worden. Pre-orders kunnen vanaf 28 juli geplaatst worden. De release zelf staat gepland voor 1 september. Ook een digitale versie van het spel wordt meegeleverd, maar die zal je pas kunnen inleveren op de release, dus pas op 20 oktober. Wie geen zin heeft om een nieuwe console in huis te halen, kan misschien z'n gading vinden in apart verkrijgbare faceplates. Ook de DualSense-controller zal los worden verkocht.

Verhaaltrailer van Marvel's Spider-Man 2 doet ons verlangen naar meer!
  • 0
  • 0
Tijdens San Diego Comic Con hebben Insomniac Games en Sony een splinternieuwe verhaaltrailer van Marvel's Spider-Man 2 op het publiek losgelaten. Hierin passeren heel wat personages de revue. Zo zien we onder andere Miles Morales en Peter Parker, maar ook Kraven en voor het eerst een volledige blik van Venom.

Op de PlayStation Blog wordt er dieper ingegaan op wat er in de verhaaltrailer wordt getoond. Marvel's Spider-Man 2 wordt op 20 oktober verwacht voor PlayStation 5.

Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is nu beschikbaar
  • 0
  • 1
Xbox en Rare kondigen vandaag met genoegen aan dat het eerste hoofdstuk van Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island nu gratis beschikbaar is voor bezitters van alle edities van Sea of Thieves op Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10/11 pc, Steam en alle Xbox Game Pass leden. Sea of Thieves: The Legend of Monkey Island is een samenwerking tussen Rare en Lucasfilm Games die twee geliefde casts van piratenpersonages samenbrengt door middel van een ongekend verhaal. Ga naar Xbox Wire voor een interview met Rare over het combineren van de twee gamewerelden, het vastleggen van de geest van Monkey Island in Sea of Thieves.

The Legend of Monkey Island is een hilarische en oprechte liefdesbrief aan de iconische avonturengameserie Monkey Island. Deze samenwerking omvat drie Tall Tales, die de avonturen van Guybrush Threepwood in de Sea of Thieves volgen en met Guybrush, spookpiraat LeChuck...
Bekijk de gevaren in Armored Core VI Fires of Rubicon in CGI-trailer
  • 0
  • 1
De nieuwe verhaaltrailer van Armored Core VI Fires of Rubicon laat spelers de spannende en gevaarlijke wereld zien die hen te wachten staat. De realiteit van winst maken op Rubicon 3 is vol gevaren, vooral als Handler Walter erbij betrokken is. Kijk toe hoe Walters Hounds hun missie met meedogenloze vasthoudendheid uitvoeren en krijg een glimp te zien van de gebeurtenissen die zullen leiden tot het begin van Armored Core VI Fires of Rubicon. Dus, piloot C4-621, ben je klaar om aan de slag te gaan op Rubicon? Ontdek wat je te wachten staat in de nieuwe verhaaltrailer.

Armored Core VI Fires of Rubicon, de nieuwste high-octane actiegame van FromSoftware en Bandai Namco verschijnt wereldwijd op 25 augustus. Armored Core VI Fires of Rubicon zit boordevol mech-actie, waaronder snelle gevechten in alle richtingen, diepgaande aanpassingen en spannende eindbaasgevechten. De game komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via Steam...
WIN: duotickets voor The Wrath of Becky
  • 3
  • 0
Vanaf 26 juli speelt The Wrath of Becky in de Belgische bioscopen en wij mogen dankzij WW Entertainment enkele duotickets weggeven. Hiermee kun je dan met een +1 de film bekijken in een bioscoop naar keuze. Deelnemen aan onze wedstrijd is eenvoudig. Surf naar onze wedstrijdpagina, beantwoord de vraag en wie weet kun jij binnenkort naar de cinema. De wedstrijd loopt tot en met 26 juli. De tickets zijn geldig tot 15 augustus.

DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD KAN HIER!

Synopsis: Nadat ze ontsnapt is aan een gewelddadige aanval waarbij ze haar vader verloor, probeert Becky haar leven weer op te bouwen. Ze vindt onderdak bij Elena, een oudere vrouw en zielsverwant. Wanneer een bende die bekendstaat als de "Noble Men" in hun huis inbreekt, hen aanvalt en haar geliefde hond, Diego, meeneemt, besluit Becky bloederig wraak te nemen.
Terug
Bovenaan